Jump to content

Originals

משתמשים רשומים
    33
  • Last visited

Posts פורסם על ידי Originals

1. 1 hour ago, Arthur Read said:

אני מאמין למה שאני רואה וראיתי

אני רואה שהיום השחקנים שלנו מקבלים מיליון הצעות, ויש 60 כתבות יח"צ ביום על המכירות שלהם
    בזמן ששומעים צרצרים בנוגע לכוכבים של קבוצות אחרות שכולם היו משוכנעים שצריכים להיות "שחקן העונה בלי כוכבית"

אני ראיתי שטוני וואקמה שחרך פה את הליגה 3 שנים ישב בלי חצי הצעה מחו"ל, וברגע שהוא החליף סוכן, הוא יצא מיד בחלון הבא.

עכשיו יכול להיות באמת שב"ש פסלה על הסף כל חצי הצעה שעלתה אז או עולה היום.
    אבל איפה כל כתבות היח"צ? איפה "הרשעים לא מוכנים לשחרר ומונעים משחקנים להגשים את חלומם"? 
    זה קורה רק במועדון אחד

קשה לי להאמין שהוא יוותר על הפרנסה שלו בשביל שקבוצה כזאת או אחרת תקבל יתרון אבל לא אתווכח איתך על תחושות

2. 9 דקות לפני, Arthur Read said:

איך נמני עשה יפה את העבודה שלו וניסה לדחוף גם את וואקמה לקבוצות באירופה הא?
    הזין הזה היה תקוע בב"ש 3 שנים יותר מידי.

שם פתאום כן עניין אותו האינטרס של המועדון - אפס עבודה אקטיבית למען הלקוח שלו
    image.thumb.png.c83e8ac344f0a4b7e8066d8fa6d18e2f.png

דרך אגב, כמה ימים אח"כ וואקמה החליף סוכן

אתה באמת מאמין שנמני, כסוכן, מנסה לדחוף החוצה חזק יותר שחקנים של מכבי ולא של קבוצות אחרות בשביל לפגוע או לעזור לקבוצה כזאת או אחרת?

הדבר היחיד שמעניין אותו זה לספק את השחקן ולגזור את העמלה שלו. זה הכל.

3. כל מי שבא בטענות לנמני או לסוכן כזה או אחר... מה אתם מצפים?

הבן אדם עושה את העבודה שלו. הלקוח שלו הוא רביבו. לא מכבי, לא הקהל של מכבי ולא אף אחד אחר. בסופו של דבר הוא צריך לרצות את הלקוח שלו וכמובן גם לקחת את העמלה שלו שהיא הפרנסה של הבן אדם.

מבין שיש ציפייה שנמני ייתן לנו עדיפות על כל שחקן שנרצה ולא יוציא לאירופה כל שחקן טוב שמשחק אצלנו אבל זה לא ייקרה.

4. אני חייב לומר שאני מאוד חצוי לגבי קואץ 

מצד אחד- אני בטוח לגמרי שאנחנו יכולים להשיג מאמן הרבה יותר טוב ומגיע לנו מאמן הרבה יותר טוב.

מצד שני- הוא עבר פה עונה קשה מאוד עם עומס לא רגיל. במבחן התוצאה התמודד יפה וצריך גם לזכור שהוא פעם ראשונה בחיים שלו במועדון גדול ויוזם אז יש לו תהליך למידה יפה.

הבעיות ידועות לכולם- ניהול סגל, ניהול משחק וגם יחסי אנוש.

אחרי ההיסטוריה מפחיד אותי קצת לחפש מאמן חדש ולהגיע שוב פעם לתחילת העונה ולחכות לרגע האחרון.

אני חושב שלמרות שאני לא מרוצה ממנו לגמרי אני דווקא כן משאיר.

• Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.