Jump to content

Coolio

משתמשים רשומים
    31
  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

2,478 profile views
  1. דניאל פרץ מרגיש שייקי בשער.
  2. אתם מצליחים לדמיין אותנו מתבכיינים על דבר כזה באופן כל כך ממושך? כי אני יודע שבמצב ההפוך אנחנו אומרים כמה זאת אשמתנו הבלעדית ולא של אף אחד אחר. אם הייתי בצד המפסיד הייתי יודע להגיד כמה העונה הזאת הייתה מרתקת ומותחת, חבל שהגמלים הטיפשים האלה מקלקלים כל דבר. אגב ברור שהם ירכבו על זה גם לעונה הבאה וייצרו יריבות בינינו שלא קיימת (ע״ש היריבות שלהם עם נתניה)
  3. שרו להם במשחק אליפות ״הזונה חזרה..״
  4. ״יש מוזר שהוא גם בסדר״ - ״תן לי מוזר אחד שהוא בסדר״ ״אתה״ כל הקטע על המוזרות היה ענק, זה ספציפית הרג אותי, אתם גדולים תמשיכו!
  5. עשיתי חיפוש לוודא שאני לא טועה, אז כן הקהל של פרנקפורט גם נתן שואו במשחק עם תצוגת דגלים כשאצלנו פלקטים על 7-8 והתפאורה של ה superjoden ביחד עם המוזיקה של הליגה האירופית ברקע היה באמת באמת אווירה חשמל, והניצחון היה וואוו אין לתאר
  6. וואו האווירה בפרנקפורט בית היתה משוגעת. יש מצב ששווה קטגוריה נפרדת לאירופה?
  7. מקום ראשון ללא עוררין זה הדרבי זהבי 3-2 כל השאר ניתן לדיבייט
  8. אני מת על התיאוריות. אם ב״ש הייתה מנצחת את סכנין באותו משחק / מקבלת ניצחון טכני, נכנסת לפלייאוף ומגיעה לבלומפילד כשהיא ב +3 עלינו ואנחנו חייבים ניצחון, המשחק הזה בוודאות נראה אחרת.
  9. זו לא הפעם הראשונה שהם התלוננו על אליפות עם כוכבית והביאו מלא טיעונים והוכחות, מתי הייתה הפעם הקודמת? 14/15?
  10. האווירה הייתה מיוחדת, הרחובות הסמוכים לבלומפילד התמלאו צהוב מהצהריים המוקדמות והלחץ החיובי תורגם לדחיפה אדירה באצטדיון, ממליץ לשים את המשחק המלא אנחנו לא מפסיקים להרעיד את היציעים לרגע. מבחינת משחק, לא חושב שזה בטופ 10 משחקים, גם לא טופ 20 וזה בדיוק ההבדל בין לקחת אליפות בדריסה (5-0) לבין לקחת אותה בדקה ה 90.
  11. המשחק בשבת רק פתח לי את התיאבון.
  12. תעלה ל imgur או לאתר מדיה אחר ותדביק כאן
  13. עונת 2024/2025 היוותה מודל מופתי להתנהלות, רתימה, ביצוע. ככה צריך להיות ארגון אוהדים - מגבש ומוביל בדוגמה אישית ולערכים הנכונים. המסע העונה לא היה יכול להימשך בעצימות הכל כך גבוהה שלו ללא הדחיפה שלכם ויש לכם אחוזים גדולים באליפות הזאת.
  14. כמה טיפשים צריכים להיות כדי לעשות טקס נגדנו, ברור שנשרוק בוז. מנגד יש את זהבי שיודע לעשות את המשחק סיום שלו נגד בית״ר איפה שכנראה יקבל כבוד משני הקהלים
  15. מקללים את ביתר? שרים להם ״הזבל של המדינה״? מה התוכנית צריך שמישהו יעשה סדר.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.