Jump to content

הילד בן 30

משתמשים רשומים
    30
  • Last visited

Everything posted by הילד בן 30

1. אני מניח שהרעיון הוא לרווח את המשחק ולנסות לעקוץ עוד אחד. רעיון רע בסיטואציה הנוכחית, אבל למכבי עדיף לחזור למשחק מעברים
  2. סטואיץ בלם רע. אולי קשר אחורי סביר לא ראינו...
  3. מכבי הודיעו מעכשיו שלא תהיה מכירה של מנויים חדשים. אני רוצה לעשות מנוי גם לילדים ואני מניח שלא יהיה 100% מחדשים, חושבים שיהיה פתרון?
  4. אצה מסתכל לספסל וחוץ מזהבי שבכושר סביר אין שום שחקן שאפשר להאמין שיעשה שינוי (אולי עידו שחר).
  5. לא מסכים. ב"ש בעונה טובה מאוד עם מטצ'אפ לא טוב מולנו וזה מה שהשאיר אותנו בתמונה מלכתחילה.
  6. אין מגיע בכדורגל. אבל לא מגיע לנו. לא יודע איך העונה תיגמר יצא לי לחזות באליפות על הפרש שערים ב2003, אבל שם זה היה לגמרי שלנו. אני מרגיש שגם אם איכשהו ניקח את זה השמחה תהיה חלקית. אנחנו קבוצה של כמעט- כמעט ניצחנו את בראגה, כמעט לקחנו אליפות, כמעט דור פרץ כבש 2x, כמעט.
  7. יניב, היום אחותך כתבה שהחוויה המשותפת האחרונה שלכם היתה צפיה בגמר המונדיאל. זה הזכיר לי שגם החוויה המשותפת האחרונה שלנו היתה צפיה במשחק של מכבי נגד נצרת עילית במועדון קטן במוצב חזיקה, חודשים לפני שנהרגת. אהבת את מדינת ישראל, אהבת כדורגל ואהבת את מכבי. מתגעגעים. יהי זכרך ברוך
  8. לא רק איתמר נוי: לדרמן מועמד למכבי תל אביב https://www.one.co.il/Article/490927.html א. אנחנו רודפים אחרי שחקן ספסל עם 200 דקות בעונה בליגה הפולנית ב. שמו מוזכר כחלק ממשחקי מו"מ מול איתמר נוי ג. עושים קידום מכירות לשחקן של דודו ד. כל התשובות נכונות
  9. כן סלוגה משחק כל כך נמוך שהתחלתי לתהות אם זו לא הוראה מהצוות המקצועי
  10. הוא בדיוק הסגנון שאנחנו צריכים, קורא טוב את המשחק, יוצא הרבה מחוץ לרחבה ומשחק רגל לא רע.
  11. חבל שאי אפשר לעשות מהלך על מיגל סילבה
  12. סורי לתת על זה פנדל זה להרוס את הכדורגל
  13. זהבי בכושר מצוין, ולחץ טוב מאוד על חיפה. נותן לזהבי 60 דקות ומכניס את תורג'מן במקומו.
  14. אני באמת לא מבין למה לא הולכים על נועם בן הרוש
  15. התחברתי לשידור עם סאונד ל2 דקות בהן הם דרשו פנדל ואדום כשלא היה לא פנדל ולא אדום. כיביתי
  16. לעלות למונדיאל זאת משימה כמעט בלתי אפשרית לנבחרת ישראל (יורו אני מאמין שנחווה בימי חיינו), אבל חייב לציין שנדפקנו עם הגרלה זוועה. יש בתים שהמדורגות ראשונות הן אוסטריה ורומניה, בלגיה ווילס, קרואטיה צ'כיה, דנמרק יוון. עזבו שבפועל היינו מפסידים לדרג 4, אבל קיבלנו גם בית קשה וגם 5 נבחרות אפילו על הנייר הסיכוי הוא 0.
  17. דווקא מבחינת נתונים העונה שום דבר מיוחד. ספג יותר מכל שוערי הפלייאוף העליון, יותר מטננבאום, גד עמוס ונדב זמיר. נכון זה גם הרבה קשור למשחק ההגנה וההשוואות האלה בעייתיות. משני התקצירים שראיתי והוא הרשים מאוד בחודש האחרון- התכונה הטובה שלו היא על קו השער וזה בגדול לא מה ששוער במכבי צריך (משחק גובה ומשחק רגל הן תכונות חשובות יותר). לא אומר שהוא לא שווה ניסיון- פשוט מוזר לי הקונצנזוס הזה פתאום.
  18. לא ראיתי יותר מדי משחקים של אסף צור העונה, אבל הוא בסביבה כבר כמעט עשור ולא ראיתי ממנו משהו מיוחד עד כה. מה גורם לכם לחשוב שהוא שוער למכבי?
  19. הראשון שזיהה. כל הכבוד. כמה עשו פה במכנסיים על הרכש של חיפה
  20. טוב שאתה מזכיר את ורגאס- לא כל זר שנותן עונה טובה בישראל צריך להגיע למכבי.
  21. לדעתי 79 נקודות יספיקו לקחת אליפות
  22. באופן לא מחמיא ככל שיש לו יותר זמן לעבוד עם הקבוצה אנחנו נראים פחות טוב.
  23. חיפה כל כך רעים שהעדפתי שינצחו. אבל תיקו זה גם סבבה. כל עוד יש לביתר וחיפה על מה לשחק אני מרוצה
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.