Jump to content

הילד בן 30

משתמשים רשומים
    30
  • Last visited

Everything posted by הילד בן 30

1. ההזיה היחידה זה גבי. יחזקאל היה צריך לבקש לנוח, אבל לך תבקש לנוח נגד איטליה
  2. להביא את נועם בן הרוש
  3. בחיי איזה עולב- יש לך שלושה חלוצים ישראלים בכושר מטורף אתה מעלה את חלאיילי. גנדלמן משחק בלם. גרופי מגן שמאלי. דור פרץ בכושר מטורף על הספסל.
  4. מדהים כמה המאמנים הישראלים חובבנים
  5. עם כל המחמאות של עמיחי לחלאיילי זה רק מוכיח כמה חסר לנו 9. לא משחק עם הגב לשער, מושך לקו, לא מוסר בזמן.
  6. נראה לי ש2-3 שחקנים פלוס השאלה של יונה חזרה לבית"ר לשנה, פלוס קצת כסף זה המתווה הנכון. לא צריכים את יונה העונה.
  7. כל הכבוד למנספורד, פרייס לאזטיץ וכל הצוות שהצליחו לבנות פה סגל חזק ורחב למרות שאיבדנו מאמן, את הכוכב הכי גדול ומלחמה. אחרי שזה נאמר, אני לא מאוד מרוצה מסיום החלון. קצת מרגיש שהמוד היה "אנחנו מרוצים ממה שיש ונביא מה שאפשר". בסוף פטאצ'י הוא עדיין סימן שאלה גדול שהגיע בלא מעט כסף, ואת למקין אנחנו לא צריכים כל זה כשיש לנו עמדות בעייתיות יותר כמו מגן ימני, 8/10 ושוער. זה בהחלט צרות של עשירים, ואני מקווה שלא נשלם יותר מדי שכר לימוד על פטאצ'י או שיתחילו בעיות כי יש לנו 4 בלמים מטורפים.
  8. כי הוא השחקן השביעי ברוטציה בקישור?
  9. וולקאם פטאצ'י https://www.diariodopeixe.com.br/noticias/santos-encaminha-venda-de-weslley-patati-para-o-maccabi-tel-aviv/
  10. עם ארבעה שערים מאז 2020. דקות עונות אחרונות 1300, 900, 200, 500. קשה לומר ששיחק יותר מדי כדורגל בשנים האחרונות
  11. לפי טרנספרמרקט הכוכב רכשו במיליון יורו לפני חודשיים אנחנו במיליון מאתיים. הmv 2.7
  12. תהייה- יש לו בטרנספרמרקט מרקט וליו מאוד גבוה ביחס לבלם בליגה הסרבית (והישראלית) גבוה פי 2.5 ממחירי הרכישה שלו. למה?
  13. שלא יבואו שני בלמים זרים
  14. סטואיץ לא חתם בכוכב לפני חודשיים?
  15. אני מקווה מאוד. המהלך של רובי לשים אותו 6 נתן לנו אליפות בעונה שעברה. אין לו יכולות פיזיות של 6 קלאסי אבל לטעמי הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים שם.
  16. ראיתי עכשיו שידור חוזר. היה אחלה משחק של מכבי. גם במחצית הראשונה היינו צריכים לשים להם 2-3. יוריס וגבי בהחמצות ענק. מחצית שניה מעולה של מכבי. הבעיה היחידה היא שאין לנו חוליית הגנה. איך בשנה הגענו מרביבו, לוקאסן, סאבוריט, מאסון לכך ששחקן ההגנה הבכיר שלנו הוא רז שלמה.
  17. סתם שאלה, איך בצ'קה טופולה הגיעו לפלייאוף אוטומטית?
  18. לא נראינו רע כל כך בעונה שעברה. זה משחק המוקדמות הגרוע ביותר שאני זוכר של מכבי. היו לנו תוצאות מביכות אבל בד"כ שיחקנו קצת כדורגל
  19. לא הגיע לנו. נתרכז בלא לפשל מול פוניבז ולהבטיח עונה אירופית
  20. רק חבל שהוא בא לעמדה בה אנחנו לא צריכים יותר ממחליף, אם בכלל
  21. אני כן מסכים שהמכירה ב6(?) מחשקת אותו והוא באמת יצטרך לתת עונה יוצאת דופן כדי שירצו לשים עליו סכומים שהכוכב תסכים לקבל. היה עדיף לו לפתוח חוזה ולסכם עם מכבי סעיף שחרור החל מעוד שנה. אבל כמו שאמרתי קודם, ניהול קריירה זה לא הצד החזק שם.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.