Jump to content

הילד בן 30

משתמשים רשומים
    30
  • Last visited

Everything posted by הילד בן 30

1. זאת השנה של בית"ר. כל הכבוד ליצחקי
  2. יש לנו הרבה בלמים טובים. אין לנו מגנים כרגע בכלל, לא לימין ולא לשמאל. שני שחקנים שמחמיא להם מאוד בעמדת הקשר ההתקפי\מאחורי החלוץ (פטאצ'י ומדמון), יש לנו שחקן כנף וחצי לשתי עמדות (דוידה ויחזקאל). כל כל מתבקש לשחק עם שלושה בלמים, שני ווינגבקים ופטאצ'י את מדמון מאחורי תורג'מן. זה גם ממקסם את הכישרון בקבוצה ולא מחליש את האמצע כמו לשים את פטאצ'י ב4-3-3.
  3. לא שאני בונה עליו, אבל מעניין אם מישהו פה ראה אותו משחק. אניס פורת עיאש- יש סיכוי שיקבל דקות העונה? הוא בעמדה הכי חלשה שלנו (ווינגר שמאל).
  4. מישהו יודע לעדכן אם כולם נמצאו? יש לנו אוהדים מאושפזים בהולנד?
  5. יש פה חברים שיכולים לעדכן? איך אפשר לעזור?
  6. שחקן מדהים. חייב לשחק במקום פרץ או סקנד סטרייקר
  7. משחק לא טוב של סיסוקו. לא ברור לי מה לאזטיץ עושה עם יוריס.
  8. אני עדיין מעדיף את יוריס כ6 הראשון שלי.
  9. אני מניח שהוא ישחק עם בלמים ו-ווינגבק אז לא בטוח שאדו מתאים למשימה.
  10. אחי אין לנו מגנים. אפשר להמשיך 4-3-3 עם ארבעה בלמים מאחור, לא תפרוץ בונקרים ככה
  11. הייתי מנסה את דוידה במקום אסאנטה, למשהו שהוא יותר כמו 3-5-2
  12. אז יש לנו מגן אחד ושישה בלמים לחודשים הקרובים. נראה לי שלאזטיץ יצטרך לחשוב על מערך אחר.
  13. יאללה מדמון טיים
  14. מעדיף את אבישי על נחמיאס בעמדת המגן הימני
  15. הוא לא צריך לשיק בעמדה הזאת
  16. ב7.10 אנחנו בלי מגן ימני שנה. ההסתמכות על יחזקאל כמגן ימני בודד בעונה עמוסה מאוד, היא ללא ספק הטעות המרכזית שלנו העונה. על השאר נוכל לכפר לדעתי
  17. לא מסכים. אין לנו כלום בעמדה הזאת. חכה שנחמיאס יעשה שם רוטציה בליגה. אין לנו מה לחפש עומק בעמדה אחרת כשאנחנו בלי מגן ימני טבעי בסגל בכלל (בעיני שגיב לא מגן, וככל שעובר הזמן אני נשוכנע בזה יותר ויותר)
  18. רציתי לחפש במכביפדיה דרך חיפוש משחק אבל משום מה אי אפשר לבחור בהפועל תל אביב בתור יריבה. @מכביפדיה
  19. מסכים. אנחנו בסיטואציה קלאסית בה אי אפשר לרשום זרים לאירופית, אמצע ספטמבר, ולכן פרט להזדמנויות חריגות הייתי שומר את הקלף הזה לינואר
  20. וגם לא על בריבו. חייבים להתחכם בנבחרת
  21. מגנים ימניים: אף אחד מהם לא מגן ימני
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.