Jump to content

הילד בן 30

משתמשים רשומים
    30
  • Last visited

Everything posted by הילד בן 30

1. לא ראיתי חוץ מהזווית הזאת אבל בעיני זה לא אדום.
  2. אגב הדיונים על אורי עזו, אילון אלמוג לדוגמה הוא שחקן שמכבי טעו בשילוב שלו. היו צריכים לתת עונה מלאה (ובשאיפה מוצלחת) בקבוצה בליגת העל בה הוא היה מקבל הרכב וביטחון. זה ברור שאי מיצוי הפוטנציאל פה לא קשור ליכולת או אלמנטים פיזיים.
  3. אז שישתפר או שיחליף מקצוע, זה כמו להגיד על מתכנת שיש לו בעיה עם מקלדות. ולחשוב שהוא פתח לפני אסנטה
  4. הרבה זמן לא שמחתי ככה אחרי ניצחון. מכבי חייבים לדרוש שאדלר לא יהיה יותר בואר. אשכרה חצי גוף של שחקן ההגנה של סכנין מעבר לקו שהם ציירו. אני חושב שזה בזדון ולא רשלנות אבל אם בהחלט הייתי מייצר דיון תקשורתי על הרשלנות הזאת ומונע שיבוץ שלו במשחקים שלנו. סלוגה היה קצת שייקי העיף שני כדורים שלגמרי היה צריך לתפוס בנחת אבל חוץ מזה- עצר מה שיכל. לאזטיץ חייב לקבל אקסטרה מזהבי\מדמון\שחר אנחנו צריכים אקס פקטור. אדו היה אחלה ויכל ממש לעזור בעשרה שחקנים אבל החילופים עבדו ללאזטיץ בול אז לא אתלונן.
  5. אם מנצחים פה, יש אליפות
  6. בחלומי לאזטיץ מנסה את מדמון בעמדה של פרץ (שגם ככה אוויר הגנתית)
  7. אי אפשר לנצח עם אדלר בואר
  8. בעיני בשביל להצליח אנחנו צריכים שפן מהשרוול, שחקן שלא תרם עד עכשיו ויכנס לזון. זה או שגיב אן מדמון
  9. נכון, בפועל את בין מינוס 3 למינוס 6, כמה באמת? לעולם לא נדע. אבל זאת המציאות ואתה עדיין במאבק, ונכון לנקודת הזמן הזאת מה שציינתי קודם פועל לטובתך.
  10. תן לי לעדכן אותך אנחנו לא ממש משחקים עם שחקני כנף. תיכף תגיד שאין לנו מגן ימני. אם שגיב חוזר כשיר לפלייאוף ונקבל קצת אקסטרה ממדמון לדעתי נהיה במצב מצוין.
  11. ובכן, עובדה שאתה נלחם על האליפות. הגנה? ראית את ההגנה של חיפה? של ביתר? באר שבע אכן קבוצה מאוזנת יותר ולא יהיה קל מולם. אבל למרות פתיחת העונה הטובה שלהם אנחנו במרחק 2 נקודות בלבד. לבאר שבע יש עוד משחקים נגד חיפה וביתר עד הפלייאוף. נראינו לא רע ברוב המשחקים נגד המועמדות הישירות. אנחנו משחקים במסגרת אחת ובטוח שזה יגרום לנו להשתפר.
  12. ספציפית במקרה הזה מגיע להם הפסד טכני, בסוף הם פוצצו משחק. אני נגד הורדת נקודות.
  13. לא חושב שזוקפים את השערים למישהו
  14. אני הפסקתי להתרגש. מלבד סוזה ואיביץ' אין מאמנים שלא אכלו פה לא מעט ביקורת בשלושת העשורים האחרונים. האחרון הביא פה אליפות ב11 הפרש, אבל המגנים נכנסו יותר מדי פנימה. לאזטיץ יבחן בסוף העונה והאמת אני חושב שאנחנו פייבוריטים.
  15. 1. הגיע להם טכני 2. אין ספק שהיו מענישים אותנו חזק יותר על מקרה דומה אחרי שאמרתי את שני הדברים האלה- אני נגד הורדת נקודות. גם נגד 0-0 ללא נקודות. קבוצות צריכות להצליח או להיכשל על הדשא.
  16. אמנם לא הייתי ב100 אחוז ריכוז במשחק אבל חשבתי שהיתה לו אחלה הופעה. ממש מופתע מהביקורות פה
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.