-
Last visited
Recent Profile Visitors
4,332 profile views
-
לא מדבר על מהלך המשחק, אלא על המסביב. הוא ממש חירב את התפאורה ולא נתן לשיר.
-
בשולי הדברים (או שאולי לא) - פשוט בלתי נסבל. גורם לי ברצינות להעדיף לראות בטלוויזיה מאשר להגיע למגרש. אתמול הוא פשוט חירב את האווירה כשפשוט לא נתן לפנאטיקס לשיר במקביל לתפאורה המטורפת במשך איזה 7-8 דקות. ממש היה נראה שהוא עושה את זה בכוונה. ושלא נדבר על זה שהווליום מחריש אזניים ואפילו במחצית אי אפשר לדבר עם האנשים שמסביב. טקס לעמותה כלשהי, ואז טקס לשחקן החודש, ואז טקס לחטופים ששבו, ואז 2 דקות לזכר שחקני עבר, ואז ספונסרים....די! שבוע אחרי שבוע! באנו לראות\לחוות כדורגל! לא מזמן היתה איזושהי פעילות של אחים לסמל סביב זה ואם אני זוכר נכון הגיעו להבנות כלשהן, אבל אני חושב שהגיע הזמן להסלים.
-
לא ראיתי לוזר כזה בחיים שלי...
-
ראית את הדקות שלפני הפנדל?
-
אם לא ההמצאה הזו אנחנו נותנים להם רביעייה.
-
אתם תתלכו למגרשים, תשקיעו את זמנכם... אבל כשיהיה פאול 2 מטר מחוץ לרחבה? יספרו לכם שהוא נמשך עד הרחבה (כי לא הורסים סיפור טוב עם עובדות). כשהכדור יעבור את הקו בוודאות לתוך השער נגד מכבי פ"ת? יגידו לכם שאין זוית שמראה שהכדור עבר במלוא היקפו. כתף אל כתף בתוך הרחבה עם שחקן של בית"ר? נו, נמציא שהכדור היה בשליטה מלאה של השחקן. ב"ש מבקיעים שער מנבדל של 500 מטר? אופס, המצלמה בדיוק לא עבדה, אי אפשר להוכיח. שער של טוומאסי מגיע אחרי פאול ודאי על חוזז? אבל היה שער מרהיב, חבל לקלקל. אז פשוט נתעלם ולא נבדוק או נראה הילוך חוזר. האמת היא סובייקטיבית- רק צריך להתאים אותה להלך הרוח. היום באמת נשברתי, אין לי יותר כוחות לראות כדורגל פה.
- 9 תגובות
-
6
-
אייאקס - מכבי 7.11 | דילים, המלצות, טיסות ושאר ירקות
Yellowald replied to פנחס שוף's topic in מדינת היהודים
גם אם אתה צודק, צורמים לי הביטויים "מנוי אווירה" ו- "טרמפיסטים". 35 שנה אני אוהד מכבי וגם אני הייתי מלווה אותה לכל מקום. מה לעשות שבשנים האחרונות, עוד לפני שהנוהג ניקוד החוץ, יש לי משפחה וילדים קטנים. ללכת למשחקי חוץ הפך למשהו לא טריוויאלי בכלל. עזוב משחקי חוץ, אפילו משחקי בית אני מפספס לפעמים. אני לא בוכה על כרטיסים לאייאקס בכלל, יודע מראש את מקומי וגם לא בונה בכלל על נסיעה לאמסטרדם (אלא אם יסתדרו הכוכבים) מאותה סיבה שציינתי שיש לי משפחה. אבל בחייאת, להגיד שמי שלא מגיע ל-10 משחקי חוץ בשנה הוא טרמפיסט?- 594 תגובות
-
13
-
חד משמעית לא והיה צריך לטפל בזה כבר לפני שלושה חודשים לפחות.
- 1,436 תגובות
-
2
-
אין סיכוי, זו היתה תלבושת אחידה. לא שהצלחתי לראות מהיציע אבל אני מנחש שזה תלבושת של BOSS שהיא ספונסר של מכבי.
-
למרות שאני בדעה שהקהל שלנו בעל יצר הרס עצמי גבוה במיוחד, אני לא מבין את הטענות כלפיו במקרה הזה. מילסון עלה למגרש להנפה וקיבל עידוד יפה מאוד (היו מעט שרקות בוז) וסימן לקהל לב ושהוא יבוא אחרי ההנפה. אחרי האולה-אולה מול 11 כל הקהל שר לו "תבקש סליחה" בקטע טוב מאוד, ממש הושיטו לו סולם כדי שיירד מהעץ והוא בחר כמו מטומטם להרוס את הרגע הזה, מה שרק החריף את הגישה של הקהל. מדברים פה על זה שצריך לשכוח את זה כדי שהוא יוכל פשוט להיות טוב על המגרש, אבל לדעתי זו נאיביות כי המעשה שלו אתמול הראה שככל הנראה הוא בא לפה לעשות שביתה איטלקית. אז שלא תפתחו ציפיות.
-
You had only one job.
-
הפואנטה שלו אבל נכונה. האם אתה באמת חושב שלסכום המכירה (8 מליון, 4 מליון, חינם...) תהיה איזושהי השפעה על זהות הזרים שיגיעו לכאן (גם אם לא היתה מלחמה)? ההתנהלות של מכבי מאז שג'ורדי עזב מוכיחה חד משמעית שלא.
-
לא היה קשר בעקיפין לגולדהאר/אנגלידיס?