Jump to content

shon10111

משתמשים רשומים
    28
  • Last visited

1 Follower

About shon10111

• Birthday 10/11/1995

Recent Profile Visitors

1,777 profile views
  1. איך אף אחד לא מדבר על הנבדל שהיה בגול של הפועל? 4 שחקנים של הפועל היו בנבדל והשפיעו לגמרי על המהלך.
  2. יש מעבר חופשי בין היציעים בדרייב אין? כמו ביד אליהו נגיד
  3. מה הסטטיסטיקה של הפדופיל מולנו? חבר אוהד חיפה ממשיך לטעון שהוא לא משלשל מולנו, זכור לי רק 2 בישולים שלו.
  4. אנצל גם את הנושא הזה בנוגע לחיפוש עבודה, אני סטודנט באוניברסיטת תל אביב למדעי המחשב בסוף שנה ב', במידה ומישהו שמע על משרת סטודנט זמינה, אשמח מאוד לשמוע.
  5. אנצל גם את הנושא הזה בנוגע לחיפוש עבודה, אני סטודנט באוניברסיטת תל אביב למדעי המחשב בסוף שנה ב', במידה ומישהו שמע על משרת סטודנט זמינה, אשמח לשמוע.
  6. השאטלים שיוצאים בראשון הם ישירות לאיצטדיון או עם עצירות באיזורים הצפוניים יותר מראשון ולפני בלומפילד?
  7. אבא שלי הזמין את הפוראבר פלוס אבל בטעות לא שם לב לקוד ההחזר של ה240, והזמין את האשראי רגיל, בלי להכניס את הקוד. כדי לקבל זיכוי של ה240 האלה, למי לפנות? לחברת אשראי/מכבי/לאן?
  8. וואלה קרה גם לי ולאבא שלי, מתחת לגשר ממש. חשבתי אולי שזה היו אוהדי בש אבל לא קרה למי שסביבנו ובאוטו לא היה שום סממן של מכבי.
  9. למה בעצם כולם פה לוקחים את המחיר כמובן מאליו, ואף אחד לא מציע לפעול נגד זה? חרם, הד תקשורתי?
  10. השחקן הכי טוב השנה בליגה בפער. חבל שלא מקבל מספיק הערכה בליגה זבל שלנו, העיקר ויטור זכה בשחקן העונה אחרי שחצי עונה לא שיחק.
  11. גיף של הגול מישהו??
  12. הבלם הכי טוב בארץ כיום,לא רואה מישהו שיכול לערער עליו. אינטיליגנט ברמות שאין דברים כאלה, אחראי, מחפה על אחרים, מציל שערים בטוחים. פשוט מדהים.
  13. הולכים להכניס את זה למפעלים האירופים בשנה הבאה?
  14. למי שקצת בקיא, במחזור הלפני אחרון יש סיכוי שהמשחק יהיה ברביעי ב16.5?
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.