Jump to content

Adir12

משתמשים רשומים
    24
  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

1. דור מכביסט שלקח פה אליפויות עם אופי של מנהיג מה שכן, הוא לא 10, לא היה 10 ולא יהיה 10 ברמה גם אם יתן פה עוד 200 גולים. אגיד שוב שאת העונה הכי טובה שלו בקריירה לדעתי עשה בעונה של פטריק ששיחק את ה-8. גם בשבילו וגם בשבילנו עדיף שיחזור לעמדה הזאת ולא ישחק את החלוץ שני\10 שעושה לו ולנו רע.
  2. נתן משחק גדול, אבל הוא מגן ימני ולא קשר יכול וצריך לפתוח כמגן ימני כשאסטנה וקמארה בלמים
  3. ילד שהוא ווינר קודם כל, שחקן מוכשר בטירוף ורעב לטרוף את הדשא חייב להמשיך בהרכב
  4. עכשיו גם אם יקבל 5 תבוסות ברצף לא יפטרו אותו בגלל מה שקרה אשכרה הוא יצא מהמצב הזה יותר חזק ממה שהיה
  5. הרכבת של לזטאיץ כבר יצאה לדרך, לא רואה איך הוא יכול להישאר במצב הזה הקהל ימשיך לעשות לו את המוות וזה שאלה של זמן עד שילך סופית
  6. אם קוז'וק רץ לאליפות עם קבוצה שמורכבת מריג'נים של מכבי תל אביב (שחקנים ששרפנו פה), אז גם עם הסגל שלנו אפשר לרוץ
  7. מהצד זה נראה שדוחקים את בן לפינה וזה בושה וחרפה אחרי כל מה שעשה פה הוא אחד המנהלים המקצועיים והמנכלים הכי טובים שהיו פה כל התקופה שלו התמודד עם חרא - בעונה הראשונה פיירפליי שנחת עליו משום מקום ועדיין הביא אליפות עם שחקני נוער בשנתיים האחרונות מלחמה שמסוקרת בכל העולם,שחקנים שלא רוצים להגיע ואירוח מחוץ לבלומפילד אם אחרי כל זה דוחקים אותנו לפינה אז וואלה לא מגיע לנו כלום
  8. צריך להיות הזוי כדי להביא ללזטאיץ' עוד פעם חלוץ ב1.5-2 מיליון יורו(בינואר המחירים יותר גבוהים) אחרי שבקיץ האחרון הביאו לו חלוץ ב1.5 מיליון יורו והוא אפילו לא נותן לו הזדמנות להוכיח את עצמו.
  9. בלי להתייחס בכלל למקרה שקרה עכשיו אם משפתי לא היה ברמה של שוער ראשון עונה שעברה, אז איך פתאום הוא עבר להיות ברמה? עמדת השוער זה המחדל הכי גדול של הקיץ סלוגה שהוא לא שוער גדול היה יותר טוב מכל מה שיש לנו עכשיו
  10. חלש מאוד? הגזמה פרועה אולי היה חלש ביחס ליכולת שאפיינה אותו כל הקריירה ואין בעיה עם רוטצה הבעיה היא שגם כשדור תורג'מן היה חלש אז הוא המשיך לשחק איתו ולא נתן לזהבי בפלייאוף לא הייתה לו ברירה אז פתח עם זהבי והשתלם לו
  11. הבעיה שגם עם נעיף אותו עכשיו אני לא רואה איזה מאמן אפשר להביא אם בכר היה פנוי אז עם הסגל שלנו היה מביא תוצאות טובות יותר ממה שמביא בחיפה בגלל זה אני חושב שצריך לגדל מאמן ישראלי שיהיה עוזר מאמן של מאמנים זרים ויוכל לתפוס פיקוד בבוא העת עמיר תורג'מן כזה הייתי מחזיר למערכת בתור עוזר מאמן
  12. ראית איך זהבי נראה בחימום לפני משחקים? אולי בגלל זה גם הוא לא שיחק שנה שעברה
  13. אני באמת לא מבין איך אי אפשר לשפר את הבעיטה שלך מאז שעלית לבוגרים. תחשוב שאם הוא מגיע לרמה של חצי מהבעיטה של אצילי אז הוא על דו ספרתי בליגה בקלות, כי כל שאר הנתונים שלו טובים. מה הבעיה להישאר כל יום אחרי האימון לבעוט 100 בעיטות ולשפר את הטכניקת בעיטה? זה אמור להיות האינטרס שלו להשתפר, לשאוף שוב לאירופה או להגדיל חוזה במכבי
  14. דוידה חייב לשפר סיומת, אחרת הוא לא מתאים ל11. איך כל שחקן עם רגל שמאל יש לו בומבה (אצילי,דן ביטון,שרי) ורק אצלנו זה עם הרגל שמאל יש לו בעיטה של דור מיכה? וארלה בקצת דקות שקיבל הראה שהוא יותר טוב מכל מה שיש לנו בכנף שמאל, גם במערך של לזטאיץ' הוא יתן יותר תפוקה מכולם והוא חייב לשחק. בכללי - כרגע אי אפשר לשפוט את הזרים שלנו כל עוד הם לא מקבלים כמה משחקים לרוץ בהרכב. אנחנו לוקחים נקודות עם יכולת פחות טובה, קשה לי להאמין שזה יספיק לטווח הארוך אבל הלוואי ונראה שינוי פתאום כמו בפלייאוף של שנה שעברה.
  15. בגדול זה מה שעזו ניסה לעשות בקיץ האחרון..עשה הכל כדי שמכבי תרצה להיפטר ממנו ותשחרר אותו
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.