Jump to content

Adir12

משתמשים רשומים
    24
  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

1. הוא לא רץ בעמדה הזאת את כמות המשחקים ששאר הבלמים רצו. בוא לא נשכח שעד הפלייאוף גם למקין לא פגע, אז אני בטוח שאם אסנטה ירוץ מספיק זמן בעמדה הזאת הוא יהיה מעולה. בכלל, לדעתי הוא שחקן ההגנה הכי טוב שלנו.
  2. מדמון חייב לקבל יותר דקות העונה שחקן שנתן 13 שערים לפני שנתיים בליגה עם ימין שמאל ונגיחות לא יכול להיות שחקן רע
  3. באמת שואל למה אנחנו צריכים את נחמיאס?? החתמנו את בן הרוש שהולך להיות המגן הימני. אסנטה יתפוס את המקום של הבלם ליד סטואיץ'. בלם שלישי זה רז שלמה שהוא בלם נבחרת, ובלם רביעי זה איתי בן חמו שמשחק כבר 3 שנים כשחקן הרכב בליגת העל
  4. אחלה דוידזאדה שיהיה לו בהצלחה לא מבין על מה התלונות. לזאטיץ' ייבש לו את התחת כל העונה האחרונה ועדיין מילה אחת רעה לא שמענו ממנו הבן אדם רוצה לשחק בשנה-שנתיים האחרונות לקריירה אז עבר לגמלים
  5. בן הרוש הוא כן באנקר להרכב אסטנה זז לעמדת הבלם ובן הרוש תופס את העמדה שלו בכלל, מול 90 מהקבוצות אני מעדיף מגן תוקף כמו בן הרוש
  6. אם מכבי רוצים 4-5 והדנים מוכנים לשלם רק 2.5, אז מכבי צריכים להגיד לרביבו שכרגע אין שחרור אם כל כך חשוב לו לעזוב שיוסיף את ההפרש מהכיס שלו ובהצלחה.
  7. ביומיים האחרונים סדרת כתבות מתוזמנות של נמני על רביבו הכל בשביל לייצר לחץ של מכירה
  8. אני לא הרואה חשבון של מכבי, אבל אחרי שהוצאנו את גלוך ב-7, את דניאל פרץ ב-6, את מילסון ב-5, את תורג'מן כנראה ב-5, אז הציפייה שלי שלא נרד לאזור ה2.5-3, אלא גם על רביבו נשאף לקבל סכום של 4-5+. מגן שמאלי זה אולי התפקיד הכי מבוקש בכדורגל העולמי היום, ויש פה מגן שמאלי צעיר עם פוטנציאל מכירה עתידי ויכולת בהתקפה ובהגנה.
  9. אם הצעה טובה על תורג'מן צריך לתת לו ללכת גם כי לא צריך להחזיר שחקן בכח, וגם אסור לפספס איתו את הרכבת כמו שפספסנו עם גלזר ודור פרץ בזמנו אם לא יהיה טוב באירופה הוא יחזור אלינו
  10. לזטאיץ' של סוף העונה זה מאמן שונה לגמרי מלזאטיץ' של תחילת-אמצע עונה ברור שהוא צריך להמשיך, ומקווה שהסוף שלו יותר מעיד עליו מאשר ההתחלה-אמצע
  11. חושב שהיה צריך להביא שוער זר איכותי. דווקא בעמדה הזאת לא הייתי מתפשר. בכל אופן שיהיה לו בהצלחה- הצלחה שלו זאת הצלחה שלנו
  12. סוף כל סוף הביאו מגן ימני טבעי וגם את המגן הימני הכי טוב בליגה ניחוש שלי - עונה אחת טובה שלו בהרכב והוא מוריד את דסה לספסל בנבחרת
  13. כל ההחתמות בזק האלה זה בדיוק מה שדיברתי עליו לפי שנתיים ושלוש כשהיה יצחקי בתפקיד הזה כשבן מנספורד בא למיץ' עם רשימת קניות זה לא כמו שיצחקי יבוא אליו אחלה מנספורד, הרכש הכי גדול שלנו בשנתיים האחרונות. הוא זה שהביא את השחקנים והמאמנים שהביאו את האליפויות. בקצב הזה הוא בדרך לעבור את ג'ורדי
  14. בדיוק מהטייפ של שחקנים שאנחנו לא צריכים קח את אבו פרחי, שים אותו בפ"ת וסוף עונה לוזון מוכר אותו ביותר כסף ממה שמכר את טוקלומטי
  15. טי.ג'יי ליף סיכם במכבי תל אביב
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.