-
Last visited
About המכבייה
- Birthday 20/01/1969
Contact Methods
-
Website URL
http://
Recent Profile Visitors
13,379 profile views
-
אתה הכי קול ההיגיון שיש פה.
-
הוא מקובע ועקשן. אפשר היה לצפות שבעונה השניה שלו במועדון גדול הוא יפנים, ישחרר איזה כפתור בחולצה. בסך הכל הוא במקום הכי טוב שהוא יכול היה להיות בו בשלב הזה של קאריירת האימון שלו. תנצל את המשאבים האדירים שיש לך.
-
הוא צריך קריאת כיוון. גם ג'ק לא יעזור לו אם הוא ימשיך להתעלם מהסגל שלו ויפסיד את המשחקים הבאים. אני מקווה שהוא מבין את זה כי אפשר לעשות דברים גדולים גם העונה.
-
מכבי לא צריכה לדבר על השיפוט במשחק הספציפי הזה. זה יראה מגוחך ובכייני. משפתי לא נזרק לכלבים, הוא כדורגלן מקצועי וכמו שהוא מתמודד עם רגעים גדולים, הוא יתמודד גם עם הרעים. כנל מכבי כקבוצה. לא פותרים טעויות מקצועיות ומנטליות "בלדבר". עובדים ומנסים לעשות טוב יותר בפעם הבאה.
-
חופשה מין הסתם. כמו כל הליגה.
-
אגב, זה כן קרה בארץ. חיפה לקחה דאבל ב91 לאחר שהובסה 5 מול נתניה. ואז הם זרקו לספסל את אנטמן והביאו את צ'אנוב. בעונת השישיות של נתניה(עלינו ועל ביתר), הם הביסו את כפס במשחק העונה 5-2 שלושה מחזורים לסוף ופתחה פער קטן. כפס זכתה באליפות.
-
ואם זה לא משתנה? ממש לא מבין את הדבר הזה, זה עניין פיזיולוגי טהור. רוטציה זה המעשה ההגיוני היחיד שאפשרי פה.
-
אני לא ממש יודע להתייחס למה שכתבת כי אין לי מושג. ובקשר להפנמה, שיפנים מי שמעסיק אותו ועובד איתו בצמוד.
-
היא לא זכתה במפעל אז, היא קיבלה 4 בבית שבוע קודם והיתה במשבר קשה בליגה, על סף פיטורי מאמן. בכל מקרה, קריסה היתה פה ושם וכל המנהיגות המהוללת לא עזרה, יודע למה? כי לפעמים הבית נופל לך על הראש וזהו. זה המשחק. אני לא משווה מקצועית(היינו טובים יותר אז) הנושא שאנחנו מגיבים אליו פה הוא מנהיגות. אז היתה 0 מנהיגות על הדשא והספסל אז ו0 מנהיגות על הדשא והספסל פה. ושילשלנו הישג היסטורי עם תוצאה שהיא סוג של תקדים אירופי. אגב, בעיני לאבד יתרון 3 זה פסיכוטי רק קצת פחות.
-
נילאש, לפעמים דברים מתבהרים בזכות ארוע מסויים ומוקצן. חמישי- ראשון היה כזה. היה פשוט קל לראות כמה הסיטואציה הזאת אקסטרימית ומשונה. אין לי השגות רבות על שיטת המשחק, כן, אפשר טוב יותר אבל מכבי באמת לא היתה צריכה לפטר מאמן עם שנה וחצי יחסית מוצלחות. זאת תמיד היתה דעתי. גם עכשיו אני לא בדיוק שם אבל חייבת להיות קריאת כיוון מאלה שלמעלה. זה חורג מההיגיון בגלל שזה כל כך קל לביצוע.
-
קצת נפל לי האסימון בימים האחרונים, בעיקר בעניין הרוטציה. חמישי- ראשון, אותם 10 שחקנים בהרכב. וילה החליפה 5 במשחק הליגה שלה ולא היו לה טיסות. זה בלתי נתפס. אני לא חושב שיש לזה מקבילה בכלל בליגה האירופית. אני לא מצליח להבין למה. התקשת עם זה בעונה הראשונה, לא תסיק מסקנות? לא דרשתי ממך לכבוש 120 גולים בעונה, רק להתייחס לנתונים פיזיולוגים בסיסים. מה קשה כל כך בלאמץ את זה? בן הרוש וגרופר לא יכולים לשחק בליגה הזאת? לדרמן? תן לכולם להרגיש שווים וגם תהנה מרעננות וגם מתרומה יותר גדולה. הוא נראה בחור נחמד ולקבוצה יש צורה איתו אבל חוסר השימוש במשאבים מפרק אותנו חברתית ומקצועית ואין דרך חזרה מפה. או שתשתנה או שלא תיהיה. זה מה שאני חושב שצריך להגיד לו.
-
זה מעולה. לא הבנתי, אתה רוצה להיות חיפה? מה כתבה של כמה דפרים חברי מושג ממציאנים תשנה לך? עדיף בלי. נ.ב אם חסרה לך כתבת אווירה סתמית, אז טוכמן בוואלה התנדב לכתוב את הקשקוש היומי שלו.
-
גם באנגליה אין הרבה תבוסות כאלה בין הגדולות. זה קורה באופן יחסי שם כמו שזה קורה פה. אבל לא נעשתה כאן השוואה אחד לאחד, אלא להדגיש שכל אחד יכול לקפוא ולפגוש ימים כאלה. פרגי אמר את מה שאמר על מנת להוריד לחץ ולמנוע כדור שלג במועדון שלא מורגל בהפסדים ובוודאי לא תבוסות. אני אישית מקשיב לפרגי לפני שאני מקשיב לכל אחד אחר כשזה נוגע לכדורגל. “אמרתי את זה כדי לעצור את ההיסטריה. במנצ’סטר יונייטד, אם מפסידים בהפרש גדול, כל המועדון עלול להיסחף — השחקנים, הצוות, התקשורת. רציתי שכולם יירגעו. כבר היו לנו ימים גרועים בעבר, ושרדנו אותם. רציתי להזכיר להם את זה.” מול היוונים היה לנו ג'וב אחד, לא להתפרק. סבוריט, ערן, גבי, יוריס, פרץ ורובי התפרקו. הם לא היו הקבוצה שלקחה את המפעל, הם היו אלה שנתת להם 4 בבית שבוע קודם ובמשבר קשה בליגה. זה בכל הקשור למנהיגות.