Jump to content

המכבייה

משתמשים רשומים
    23
  • Last visited

7 Followers

About המכבייה

Contact Methods

• Website URL
    http://

Recent Profile Visitors

12,588 profile views
  1. אני פחות מכוון לסוגית הזרים. בכללי התאגדות עובדים מין הסתם עושה מיליון דברים רגילים ושגרתיים כמו שכר ותנאים סוציאלים, הליכים משפטיים, זכויות, סיוע משפטי. זאת זכות בסיסית של עובדים להתאגד. זה הכרחי.
  2. ההתאגדות אמורה לשמור על הזכויות שלהם וזה בסדר לכשעצמו.
  3. אם זה לא היה הוא זה היה מישהו אחר. זה וועד עובדים כזה. יש לזה חשיבות מסויימת כמו לכל התאגדות עובדים. בטח תיהיה איזה פשרה.
  4. הוא מנכל איגוד השחקנים. הוא לא מדברר את עצמו, יש לו אינטרסים להגן עליהם.
  5. הלוואי אמן. סומך על העין שלך.
  6. אני מאד אשמח שיתנו לו צאנס, אני רק סקפטי לעניין קאריירה מאד ארוכה באירופה. ממה שהתרשמתי(וחוות דעת של אחרים שסומך עליהם), מאד צריך להשתפר בלי הכדור. שועה כישרון גדול, ואין לו שום אופק לקאריירה אירופית. עזו נמצא במקום טוב להתפתח, ללמוד ולהתקדם. זה באמת תלוי רק ברצון שלו.
  7. זה פשוט לא פועל לטובת האינטרס של עזו. כל דיבורי "הכישרון" האלה לא נותנים פריבילגיות. פריבילגיות צריך להרוויח. מכבי לא מחפשת את רעתו, אני בטוח.
  8. הרי לעזו הוסבר למה הוא לא יצא. למה הדיפולט זה להיעלב, להתפרצף ולהפעיל מקורבים? מה זה נותן לו?
  9. בגלל שמכבי לא נתנה את הצד שלה, הייתי מצפה לפחות שיפוטיות. זאת בדיוק העוצמה הפנימית שאמורה להיות לנו כבר כטבע שני,חסרה לי פה. נמתין ונראה.
  10. חלילה לא. אבל לתפוס אוטומטית את הצד של השחקן והמקורבים(שהם אלה שבדיוק מפיצים ומזינים את האתרים), זה הכי תקופת לוני 97- 2008. יכול לתת הרצאות על זה, אם יש ביקוש. אנחנו לא שם תודה לאל. לא שבויים בבוזגלוס ולא מרטיבים מאיזה דריבל.
  11. זה לא כל כך רלוונטי(וטוב מהם זאת קביעה שלא מבוססת על כלום, הוא משחק רק עם הכדור, לא בלעדיו) אליהם. הם לא ישארו אבל אף אחד לא ירע להם את התנאים. אין שום סיבה לזה. אם כל האתרים עוסקים בשחקן השולי הזה(כרגע), יש פה בעיה. הוא קצת בוזגלוס עם קבלות ששואפות לכמעט כלום. נזרום עם הידע המוכח של המערכת, יש לה טיפה! יותר קבלות מהילד שעבר 17 מחלקות נוער.
  12. אדו(וגם לאיוס) נקנו בלא מעט כסף. עד הודעה חדשה הם חלק מהסגל ואין שום סיבה להרע להם את התנאים. כל מי שלא יצא, מיועד בוודאות להשאלה. אני מאד מקווה שהעניין עם עזו הוא בריאותי. מאד מקווה.
  13. אולי דוידה בתהליך שיקום מתקדם יותר.
  14. לא נראה שלי שעזו כשיר ולא מקבל צ'אנס במחנה אימון. שחקנים בפרופיל נמוך יותר ושוליים יצאו למחנות אימון.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.