Jump to content

yello

משתמשים רשומים
    43
  • Last visited

2 Followers

About yello

• Birthday 15/06/1991

Profile Information

Recent Profile Visitors

7,187 profile views
  1. גרינפלד שופט נגד ריינה, עידן לייבה ב-var.
  2. אם אני לא טועה הסוכן שלו יהודי וגם גר פה / המשפחה שלו מפה, זה גם תרם.
  3. אין להם סיכוי, גם בגביע ב"ש קיבלו הגרלה מהסרטים בלי קהל חוץ של חיפה להעיף אותם ברבע גמר.
  4. שמע נגד כל קבוצה אחרת ( אפילו חדרה ) אני לא יודע אם היינו מנצחים היום ובטח שלא כובשים 3 אחרי האדום, אשדוד חייבים לעבור אותם.
  5. תשחרר מעזו, זה הסגל עד סוף העונה וצריך להכניס עוד שחקנים לרוטציה כמו אדו היום.
  6. למקין ושלמה זה אופי של הפועל, שירכיבו שם קו הגנה עונה הבאה ביחד עם שחר פיבן.
  7. מה מצופה מאדו בעצם ? לפני סיבוב בדיוק הוא היה מצוין נגד סכנין וגם כבש, מאז הוא או בספסל או מתייבש ביציע, תרשה לי להמר שאחרי המשחק הטוב שלו היום הוא עף לספסל נגד ריינה ודוידה יעלה, נסתרות דרכי המאמן הזה. גם אדו וגם לאיוס ( כן לאיוס ) היו חייבים לקבל יותר קרדיט בליגה המצחיקה הזאת, אין מגן בארץ שעוצר את אדו על המהירות שלו.
  8. בקיץ אסנטה נמכר לאירופה לדעתי.
  9. גם ככה במערך הזה אין לנו אמצע וכל משחק אתה מקבל מינימום גול אחד לפחות, תן לראות כדורגל לפחות.
  10. עם כל האיבודי נקודות ההזויים שלנו הפספוס הגדול זה הגול המסריח שהם שדדו לנו בטרנר דקה 93, חבל ממש.
  11. זה. איזה עזו מה באתם לגמור את הילד ? הוא היה עציץ פה כמו אלעד מדמון.
  12. היה לו סעיף של מיליון יורו לחו"ל ואף אחד לא נגע בו. איזה קנייה ? הוא שחקן חופשי עוד 3 חודשים, אם מכבי היו רוצים הוא היה פה.
  13. לייבוביץ' שופט נגד סכנין, אדלר ב-var, באים לגמור לנו את העונה.
  14. אלונה לא תשלם לו סכומים כאלה, ולפי פרסומים גם מכבי הציעו לו פחות מחיפה, מבין אותו ועשה החלטה נכונה לגמרי לדעתי.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.