Jump to content

איתי-מכביסט

משתמשים רשומים
    11
  • Last visited

2 Followers

About איתי-מכביסט

• Birthday 31/01/1995

Recent Profile Visitors

5,900 profile views
  1. יש דיווחים ברשת על התעניינות של קובנטרי מהצמפיונשיפ בטייריס אסנטה לקראת הקיץ.
  2. קשה,מכוער,מגעיל - לא מעניין. להביא את הנקודות בכל מצב ולצאת לדרך חדשה וחיובית עד הצלחת. תזה מתחיל אצלנו ביציע, תבואו בטירוף!
  3. מוכר כרטיס ל 11 להיום בעקבות בלתם , מחיר עלות כמובן
  4. סהר לביא ממכבי ת"א זומן להתרשמות ביובנטוס הבלם הצעיר של הצהובים (שנתון 2009) הרשים את מועדון הפאר האיטלקי וצפוי להמריא לטורינו בסוף החודש. המעקב אחריו נמשך מאז שבלט בטורניר בספרד ממה ששמעתי מדובר על אחד השחקנים היותר מסומנים במחלקה, קפטן נבחרת נערים ב שמשחק בקביעות עם נערים א׳ העונה (שנתון מעל) ועושה עבודה מעולה . מעניין.
  5. אז אמיר דיווח לפני כמה שבועות שישנה התעניינות אמיתית ורצינית לגביו ושבינואר היה קרוב לעבור לאחד הגדולות בהולנד (פיינורד אאל״ט) ומכבי הפילו את זה ברגע האחרון
  6. בדיוק, אם יש משהו שהדרכון הברזילאי שלו כן יכול לגרום לו לקרות זה לקבל עליו הצעה באיזור הסכומים של אוסקר אם כי חלק ניכר מהסכום ילך לברזילאים אז הרווח עליו יהיה שולי. מקווה מאוד שבתוכנית העבודה של מכבי לעונה הבאה מחפשים לו כבר מחליף ושלא ״נופתע״ פתאום שהוא עוזב וננסה לסתום חור עם איזה לאיוס (על מי אני עובד …)
  7. למה אתה משוכנע שהוא פחות מוכן ? הוא קיבל מעט מאוד הזדמנויות העונה
  8. חי לגמרי בשלום עם כנף שמאל של עזו ודיארה לעונה הבאה , בטח טוב יותר מלאיוס ואדו
  9. נתן משחק באמת מרשים האמת,נראה די טוב לאורך כל העונה
  10. לפי לאן כל הכרטיסים לעליון נמכרו ולתחתון נשארו 1120 כסאות פנויים
  11. שחקן שחקן אם אני מכבי אני שם עליו את הזטונים לעונה הבאה (יחד עם עזו)
  12. כנ״ל אז אמיר אמר בפודקאסט שכרגע יוריס לא ממהר לחתום ושלא מן הנמנע שמכבי תאבד אותו ואת גבי בקיץ
  13. לדעתי כנען טופ מוכשרים בארץ ויכול להיות מפלצת במכבי. לצערי יהיה קשה להשאיר אותו בארץ כי בטוח יקבל הצעות מכיוון בלגיה וכו׳ מקווה שהפציעה שעבר תרתיע קבוצות מלקחת אותו ושבאמת מכבי תעשה צעד בכיוון שלו .
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.