Jump to content

איתי-מכביסט

משתמשים רשומים
    11
  • Last visited

2 Followers

About איתי-מכביסט

• Birthday 31/01/1995

Recent Profile Visitors

6,529 profile views
  1. מה זה ׳אם איביץ מאמן הוא לא רואה דקה׳ ? אוי ואבוי למועדון הזה אם הוא הוא יראה עוד דקת דשא בלי קשר בכלל לזהות המאמן . הייתי מעלה את טראו מהנוער לתפוס שוער 3 ומשפתי ליציע את סוף החוזה בקיץ
  2. בלהט המשחק נשבעתי לחברים שלי שאם הזין הזה יראה עוד דקה דשא העונה אני מפסיק להגיע לבלומפילד עד סוף העונה או עד שלאזטיץ בבית. מבחינתי גם אם מליקה וגראפי לא כשירים צריך לתת לשוער מהנוער לעלות ולא לבן זונה בזה. שייתבייש חסר אונה
  3. יש לנו עוד פצועים מלבד קמארה ובליץ׳ ?
  4. משחק מבאס, מצד אחד נמאס לצאת עם מחמאות בקמפיין הזה, מצד שני לא מובן מאליו בכלל שיש על מה להחמיא במשחק חוץ מול אסטון וילה. סיסוקו היה מדהים היום ההגנה בסדר גמור אהבתי גם את המשחק של וארלה, שחקן קו הרבה יותר טוב מהחלופות בסגל
  5. חייב לציין שגם אנדרה כשנכנס היום עשה כמה פעולות טובות
  6. כמה וארלה לא טוב שמדמון עדיף עליו בקו?
  7. נערים א׳ מכונות. הנוער לעומת זאת מפסידים 1:0 למכבי הרצליה
  8. מה לעזעאל נהיה מטוכמן? הוא פעם היה מהכתבים שיותר בצד שלנו ואפילו העיד שהילדים שלו אוהדי הקבוצה? נדפק לגמרי או שפשוט מישר קו עם רוח המפקד באתרים שעובד בשבילם?
  9. מיץ׳ עוד לא פתח את המייל
  10. אז נראה שכל הדיווחים הבוקר מיישרים קו שקמארה בדרך החוצה. לא יודע אם זה באמת ממידע פנימי או שזה סתם ניסיון לעצב את הנרטיב בגלל ה wishful thinking של כל שונאי מכבי. מקווה מאוד שזה שטויות כי זאת טהרנות מוגזמת ולא דומה בכלל לעניין אצילי ומיכה או המאמן שוערים
  11. גלי וזיוי מגיעים ?
  12. אני לא בטוח שהמשחקים האחרונים שלנו היו כאלה רעים מבחינת יכולת (מלבד המחצית הראשונה נגד חיפה),מרגיש לי יותר כמו underachieving מטורף. מקווה לראות מחר ניצחון משכנע ביכולת טובה שיחזיר את הבטחון. אגב, מה מצבת הפצועים מלבד בליץ׳ ויחזקאל שבודאות יעדרו?
  13. מה המצב של טוטי? היה דיווח שהוא נפצע במשחק נגד מיוטלנד , מישהו יודע מה מצבו?
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.