Jump to content

yosi_1985

משתמשים רשומים
    0
  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

1. להוציא משחק אחרון את השחקן הכי אהוב אבר דקה 65. כבוש למאמן הזה, אפילו את זה לא יודע לעשות כמו שצריך
  2. לא הייתי משכיב 1.5 עליו עם כל הכבוד.
  3. סליחה, אבל מגיע להם גם לנצח. אפשר לדבר עד מחר על פרץ אבל קח את כל ההחמצות שלהם בתאכלס זה אמור להיות שלהם.
  4. תתפלל שלא תספוג חח
  5. עם כל הכבוד יש לנו שחקנים בינוניים. שאתה פותח את העונה עם שוער בינוני ומביא שוער זר עוד יותר בינוני ככה זה נראה. בלם זר אפשר ליפול איתו זה ניחא, אבל שיש לך בקבוצה את למקין, רז שלמה ונחמיאס בלמים זה כבר יותר מדי לדעתי. אליפות לוקחים מאז ומעולם דרך הגנה. ואנחנו לצערי לא ניקח גם אם ננצח היום 4 וגם אם ננצח את באר שבע שבוע הבא 3 כי בסוף ההגנה שלנו זה לא זה לצערי.
  6. מרגיש לי שאין לנו קילרים במשחק. חוץ מערן כל השאר בינוניים למות. השוער בלי קשר להיום לא זה, הוא לא שווה משבצת של זר. גם למקין מאכזב ולא הייצי קונה. לא להאמין כמה חסר לנו 2 שחקנים בכנפיים. ועם כל זה ולמרות שהגמלים תופרים גולים דקה 94 וכל מיני כאלה. עדיין תלויי בנו. שבוע הבא נדע אם זה שלנו או לא
  7. בחיים זה לא צהוב של סבע. ספיר הזאת אחת החלשות והגיע הזמן שמישהו ישתיק את לופז הזה הוא שנויי ברמות על
  8. בכר יבנקר את החיים שם רק שלא יפסיד. חיפה לא מפסידה לדעתי גם
  9. לא יודע למה שהוא עם הכדור ברגל אני מחרבן שרק יעיף. ושמישהו שם יגיד לו שלא צריך לשכב על הרצפה רבע שעה, אנחנו לא סכנין
  10. אתה מדבר על ג'יימי ורדי. סתם שתדעו במשחק של טוטנהאם נגד לבטר ורדי שם גול וחגג וסימן על החולצה של הפריימרליג שיש לו אליםות 1 ולטוטנהאם 0. עם היד סימן 0. וכלום. זה חלק מהספורט והיופי בו - תלויי באיזה צד אתה
  11. אנשים פה אולי לא מכירים את בודו גלימט. הם קבוצה קשה בטרוף בטח בבית. היה רשום על המשחק הזה הפסד לא משנה איך תעלה ואיך תשחק. יש הרבה ביקורת על המאמן הזה ושיטת משחק ואימון של הקבוצה שלנו, אבל לא פה נימדד. עצם זה שהוצאנו נקודות בשלב הזה והיינו קרובים לקחת את בראגה גם אם לא היינו מתפרקים בכלל זה היה שוס. קצת פרופורציות חברים
  12. לא יודע אם הם היו שורדים ככה עם אירופה כמונו.
  13. קיבלנו גול כולם בוכים. שמנו גול כולם מהללים. איזו אוהדים אלוהים ישמור
  14. רק אני לא רואה איפה נוציא נקודות?
  15. מכל המשחק הזה אני לוקח את הרצון לפרק. אהבתי שרצו לתת את הרביעי ולא העבירו את הזמן
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.