Jump to content

הילד משער 8

משתמשים רשומים
    162
  • Last visited

3 Followers

Contact Methods

• Website URL
    http://

Profile Information

• Interests
    UK3

Recent Profile Visitors

7,259 profile views
  1. שיביאו מאמן הגנה. כי הוא לא יודע. אני רק מקווה שהוא הבין שהוא לא יודע
  2. אני דווקא חושב שהעיתוי מצוין. כל הקבוצה ללא יוצא מן הכלל אוהבים אותו אהבת נפש. ברגע שכולם יודעים שאלה שני המשחקים האחרונים של ערן, אני בטוח שזה ייתן אקסטרה כדי להביא צלחת. כי מגיע לו.
  3. תדע שאין יום זכרון שאני לא נזכר בסיפור ובחיוך שלו מהתמונות.
  4. זו לא קבוצה לאליפות. אם ניקח זו תהיה הפתעה עצומה מבחינתי. הליגה הזו כ"כ חלשה.
  5. פיקנטריה מרגשת: רומי גונן נצפת בשער הכבוד לבושה צהוב מכף רגל עד ראש לצד אמילי דמארי כולל חגיגות בגולים
  6. מילסון הזבל הרס בי יכולת להיקשר לזרים מרגשים בכל אופן, כוכב כדורגל, אופי נכון, גאווה שהוא כאן שיעור לכולנו על סבלנות
  7. תזכורת מצוינת לכל בעלי זכרון דג הזהב שחושבים שהמשחק שבו חיפה זרקו אבוקות העונה היה "קו פרשת המים"
  8. חשבתי שהוא איש מקצוע גרוע, אבל אחרי הריאיון אתמול אני חושב שגם יש שם בעיית אישיות לא נורמלית. הוא לא איתנו בשום מובן. אם יקרה נס גלוי וניקח אליפות איכשהו, זו תהיה האליפות הכי מובהקת אי פעם למרות המאמן. זה יהיה של השחקנים בלבד, שעשו את זה למרות כל הסיכויים. אני מקווה שהם מבינים את זה, ושזה מה שייתן להם את הכוחות להיאבק עד הסוף למרות המטומטם על הקווים.
  9. כולנו סגורים על זה שהוא בן 21? חוץ מזה, ברור כשמש שאין ללאזטיץ' שום מושג באימון הגנה. הכל מקרי לחלוטין.
  10. יש פה כמה שחייבים ואליום
  11. על איזה מאגר אתה מדבר? אלה מצלמות פנים, לא מאגר של תביעות אצבע ותעודות זהות. אם אתה לא מתכוון לעבור עבירה פלילית ביציע, החשש היחיד שלך הוא שהרשויות ידעו שהיית במשחק, או שחלילה ידלוף מידע שהיית במשחק. מדהים. עשרות הודעות בנושא, אף לא טיעון הגיוני (או אפילו טיעון ענייני) אחד למתנגדים.
  12. במקום לקשקש על האח הגדול כאילו יש לכם עכשיו מצלמות בשכונה מתחת לבית, מישהו מהמתנגדים יכול לכתוב הודעה נורמלית על מה הבעיה ביישום של המודל הזה ביציע? באמת מעניין אותי. כי אני לא רואה שום בעיה.
  13. מצטרף לתהייה. רק לעבריינים בפוטנציה אמורה להיות בעיה עם הפתרון הזה ליציעים.
  14. אני חייב להבין איך מדברים על עונש הפחתת נקודה אחת בלבד לחיפה. היו במשחק לפחות 2 אירועים מובהקים ומתועדים של פגיעת פירו בשחקנים. העונש הוא פר משחק? כלומר, אם קהל יודע שהוא כבר ייענש בנקודה, אז הוא יכול לשרוף את הדשא במשך 90 דקות? זה הטמטום בשיאו
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.