Jump to content

Figo10

משתמשים רשומים
    2
  • Last visited

Everything posted by Figo10

1. חחחחח... איזה מצחיק זה לראות את סופי החזרזירה הזאת ליד כל הבנות שם בבקיני
  2. בעצם אתה צודק. מי לא ירצה לקבל משכורת עתק ולזרוק זין כל הזמן...
  3. ממתי הפורום הזה הפך לפורום בדיחות?
  4. Figo10

אל על

אל תתרגש. אל על היית, עד לא כל כך ממזמן, חברה ממשלתית.
  5. וואו אנחנו באמת מדרדרים יותר ויתר... מתרגשים מאחד האנשים הכי לא רלוונטים בספורט...
  6. אם כבר... בשאר אל אסד! תשאר! תהרוס אותם יותר! ועכשיו ברצינות, מזעזע מה שהלך שם(מצרים). עוד יותר מזעזע הקלות שבה הדברים האלו קורים שם. וזה לא פעם ראשונה. זוכרים את ההפסד שלהם לאלג'יריה במשחק ההעפלה למודניאל? בסוף הם הפסידו ופוצצו באבנים את האוטובוס של שחקני אלג'יריה ופצעו חלק מהם.
  7. בעקרון מהגרים ערבים מרחבי האימפריה העות'מנית. הלאומיות הפלסטינית עצמה נוצרה יחד עם שאר "הלאומים" הערבים בהסכמי סייקס-פיקו. הכל מלאכותי לחלוטין. אילו הבריטים והצרפתים היו מחליטים, לדוגמא, לכלול את הגליל בשטח לבנון, אז ערביי הגליל היו מצהירים על עצמם כ"לבנונים גאים". ולהיפך- אם היו מחליטים לכלול את דרום לבנון בשטח המנדט הבריטי בפלשתינה אז ערביי דרום לבנון היו "פלסטינים גאים".
  8. אתה מגזים אבנר, לאטמה מנסים לתת קונטרה לצד השני והם סאטירה לא פחות מארץ נהדרת. הם מלאים בדמגוגיה(בלשון המעטה), אבל זה לא משנה את העובדה שהם עושים הומור לא רע בכלל והרבה פעמים הם קולעים בול. הם גם הרבה פעמים מגזימים ומקצינים, לא משהו שארץ נהדרת, לדוגמא, לא עושים. בכל מקרה, צריך לדעת לעשות את ההפרדה בין ההומור למציאות ופשוט ליהנות. השירים שלהם פשוט גאונים... ד"א, הפרק של ארץ נהדרת היה סבבה לגמרי.
  9. Figo10

The Voice

טוב, אם כבר שינו פה את הנושא. לא מכיר את גפן באופן אישי, אבל יצא לי לראות כמה ראיונות שלו לאחרונה- ממש לא קיצוני כמו שציירו אותו. בקשר למוזיקה, לטעמי יש לו קול זוועה ואני לא מזדהה עם השירים שלו בשיט, אבל לבחור יש כישרון אין מה להגיד. המזרחית הפכה למוזיקת חפלות, שירים מאוסים בלי תוכן ורק מנגינה שמחה. פשוט מדהים לשמוע מזרחית של פעם, שירים עם עומק ואשכרה שפה גבוהה. ואני עוד בכלל לא חובב של הז'אנר....
  10. קבוצה מגעילה. באמת שאין בה כלום.
  11. איך לעזאזל כל התקפה של חיפה מסתיימת בבעיטה לשער??? מכבי בכלל לא נוגעת בכדור. כמו שזה נראה השוויון הוא רק עניין של זמן....
  12. אנגליה: ניוקאסל ספרד: ריאל איטליה: יובנטוס וסימפטיה קלה לאינטר גרמניה: אין צרפת: אין טורקיה: אין יוון: אין סקוטלנד: אין ברזיל: אין ארגנטינה: ריבר ישראל חוץ ממכבי: אין
  13. את עובד מהסביח ששואל כמה לשים לך בדרבי
  14. אחי אתה חי בסרט. לא קראתי בכלל שדיברו על ברצלונה. רק עכשיו שמתי לב לנושא הזה אז הגבתי בקשר לריאל.
  15. חח למה? אני מעורר פרובקציות?
  16. איזה זין הקותי הזה, ישר צוחק. לפחות שיחכה ויראה אם הוא בסדר.
  17. וואו היה משחק מותח של ריאל. נחמד שיש גם קצת משחקים כאלו, למרות הדפיקות לב. איזה פסטיבל תקשורתי היה פה אם מיורקה היית מנצחת או סוחטת תיקו עם השער של חמד.
  18. חח איזה מלך קים... "תמסור להם איחולים רעים..."
  19. זה כסף שלהם.
  20. אחח.. איזה גוף יש לשרי...
  21. לא, לא בהכרח. לוגיקה בסיסית ביותר גם אומרת שאם אני מפרסם הודעה בנושא שבו קותי מוזכר בכל הודעה שנייה אין בהכרח טעם לשים תמונה שלו, כבר יודעים מיהו. דוד רביבו הוא רק לשם המחשה ושמתי שתי תמונות שלו כי בשתיהם, לדעתי, הוא די מזכיר אותו ונראה לי מתאים לשים את שתיהם. דבר שני- לא מיצינו כבר?
  22. ואללה אחי, אני מבטיח לך שרק בשבוע האחרון חצי מהפורום הזה התעסקו בקותי פי 5 מאשר הם התעסקו בדוד רביבו כל החיים שלהם.
  23. עכשיו נרגעתם?? מזכיר או לא?
  24. בכוונה הבאתי 2 דוגמאות של דוד רביבו. הנחתי שאנשים זוכרים איך קותי נראה.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.