Jump to content

Figo10

משתמשים רשומים
    2
  • Last visited

Everything posted by Figo10

1. http://www.maccabi-tlv.co.il/iw/match/2117 http://www.maccabi-tlv.co.il/iw/match/2179
  2. סיום הולם לעונה שלהם, בדיוק כמו שהתחילו אותה- כלום ושום דבר.
  3. חחחחח נראה לי קינן לא בכה ככה כשהם הפסידו ת'אליפות
  4. וואו אם קריית שמונה לא עוברת זה פספוס ענק
  5. כן קראתי איפשהו שאוהדי הפועל פיתחו את ויקיפדיה, הם גם פיתחו את האינטרנט. ובכלל הכניסו ללקסיקון את המילה "וירטואלי". אני זוכר גם שהם הראשונים בעולם שפתחו פורום באינטרנט וכל מי שפתח אחרי זה עשה את זה רק בגללם ובזכות הרעיונות המטורפים שלהם שאף אחד לא חשב עליהם לפני, כמו להקים אגודת ספורט(לפני כולם, העולם נוצר ב1927). גם קראתי איפשהו שהם המועדון(או גוף כלשהו) הראשון בעולם שמתעד את ההיסטוריה שלו ושמנצ'סטר, ארסנל ובאיירן העתיקו את הצבע האדום מהם. סליחה שהאכלתי את הטרול...
  6. חח.. שלמה שרף כזה דביל
  7. רעיון מבורך. אפשר להשתמש בפורמט של ויקיפדיה.
  8. על מה הויכוח? מכבי ממלאים את ר"ג בגמר גביע אז במשחק אליפות לא? אחרי 10 שנים? ועוד עם קבוצה כזאת מרגשת?
  9. חחח גולסה עם ציטוט לפנתאון
  10. פחחח.. מי שואל אותם..
  11. רק את זה? הוא דיבר יותר על מכבי מאשר על הפועל בחגיגות אליפות שלהם. באובססיביות כזאת כאילו לקחו אליפות מאיתנו ולא מחיפה.
  12. רק אותי מטריד שפרימו יודע (או חושב שהוא יודע) מה הולך במכבי? בכל מקרה, לא רוצה את שכטר. למרות שהוא שחקן טוב והוא רק שכיר חרב, פשוט לא רוצה אותו. יש טובים יותר ואני גם לא בטוח שיש לו מקום.
  13. זה פשוט לא יאמן! הוא משחק כל העונה ואין עליו אפילו שריטה, שבוע אחד בנבחרת והבנאדם לא כשיר כבר לשלושה משחקים.
  14. לא חשוב מה אומרים בתקשורת. אפילו בויקיפדיה מכירים ברשימה של ההתאחדות(18). לפי האתר הרשמי, מכבי טוענת לאליפות ב38 ולא 39.
  15. זה לא משבוע שעבר?? גם אז הוא הוא "ירד" על אוסקר ומצץ ליובל נעים.
  16. מה הקשר בכלל להקמת המדינה?? מה בין טורניר כדורגל למדינה בכלל?? ממתי צריך בכלל מדינה בשביל לשחק כדורגל?? היו פה טורנירים מסודרים, מאורגנים ותחת פיקוח של התאחדות רשמית(בדיוק אותה אחת של היום) שהייתה אפילו מוכרת ע"י פיפ"א. מה אתה צריך יותר מזה? את התקשורת? את מכבי חיפה? אתה זה שלא ריאלי. אתה זה שמוחק את ההיסטוריה שלך בגלל שלאחרים זה לא נראה.
  17. אם אני לא טועה, הטענה היא שמכבי הייתה אלופת מחוז ת"א ולא הייתה ליגה "כלל-ארצית"
  18. 4:0 לא יהיה, אבל באמת שאין סיבה שלא ננצח. הכל תלוי בנו.
  19. :yahoo:
  20. כמו שכבר אמרתי- אחד השופטים הגרועים בליגה.
  21. שמואלביץ' אחד השופטים הגרועים בליגה
  22. נראה כאילו שעד שסוף סוף יוצא משהו ממכבי מפרסמים את זה גם אם זה מגוחך.
  23. באיירן גדולה על יובה... חבל. יובה לא עוברת את החצי והשני רק עניין של זמן.
  24. אני לא אתפלא אם כן. בנאדו ישראלי. זה נותן לו נקודות זכות בתקשורת העלובה בארץ עם האגו הישראלי. מה גם כל העניין "הרומנטי" שבנאדו, סמל במועדון, נחלץ לעזרה מהנוער הציל את חיפה מהתחתית, ועשה מהפך בקבוצה. באמת, שמכל נקודת מבט אובייקטית, אוסקר עולה על בנאדו בכל פרמטר.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.