Jump to content

melody

משתמשים רשומים
    19
  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

1. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הלם.
  2. אני גם לא מבין מה ככ מפתיע בזה אתה חושב שיש קבוצת כדורגל ש25 אנשים עפים על המאמן? קוזוך לא בא מקולקל לגיא בדש? בכר אהוב על על (ואו זה קשה, הוא שיתף את האפסנאי בהרכב אפילן) אבל הבנת
  3. עזוב אחי אני בצד שלך בדרכ מגונן בכל מחיר שנה שעברה שדיברתי עם קין בטלפון ושאלתי אותו על למה הוא לא משתף שחקנים כמו קיקו, עידו שחר ועוד והוא אשכרה ענה לי בפירוט כל מיני דברים שלא אומרים לאוהד, בטח שאתה לא מכיר ובטח שלא בטלפון לא רצתי ורשמתי פה את מה הוא אמר לי ואיך.. ושמרתי לעצמי בדיוק מהמקום שאתה כותב ממנו עכשיו גם כאן, לא אומר מה אני שמעתי וממי, רק אומר שיש חלק בקבוצה שלא יכולים לראות אותו וזה צריך להאמר לכל מי שמדמיין שהוא מאמן שנורא מעריכים.
  4. אני יודע הפוך לגמרי. מה היה ככ נחוץ לך לרשום שהרכילות לא נכונה? זה תורם לך במשהו? מחסור בלייקים? ולנושא, מקור ראשון זה אומר שדיברתי עם אחד השחקנים שעולים לדשא כל יום בקריית שלום, אולי הוא לא יודע ואתה כן.
  5. אומר לכם מבפנים- לא מתים עליו בכלל. כולל אלה שבאנקר בהרכב.
  6. אנחנו נשמח למשחק חוזר מול הפועל על דרבי פואד ונשמח להכיל אותו בעונה הזאת אם הם ינצחו יקבלו 3 נק בלאומית ואנחנו אם ננצח נקבל 3 נק בעל וגם נחזור לגביע המדינה במקומם ככה סיכמנו בפשרה איתם
  7. מכבי נייחים תל אביב באים תהיו ערוכים
  8. ואללה לא שמעתי כלום בתקשורת על זה
  9. מדהים שאף אחד לא שם לב לזה שהם הדליקו בדקה 10 20 30 40 אם זה לא מתוכנן מראש לפוצץ משחק- מה כן?
  10. שער 11 עייפים שבורים גמורים עוד בעבר ניסיתי עלאק להעיר את מי שלידי ב10 היום אני מתעסק בלעודד ולהנות מהמשחק ופחות לחנך את כל הותיקי שבט (ובואו אני 21 שנים מנוי ל11) שמסביבי
  11. איך אמרנו שמוציאים כרטיס חד פעמי מהאתר של לאן כדי למכור למישהו? אני מוכר ל11 ב55₪ למי שרוצה
  12. אחי כל מי שנותן את הטון ביציע לא קורא פה בחייאת ראית את האנשים שירדו למטה לקלל את השחקנים שבאו כמו גברים אחרי הפסד כואב להודות לקהל על התמיכה? איזה אנרגיות טובות, אנחנו הקהל הכי פח בליגה, כפויי טובה שלא מיישמים את מה שאנחנו שרים
  13. לי אישית מה שמפריע אצלו זה פחות זה שהוא מקצועית טועה זה יותר הזלזול בנו בראיונות אחכ ״ריינה הגיעו 3 פעמים לשער וכבשו 2״ כאילו יש את זה ביותר גניבת דעת? כל משחק אתה סופג, מה פתאום התחלת לנתח הכל במיקרו?
  14. איפה חונים שם?
  15. מה אתה מציע? להעיף למעלה?
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.