Jump to content

shai_20

משתמשים רשומים
    2
  • Last visited

Everything posted by shai_20

1. תתחדש! איך המידה? יושבת טוב? אני מתבלט בין מדיום ללארג.
  2. יש צפי להגעת מידות M/L בקרוב?
  3. לא סגור אם זו חיפה שהייתה טובה כל כך או שבאולימפיאקוס פשוט אין כלום , אבל בשורה התחתונה הם שיחקו טוב ולדעתי הם עוברים בשבוע הבא.
  4. הפוש הגרוע EVER
  5. לא סובל את עיצובי "החצי" האלו. באסה.ממש.
  6. יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
  7. לפחות הסאגה המיותרת הזו תבוא לסיומה סוף סוף. אני כמעט משוכנע שבכלל לא היינו באמת בתמונה בכל התקופה הזו.
  8. זה כבר הפך להיות תוכנית ריאליטי "קח אותי זהבי" .
  9. זה לא עניין של אלטרנטיבה,לדעתי. אם ערן היה סגור על עצמו ב 1000 אחוז שהוא מעוניין לשוב לישראל ולמכבי הוא היה עושה זאת ולא עובר לשם.
  10. מה אתם ראיתם מדן ביטון הזה בכלל? זה רק אני שלא מתלהב ממנו בכלל לאור התרומה שלו בעונה שעברה? שחקן בינוני מאוד.
  11. פוסט מביש. שלום ולא להתראות.
  12. החתיכות שהם הולכים לקבל הערב.
  13. אני מתחיל לחשוב שכל העניין של הפיר פליי בשנים האחרונות שהיווה כביכול העילה לחסכון הכספי וחוסר ההשקעה(אני מדבר באופן יחסי לחיפה וב"ש), היה סתם תירוץ שהיה נוח להשתמש בו....עושה רושם שלמרות שאנחנו כבר אחרי העניין הזה,ממש לא מתכוונים אצלנו "להשתגע" ולבזבז יותר מדי כסף...
  14. המון המון הצלחה בתחנה הבאה בקריירה יונתן, היכן שלא תהיה.
  15. בהצלחה למשלחת הישראלית!!! יביאו 3 מדליות בעזרת השם.
  16. משחק אחד המביכים שאני זוכר. אם עד עכשיו מישהו אצלנו חשב להתכחש למציאות וחשוב לעצמו שהכל בסדר- מקווה מאוד שהוא קיבל את הכאפה של החיים שלו. הסגל שלנו בינוני מאוד (כן כן ואני עוד עדיו!!) ואם לא יגיעו לכאן שלושה ארבעה תותחים אני צופה עונה שתסתיים הרבה יותר מהר ממה שאתם חושבים. שבת שלום
  17. נו, אז מי כאן עדיין שרד מהימים ההם?!(גם מהימים שהנושא הנ"ל נפתח...)
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.