hen34
משתמשים רשומים-
Last visited
About hen34
- Birthday 05/04/1977
Recent Profile Visitors
4,985 profile views
-
לא קיים אחד שלא יסכים לזה. זרים איכותיים יקדמו אותנו חזק באירופה ככה ש3 מיליון יהיו גרעינים למיטש.. בנוסף תהיה חשיפה יותר גדולה ושחקנים ימכרו ישירות לגדולות באירופה בלי לעבור באיזה קופנהגן.
-
לדעתי מגיע לרביבו שדרוג לחוזה. הוא שחקן מרכזי במכבי.
-
כשאתה מזמין למחנה את דוידה שנמצא באותו המצב, זה די מראה את הכיוון. אם אני הסוכן של עזו אני מתנהג באותה הצורה, אחרת אין לו חשיבות. נראה לי שעזו שחקן מבוקש מאוד, ומבאס שאנחנו מפסידים אותו לטובת בינוניים מאוד שנמצאים לפניו בסגל.
-
איצטדיון ע"ש הכרוז הכי מעיק בארץ.
-
סירוטה הזה פח רציני אוי ואבוי לנו. לא מבין אך בעת מלחמה, מכבי מתפרקת ולא שומרת על שחקנים. למקין צריך היה להישאר בכל מחיר וכך גם גבי.
-
א. כן! ב. תשאיר בבקשה את החארטות שלך לטוויטר.
- 2,711 תגובות
-
11
-
מה שמיטש קובע קדוש. אבל לדעתי הוא והמערכת טועה טעות גדולה כל תחילת עונה שנה אחרי שנה..,במיוחד אחרי שלוקחים אליפות. אם היינו משכילים לשמור על הסגל הקיים לחזק את הנקודות תורפה בזרים איכותיים יותר מאדו וסלוגה,אין לי ספק שהיינו מתמודדים ראויים להגיע לליגת האלופות ברציפות, למכור שחקנים ישירות לליגות הבכירות בסכומים גבוהים יותר ממה שרוצים למכור את רביבו/תורגמן. קבוצה שמגיעה לאלופות על בסיס קבועה מצליחה להביא רכש איכותי מאוד זרים ירצו להגיע לפה בלי שכנועים כל הקיץ.
-
מקבל עמלה על המכירה למכבי+אחוזים על השכר של השחקן, הוא ירוויח בכל עסקה שתהיה. השאלה היא איפה למקין רוצה יותר לשחק.. זה הזמן לפתוח את החוזה לרביבו לעלות שכר משמעותי+ אחוזים ממכירה עתידית להבהיר לו שרוצים להגיע ליגת אלופות, ובעתיד הוא ימכר לקבוצה טובה ולליגה בכירה יותר מהדנית. אם רוצים להגיע לאלופות ולשמור על הצלחת בארץ צריך לפתוח את הכיס!
-
יש לרביבו סעיף יציאה?
-
השיפור של למקין החל שהוא הועבר להיות בלם שמאל כששיחק בלם/מגן ימין היה בינוני. נכשלנו בהימור על החוזה אבל הרווחנו בלם שעזר לנו לזכות באליפות. כדי להגיע לאלופות ולזכות שוב בתארים מכבי חייבים להשכיב את הכסף על למקין ולהרוויח בלם לכמה שנים קדימה כמו שון גולדברג בחיפה. אותי מדאיג יותר עמדת השוער ההימור על גרפי והשארת משפתי נראים לי תמוהים מאוד.
-
נושא מלפפונים קיץ 25/26 - יתר הליגה ע״ש קאנגווה & ונטורה
hen34 replied to איתי-מכביסט's topic in מדינת היהודים
הכל התחיל כשאיילת שקד האוהדת הנבלה שלהם השתלטה על משרד הפנים הבת אלף חילקה להם אזרחויות כמו לחמניות. -
הפתרון פשוט תפתח את הכיס,תביא את מילסון לשמאל ויש לך את פאטצי שיכול לשחק ווינגר שמאל/קשר התקפי. מנספורד צריך לתת דד ליין להצעות על שחקנים עד 1/7 ולחשוב שוב האם גרפי,משפתי או מליקה יכולים להיות שוערים בקבוצה שמתיימרת להגיע לליגת האלופות?! -
אם אני שם את קנגאווה בצד, שני השחקנים שממש הצטיינו מולנו בבלומפילד הם איתמר נוי ופרדי וארגס(במכבי יהיה מפלצת). רכש טוב מקווה שאיתמר לא בא ע"ח גבי או עידו שחר,ושסיימנו את החיזורים אחרי יונה.
-
אוהב מאוד בהצלחה
-
יש שם כסף והיה צפוי שהם לא ישארו עם קופרמן או נגר אחר. אל דאגה דוידה יעשה ממנו קציצות.