Jump to content

hen34

משתמשים רשומים
    29
  • Last visited

About hen34

• Birthday 05/04/1977

Recent Profile Visitors

4,995 profile views
  1. בקיצור כמו כל קיץ הכל תלוי במכירת שחקנים(תורג'מן),והתקדמות בשלבים באירופה.
  2. 3 דרום אמריקאים יגיעו לכאן בכיף, הכל תלוי ברצון להשקיע.
  3. עקב ההפסד הודחנו מהגביע הטוטו?
  4. מעבר של גבי לחיפה או להפועל ישרוף לי בלב חזק מאוד מחכה לו כמו גדול. יש לנו הרבה עמדות לחזק לפני,שוער ובלם הכי חשובים בסדר העדיפויות שלי.
  5. אם נתקדם נשאיר לו את האופציות של חיפה והפועל..ואז החולצה שרכשת תעשה את הכאב כפול ומכופל. לדעתי זאת הסיבה שמכבי לא מתקדמים ומחכים לגבי.
  6. מקווה שמנספורד מבין שהוא עשה טעות חמורה ויפעל לשנות את המצב במהירות.
  7. ברור שלא סוף העולם אחי אבל צריך להודות שנחלשנו לעומת שנה שעברה, בעיקר בעמדת השוער ובקישור בלי גבי ויוריס. מצפה שמנספורד שידאג לחזק את הקבוצה ב3 זרים איכותיים+להשאיר את גבי.
  8. צרה צרורה אם לא יקרה. אך משפתי וגרפי שוערים במכבי זה פשוט לא מובן?! איפה הרצון להשתפר?
  9. לפני הכל שוער! גרפי שוער שלא מתאים למכבי(לדעתי לשום קבוצה בליגת העל),אנחנו חייבים לעשות את מעשה ראיקוביץ. להנחית פה שוער זר על הראש של משפתי/גרפי מהר ככל האפשר.
  10. כל מילה מלבד,שגבי בירידה כי הוא ממש לא. מעדיף גבי במכבי וזרים איכותיים במקומות שאנחנו צריכים,מאשר לקנות את דון.
  11. הכי חשוב שוער. לצערי הרב השוערים שבסגל לא מתאימים למכבי!! למה לא נתנו לראות את התקציר שערים מול ההונגרים?!
  12. בא לי מילסון לנשמה. וואו רק לדמיין את מילסון ופאטצי משחקים יחד..
  13. לא קיים אחד שלא יסכים לזה. זרים איכותיים יקדמו אותנו חזק באירופה ככה ש3 מיליון יהיו גרעינים למיטש.. בנוסף תהיה חשיפה יותר גדולה ושחקנים ימכרו ישירות לגדולות באירופה בלי לעבור באיזה קופנהגן.
  14. לדעתי מגיע לרביבו שדרוג לחוזה. הוא שחקן מרכזי במכבי.
  15. כשאתה מזמין למחנה את דוידה שנמצא באותו המצב, זה די מראה את הכיוון. אם אני הסוכן של עזו אני מתנהג באותה הצורה, אחרת אין לו חשיבות. נראה לי שעזו שחקן מבוקש מאוד, ומבאס שאנחנו מפסידים אותו לטובת בינוניים מאוד שנמצאים לפניו בסגל.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.