barak
משתמשים רשומים-
Last visited
About barak
- Currently Viewing Forums Index
- Birthday 13/10/1991
Contact Methods
-
Website URL
http://
Recent Profile Visitors
4,710 profile views
-
נושא מלפפונים קיץ 25/26 - יתר הליגה ע״ש קאנגווה & ונטורה
barak replied to איתי-מכביסט's topic in מדינת היהודים
בנושא אחר, כבר לא יכול לראות את השם ברקת. כל יומיים בכותרות. -
ערן נהנה מרגעי התהילה האחרונים שלו בתור שחקן. גם אם זה אומר לשלוח את האנשים לעשות טיזינג מחצי משפט ולשגע חצי מדינה. זה לגיטימי וזה מקובל. תמיד הוא היה הכי טוב במה שהוא עשה ובכל צומת שלו היה בן אדם קר, מחושב ושכלתני וקיבל את ההחלטות הכי טובות שאפשר. הוא כבר הצטער שלא פרש בשיא ב23/24, ואיכשהו עם כל הקושי של העונה האחרונה (וזה חתיכת קושי), כל הכוכבים הסתדרו לו עם סיום מהאגדות ואין יותר רשום מלמעלה שיפרוש עכשיו כגדול מכולם (להבדיל מכל השחקנים הגדולים שלנו שחזרו ופרשו עם הזנב בין הרגליים). ובגלל זה (אם וכאשר), לא מובן לי למה ללכת לביתר. לצאת מזה משהו טוב לא יכול לקרות ולהתעלות על איך שסיימת בעונה האחרונה אי אפשר. ומי שחושב ששלישייה של אצילי שועה וזהבי יכולה להביא אליפות לא מבין כדורגל. זה יפה, זה שחקנים גדולים באינדיבידואל וזה יהיה מאוד מרגש לאוהדי ביתר לראות את שלושתם ביחד, אבל צר לי. אין סיכוי. ובגלל זה אני מקווה שנשאר לו עוד טיפה אחת של שכלתנות שתאפיל על הרגש (הכדורגל מן הסתם) והוא ירד מהעניין הזה בסופו של דבר. ובכל מקרה, תמיד נאהב אותו. חוץ מנגד מכבי. (נקווה שלא יקרה) -
לא אני לא הם 2 בלי אחוזים
-
מיחזור..דעיכה.. חלוץ מצויין לכל הדעות. אם היה חוזר אלינו בטוח שאף אחד לא היה מרים גבה וכולם היו בעד המהלך. מזל שמגיע לקבוצה קצת 'רעועה' יש לומר. נקווה שלא יתחבר בטעות. -
ולכן אמרתי, על פניו לפי נתונים יבשים. ללכת על הגיל הכי צעיר, עם השווי שוק הנמוך מבין המועמדים ו..הכי חשוב במודל - פוטנציאל רווח הכי גבוה.
-
בהמשך לדברים שלנו מוקדם יותר, שאמרתי שאנחנו מפספסים את ההיתרון הגדול שלנו בישראלים עם הגדלת מספר הזרים ואתה אמרת שאין לך בעיה עם תחרותיות (כמובן שגם לי לא, לשם זה התכנסנו), הדוגמא שהבאת זה בדיוק המראה למה שהתכוונתי. אם הייתי יודע שמכבי הולכים לקחת את זה לשלב הבא וההגדלה בהכרח תביא את מכבי למגרש של הגדולים עם זרים בסטטוס גבוה כדי כן להתמודד שווה בשווה עם קבוצות דרג ב' וג' ביבשת, הייתי אומר שזה מצויין. כשאתה בעצמך אומר (שוב, ככה זה נראה על פניו לפי נתונים יבשים), שהאופציה המועדפת על הצוות הניהולי מבין כל המועמדים זה השחקן הכי בוסר, הכי צעיר עם השווי שוק הנמוך מבין האופציות (אפילו אם זה לא מתיישב עם דעת הצוות המקצועי) אך עם זאת, עם הפוטנציאל רווח הגבוה ביותר מבין כולם, זה אומר לי שזה יהיה עוד מאותו דבר. (בסוגריים אני ארשום שכמובן אין ערובה להצלחה באף אחד מהמקרים וגם זר בן 21 עם רזומה לא עשיר במיוחד יכול להצליח מזר בן 26 לקראת שיא זה ברור). לפי איך שאני רואה את מכבי וכאשר הם מתווים מדיניות מסויימת, לי זה נראה ברור שהם לא הולכים לסטות לא ימינה ולא שמאלה. ויחד עם ההגדלה פשוט יגדל המספר של הפרוספקטים הזרים אצלנו בקבוצה. זה יכול להיות הצלחה של פטאצי, זה יכול להיות סביר כמו סיסוקו וזה יכול להיות נפילה כמו אדו. זה שזה הצליח בעונה האחרונה זה יפה מאוד, באמת שאפו גדול לכל הצוות. אני לא יודע אם לאורך זמן זה יכול להחזיק מים ש60/70 אחוז מהזרים שלך הם בני 21 פעם ראשונה מחוץ למדינה שלהם. (אמרתי כבר, זה הרבה בזכות המעטפת והשחקנים סביבם, לא בטוח שתמיד יהיה קרקע נוחה). תנסה לרדת לסוף דעתי ולהסתכל לטווח הרחוק ולא על המצב הנוכחי שכביכול פגענו בכל הפרוספקטים בעונה האחרונה (וגם על זה אפשר להתווכח).
-
רשמתי על זה לא מעט. אנשים לא מסוגלים להבין שאנחנו מאבדים את כל ההיתרון היחסי שלנו בליגה והפערים בסופו של דבר יצטמצמו. או הכל או כלום מבחינתי.
-
נושא חשוב מאוד. סוף סוף נושא לוז מכבי נשאר נקי משטויות כמו 'יופי X, אחלה ילד! יש לו מקום בסגל' שניה לפני שהוא מושאל להפועל חיפה.
-
אתה רוצה שנעשה פה תיקו 1 עם קבוצה מליגה רביעית בפולין ואז כל הצחוקים פה על המאמן יהפכו לרציניים? זה התפקיד שלך נושאי משחק.
-
כל עונה נושא העדכונים מהמחנה זה בנושא לוז מכבי. למה??
-
זה בדיוק מה שקרה עונה שעברה. כל מי שהזכרת נחתו אצלנו ביחד בעונה שעברה. ולא, לא ידענו מה נקבל. להפך, ההתחלה הייתה קשה אצל כל אחד מהם והקולות היו בדיוק הפוכים מעכשיו. כל מה שרשמת זה מה שאנחנו יודעים עליהם אחרי עונה אצלנו. ורשמתי תגובה למעלה, הם נכנסו לקבוצה אלופה, עם דמויות כמו גבי יוריס וערן לידם, זה כבר נחיתה הרבה יותר רכה בהתחלה וגם היה מי שירים אותם כשלא הלך. לאורך זמן אני לא בטוח שהמודל ף הזה יתפוס (הלוואי וכן), ואני אשמח שלצד כמה פרוספקטים כן יהיה זרים בקאליבר גבוה יותר.
-
כרגע זה הצליח (גם על זה אפשר להתווכח פרסונלית, אבל נעזוב את זה) רק בעונה האחרונה. וגם הם נכנסו לקבוצה אלופה עם הרבה קארקטרס בחדר הלבשה שנתנו להם מלכתחילה אחוזים גבוהים יותר להצלחה. ושוב, אין לי בעיה עקרונית עם זה. אבל הייתי שמח אם היו מורידים קצת את המינון של זה ומעלים בזרים שכן עשו דבר או שניים בכדורגל.
-
כבר דשנו בנושא הזה אין ספור האמת. אין לי בעיה עם המדיניות הזאת. רק מה, צריך לדעת לשלב.. אי אפשר ש(כרגע)חמישה מתוך השבעה זרים שלך הם פרוספקטים. אני רוצה גם זרים עם קצת יותר קילומטרז' בכדורגל. קצת מזה וגם קצת מזה (מזכיר שגם רוב ההישראלים שלך הם שחקנים צעירים מאוד). אי אפשר רק לחשוב על הפן הכלכלי. בסוף אין בעיה שהמערכת שלנו טובה והאחוזי הצלחה שלנו (טפו טפו טפו) טובים מרעים. אבל אי אפשר להביא רק זרים שיתגלחו עלינו. כשזה עובד אז זה 'איזה יופי' וכשזה לא אז כי הם כאלה. כמו כל דבר בחיים צריך מינון ולא להגזים.
-
משמע - עוד פרוספקט. עומדים כבר על 70 אחוז.
-
אין לי בעיה עקרונית עם הדבר הזה. כן יש לי בעיה אם יעלו עוד אחד בלבד ורשמתי בעמוד הקודם למה ולמה זה יפגע בנו.