barak
משתמשים רשומים-
Last visited
About barak
- Birthday 13/10/1991
Contact Methods
-
Website URL
http://
Recent Profile Visitors
4,428 profile views
-
חד משמעית. חשוב גם לציין שאנחנו באותו מעגל רעיל שאתה מדבר עליו ורק לפני חודש גם המאמן שלנו עבר שחיטה כשרה אחרי ההפסד לק"ש שהוא נקודה ממקום ראשון אאל"ט ואירופה על הכתפיים.
-
ההכתרות וההוצאות מהמירוץ פה בפורום הם מראה לתגובות אחרי נצחונות אל מול איבוד נקודות שלנו. כל שבוע כולם מתהפכים פה. סך הכל עברו 12 משחקים, שליש מהמשחקים בדיוק. אליפות לא לוקחים בסיבוב הראשון ו(להוציא את 2019)גם לא בסיבוב השני. יש ים נקודות בקופה ומומנטומים משתנים כל הזמן. העונה הקודמת זאת דוגמא קלאסית איך גם קבוצה שרצה עם כמעט מאה אחוזי הצלחה מאבדת פער עשר בחודש וקצת. ההם הכי טובים, ההם יצאו מהמירוץ.. קצת סבלנות. כמו שבש נראית הכי טוב וחיפה מביכה כביכול, זה יתהפך ובש תהיה מביכה וחיפה בדרך לאליפות. כנל אצלנו. לכל קבוצה יש את הפיק שלה. שלושת הקבוצות (ולא פוסל גם ביתר) יהיו בעניינים ערב הכניסה לפלייאוף, מי יותר ומי פחות. שם זה יוכרע על מי שתגיע הכי טוב למאני טיים. לא בתחילת דצמבר.
-
אני מקווה שהשחקנים שיעלו לא יחשבו שיש להם 3 נקודות בכיס בגלל שזה חדרה. מבחינתי זה משחק שיגיד המון על הקבוצה. אם אנחנו רוצים להראות ש'כאן האלופה' חייבים לפתוח בבליץ ואחרי עשרים דקות להוביל כבר מעל גול. אין משחק יותר נוח לעשות את זה כמו במשחק החזרה לבית עם אצטדיון מלא במשחק קצוות. אבל אם מכבי כמו מכבי יעשו לנו את זה קשה, ככה גם תראה העונה שלנו. מקווה לתסריט הטוב. לסיים את זה במחצית ולהנות מהשניה עם המחליפים וערן.
-
נושא חלון העברות חורף 24/25 ע"ש פלישו זואאו מנדש מילסון
barak replied to Raumdeuter's topic in מדינת היהודים
אם לא הולכים להשכיב ארגז על זר איכותי לשם, רביבו + עזו זה אינטילגנציית משחק בארבע דרגות מעל מה שפתח שם אתמול. -
חשבתי על זה גם. מבחינת חומר שחקנים זה נראה הכי נכון למכבי כרגע, אבל הבעיה בדבר כזה שאתה צריך שני בולדוזרים שיחזיקו את האמצע מאחוריהם ויטאטאו כל פעם שעוברים את הקו של השלישיה הקידמית, משהו כמו פריים גלזר וגולסה. אישית אני לא רואה שיש שניים כאלה בקבוצה. ונגיד החלטנו שמשאירים באחורי את יוריס, זה אומר שאחד מבין שני הבאנקרים בהרכב דור וגבי יורדים לספסל. ואני לא רואה את זה קורה. בטח על סמך השחיטה מבחינת דקות שהם עוברים העונה. הבעיה היותר בעייתית מבחינתי, שאתה שם את השחקן התקפה הכי טוב של מכבי מתחילת העונה (אולי להוציא את תורגמן) כווינגבק. ושאני בונה הרכב אני מתחיל מתורגמן ואז דוידה ודוחף אותו הכי למעלה שאני יכול. כל הדברים הכי טובים שקורים לנו זה שהוא נמצא הכי קרוב לקו הרוחב. כווינגבק אתה מאבד אותו (כן, גם אם תגיד לי שמצד שני אני מרוויח התקפית את פאטאצי ומדמון). נקווה שבצד שמאל רביבו יחזור מהר לעניינים ונמשיך לחלטר עם שגיב בימין עד ינואר כי התקפית הוא נהדר אבל הגנתית הוא לא ממש איתנו. אם נביא גם שחקן מסוג מגן לימין בינואר אז כל המערך של מכבי יהיה הרבה יותר מאוזן מה5-2-2-1 הזה שחשבנו שיתאים.
-
וסלי פטאצ'י חתם ל3 שנים עם אופציה לשנה נוספת
barak replied to erantheking21's topic in מדינת היהודים
אני דווקא צעקתי 'בעט' מהלך עצום וכבר ראיתי את שער העונה (וזה שיש מועמדים ראויים שם). -
מעולה במשחק ההתקפה. כמעט אוויר הגנתית ולא סתם כל הכדורים הלכו לאגף שלו ולא הצליח לעשות אפילו סטופ אחד. יש לציין שבדקה ה96 כבר ראיתי את הפנדל שנשרק נגדנו והשליחת רגל שלו על סף הרחבה זה טעות שיכלה לעלות לנו בנקודות. חייב לעשות חושבים מחדש עם הבחור כי הפערים בין ההגנה להתקפה שלו עצומים שאני לא מבין איך צוות אימון שלם לא רואה את זה ושם אותו מגן בקו 4. הזוי.
-
וסלי פטאצ'י חתם ל3 שנים עם אופציה לשנה נוספת
barak replied to erantheking21's topic in מדינת היהודים
ממשיך לקחת על עצמו, ממשיך להראות מה שהוא יודע וכמובן ממשיך להשתפר מבחינה קבוצתית. שרק ימשיך בקו הזה ואנחנו נהנה ממנו. כל הכבוד ילד. -
זה כבר מספיק שהוא בפנקסים שלנו כדי שאם נדע שחיפה עטה עליו, גם אנחנו נכנס למאבק. בכל מקרה, לפי מאזן הכוחות כרגע ועם מצב הזרים של חיפה, קונה עכשיו שלא יגיע לאף אחת מאיתנו. -
אתם מפספסים את הנקודה. לא, לא ביקשתי שיהיה חלוץ ראשון במכבי. גם אני וגם ערן עצמו יודע שזה הזמן של הילדים המוכשרים שלנו לפרוח (על אף שהוא רוצה לשחק בכל משחק). וגם אני אישית מעדיף כרגע את תורג'מן בהרכב. כן דיברתי על החוסר כבוד שהוא מקבל. אם זה כאן בפורום שאנשים מפרישים אותו ורושמים שערן 'לא בענף' ובין אם זה החוסר כבוד (על פניו) שנראה מצד המאמן שמחק אותו לגמרי (בקטע שהוא אפילו לא שלישי ברוטציה). זה כל הסיפור. -
אני לא נכנס עכשיו לדיון על לאזטיץ, אבל בכל הנוגע לעניין עם ערן - הכל על המאמן. אין לי ספק שאם קין היה ממשיך ערן היה באנקר אצלו והיה ממשיך עם המספרים של שנה שעברה (צריך לציין שגם אז היה מכניס באחוזים נמוכים ממה שהרגיל אותנו ועדיין כבש במספרים יפים) אולי אולי עם ירידה קלה. אבל להאשים את ערן באיך שהוא נראה? להגיד עליו שהוא לא בענף? לייצנים טופ. ערן עדיין השחקן הכי מקצוען בקבוצה, עובד ומתאמן בצורה הכי טובה שאפשר על אף הסיטואציה הבכלל לא פשוטה שהוא נמצא בה. אין שחקן בעולם שהמאמן ימחק אותו לגמרי ובפירורי דקות יעלה ויתן לו משהו. לא כי הוא לא רוצה, אלא כי גם הוא בן אדם. כמו כולם הוא חי מאנרגיות ובטחון (תראו את מקרה פאטצ'י מהרגע שאמרו לו קח את המפתחות - חמסה). לא מאשים את ערן בכלום. הלוואי בשבילו ובשבילנו שתהיה איזה תפנית העונה שתגרום למאמן כן לתת לו את הדקות שהוא צריך. אני בטוח שכשזה יגיע ויהיה לאורך זמן ולא 4 דקות ב6 משחקים הוא יזכיר לנו מי הוא. בטוח שהוא מחכה בסיבוב לרגע הזה כי ערן כמו ערן מחכה לסתום לכל הרשעים את הפיות. -
עד עכשיו ללא ספק. יש עוד מחצית. מכבי הוציאו הרבה אנרגיה במחצית הזאת לא סתם מדקה 30 הם על אדים. מקווה שגם בסוף נוכל להגיד שהגיע לנו ושהפעם המזל סוף סוף יהיה איתנו.
-
פחות התייחסתי למה שרשמת על ההרכבה הראסמית בהרכב, יותר להתפתחות של שחקן ו'בזבוז' שנים על הספסל בשנים קריטיות לשחקן. הרבה פחות גרוע אצל שוער. אגב, אם כבר ואתה מושך כן להתייחס למה שאתה רושם, ראינו שנה שעברה שזה לא הלך בדוגמא אצלנו ותורג'מן בקושי קיבל דקות בתור חלוץ. הניסון באגף היה צריך להעצר הרבה לפני ונמשך יתר על המידה ובקשר לחלוץ שני..לא קרה. מעטים מאוד המאמנים שישנו מערך בשביל פרוספקט, בטח בקבוצה עם שאיפות. ועדיין זה לא הנושא. אם לא מדברים על השאלה, אז יש שם משהו..באיירן זה מועדון שיודע מה הוא עושה. כנראה שהוא רואה בדניאל חומר לשוער ראשון אחרי נוייר (אולרייך לעד יהיה שוער שני). הייתי מתאזר עוד קצת בסבלנות ונושך שפתיים כי הוא לגמרי יכול לזכות בג'קפוט.
-
אם זה היה שחקן שדה הייתי אומר שהתזה הגיונית, אבל כשזה שוער זה קצת פחות גרוע מאיך שאתה מצייר את זה. זה לא שהוא מבזבז את השנים הכי טובות שלו על הספסל.. יש לו עוד הרבה מאוד זמן לקריירה ארוכה וטובה (בע"ה). ומנגד, זה מאוד מעודד שהם לא מוותרים עליו ונותנים לו לצאת בהשאלה, זה אומר שהם בונים עליו לשנים הבאות.
-
סיכויים לאליפות: בלומפילד מלא < משחקים ללא קהל