Jump to content

פרנק סינטרה

משתמשים רשומים
    2
  • Last visited

About פרנק סינטרה

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

1. קצב לא יכול לסדר לו איזה שנה במיאמי שיהנה מהחיים יעשה דאבל פסים עם מסי
  2. מדמון כוכב כדורגל, מקווה שיפרוץ השנה.
  3. לא עקבתי אחרי בית״ר אז אני לא מכיר את האיכויות של ניקולסקו, אבל לא יודע על מה אתם מדברים, יובא היה אש אצלנו
  4. מרגיש שלמיץ׳ נמאס. אם בעבר הרגיש שאנחנו קצת ביץ׳ שכל מי שמביא הצעה סבירה מינוס משתחרר או סתם לא מתייצב למחנה אימונים, יש הרגשה שנגמר הבית זונות
  5. רק לי זה נשמע כאילו זה המינימום שצריך לעשות? בכל עסק נורמלי יש תכנית מפורטת לשנה הקרובה ותכנית על ל-5 שנים הקרובות. אנשים מקבלים ארגזים של כסף בשביל מה שהם עושים, המינימום זה לדעת במרץ מה התכניות ליוני.
  6. סיסוקו הראה ניצוצות העונה והיה טוב בחלקים גדולים. זרים הרבה פעמים מראים גרף שיפור בשנה השניה לפני הראשונה. משאיר.
  7. יש סיכוי לראות אותו בעוד עמדות על המגרש? נראה טוב מידי בשביל לא לראות דקה.
  8. אני מתכוון לשים 2 מליון לשחטאר עכשיו ולתת לו את מה שהוא יקבל בטוונטה. אבל מכבי לא שמים את הסכומים האלה.
  9. השאלה אם אנחנו שמים על למקין עכשיו 2 מיליון יורו אם הוא נשאר. כנראה שכן ומכבי פשוט לא שמים את הסכומים האלה יותר.
  10. מה זה משדר לרביבו שהוא אומר שאין שום סיכוי להוציא יותר מה-2.5 מליון המסכנים שהוא הצליח להוציא?
  11. לגבי רביבו, רק אני לא מבין איך שוב אנחנו נופלים לחרא הזה ששחקן תחת חוזה ״סיכם את התנאים״ לפני שקיבל אישור לעבור? וגם בוא, זה כולה 2 מיליון, זה לא שהבאת הצעה שאי אפשר לסרב לה.
  12. ואן אובריים, זהבי, רביבו ולמקין זה חצי קבוצה פיזדייץ. קיץ קשה.
  13. משחק לפנתיאון אבל אפילו העונה מרגיש שהנצחון על ב״ש בחוץ בפלייאוף או על חיפה בסמי במחזור לפני ״גדולים״ יותר ובתכלס גם אלה שהביאו לנו את האליפות לדעתי.
  14. מצד שני הם עולים משוחררים בלי לחץ וב״ש יהיו בלחץ אטומי
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.