Jump to content

פרנק סינטרה

משתמשים רשומים
    2
  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

1. הנקודה שלי לא הייתה שזה סבבה שקיבלנו 6 בגלל האדום. הנקודה הייתה שנשדדנו פה כי לא קרה פה שום דבר שמצדיק אדום ופנדל.
  2. שמעו הכל נכון, אבל זה לא אדום וזה לא פנדל בחיים בעולם עם ואר. הם הלכו מצח למצח ושועה נפל כאילו ירו בו. זה היה בדקה קריטית שלאזא כבר העמיד חילוף כפול ושם התחיל השוק. לא מופרח שאנחנו מנצחים אם לא החלטת השיפוט השערורייתית הזאת. נשדדנו פה בענק.
  3. זו בהחלט סיטואציה שונה, כי אנחנו אחרי אליפות, שלב בתים באירופית ובמרחק 2 נקודות מהמקום הראשון, אחרי פחות מסיבוב. הייתי בטוח שההפסד המהדהד ייתן לאנשים כאפת מציאות אל תוך ההבנה של כמה מפונקים הקהל של מכבי נהיה. כמה זה מאוס לשמוע תלונות אחרי נצחונות. אפילו אתמול אחרי המחצית הראשונה, כשאנחנו עוד ביתרון, כל מה ששמעו זה תלונות. למה מדמון? למה לא ניקולאסקו? למה פה, למה שם? אבל לא, כנראה שזה לא הספיק. מה ששומעים עכשיו זה כמה זה בושה שלא פיטרנו את המאמן אחרי הפסד ליגה ראשון אחרי 10 מחזורים. נהיינו כמה הקהל של חיפה בשנות ה-2000 שלא הפסיק להתבכיין אחרי 3 אליפויות. והבעיה? היקום לא אוהב את זה. היקום אומר לכם ״תמשיכו להתלונן בלי סיבה? אני אתן לכם סיבה אמיתית להתלונן״.
  4. גם ריאל ובארסה מקבלות לפעמים 5 או 6 חתיכות. קרה גם לטובים מאיתנו. מחצית שניה הזויה, אבל לא סוף העולם.
  5. תנשמו עמוק, תרימו את הראש. נכון קיבלנו מכה ומכה כואבת, אבל בסוף זה משחק אחד מתוך עונה שלמה.
  6. שמעו הם הלכו ראש בראש מצח למצח אין פה כלום
  7. להה אין פה כלום, זה צהוב לשניהם
  8. זו בדיוק הקונספציה השגויה שאני מדבר עליה, שצריך איזה קבוצה דומיננטית שמסתכלת לאריות אירופה ב״לבן שבעיניים״ ובאה בלי פחד. צריך להבין את מקומנו ולבוא לשחק על תוצאות.
  9. מוזר, חשבתי שאוהדי מכבי הם הבעיה כי שרו מוות לערבים ותלשו דגל פלסטין וחצי
  10. בדיוק. מרגיש שלאחרונה עלה לנו השתן לראש ושכחנו את מיקומנו בשרשרת המזון האירופית. (ע״ע בכר/רב״ש) הפועל באופ״א בזמנו זו דוגמא טובה עם 10 שחקנים מאחורי הכדור ואיזה אוסטרץ שמעיפים לו כדורים.
  11. דלפ במשחקים כאלה באירופה צריך לשחק אנטי כדורגל עם קישור חזק וחלוץ 9 שמעיפים לו כדורים.
  12. הגיע הזמן לנצחון מרגש
  13. לצערי קשה לי לראות אותנו מסיימים את העונה ללא הורדת נקודות. רק לפני יומיים הדליקו אבוקות. זרקו, לא זרקו, למה להתעסק עם זה בכלל
  14. אני מבסוט על העיתוי, שב״ש יגיעו למשחק היום מהמקום השני מצוין לנו
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.