Meron's
משתמשים רשומים-
Last visited
-
טיבי אי שם לא?
-
רשמים מהניצחון על ק"ש בחוץ (נתניה) | 2-1 דחוק וקשה, אבל 3 נקודות חשובות
Meron's replied to Sawyer's topic in מדינת היהודים
רביבו טועה בקבלת החלטות במצבים קלים שאתה אומר, זה שחקן שלא מבין כדורגל אין משהו אחר. הוא פשוט לא יודע מה זה כדורגל, נקודה סוף. הקשר היחיד לאבא זה השם משפחה כרגע. -
בוא אני אסביר לך למה זה חמור מאוד. המשחק באופן בלתי מוסבר לא הופסק לדקות ארוכות ושחקני שני הקבוצות לא הורדו מכר הדשא, למרות ארבע הפסקות מכוונות לפגוע במהלך המשחק. בדרך נס חיפה הובילה ואז הגיע הפנדל. הרגליים של כל שחקני חיפה לפני אחרי ותוך כדי היתרון שלהם רעדו כמו שלא זכור לי שנים רבות. מהשיוויון הכיוון היה ברור, יריית הפתיחה לדריסה שלנו החלה. והפחד של הלוזר הזה השתלט עליו והוא לא שלט על עצמו. הרי אם נסתכל על הדברים בעין של מאמן נורמלי(איביץ׳ ב3-3 במשחק של ה4-3 מחא כפיים לשחקנים ואמר להם יאללה. חוזרים לאמצע ומנצחים) אז זה כולה 1-1 ונגמרה המחצית, תרד לחדר הלבשה ותוריד את כל הקבוצה המסריחה שלך יחד איתך להתעשת. הכניסה שלו הייתה טריגר ענק למשהו שכבר נדלק. אפילו ההליכה של תורג׳מן לאמצע הייתה נונשלנטית כי הוא הבין שרק התחלנו את העבודה של הדריסה לפנינו. הייתי גאה במכבי במשחק שלנו נגד חיפה עם הרבה נקודות אופטימיות למרות הקופים שניסו להרוס. ואז בא הערס עם הקוצים ושבר את הקש האחרון מהמשחק שהיה צריך להסתיים אחרי הזריקת האבוקות הראשונה. מחדל ענק של השופט והמשקיף.
-
וואלה משחק הקרוב מבאס שאין קצת אוהדי ביתר בשביל האווירה גם נגד באר שבע זה היה מוזר שאין קהל חוץ במשחק כזה.
-
עד כמה אתם אפסים להוזיל שלט שמברך פדוית שבי על שובה הביתה, בזה שאתם מתחבאים מאחוריו. וזה שלט שאתם הכנתם בעצמכם!?! לא שלט נגד המשטרה, לא שלט עם איזו אמירה מעניינת. אתם באותה תחתית של שק הזבל האדום לשרוק בוז בזמן דקת דומיה לשוטרי משטרת ישראל
-
רק תזכרו שהאמצע אתמול היה שונה מהבעיה שבדיוק דיברתי עליה ככל שזה ימשך נראה את העליונות במרכז המגרש, זאת הנקודה הכי חשובה במשחקים כאלו שאתה צריך לשלוט באמצע כדי לקבל יותר משאר השחקנים.
-
גג אין שירים מיותרים בחימום לפני המשחק לא שיפרו את חוויית השהייה באיצטדיון, הבטיחו מסעדות ברים ומה לא היציאה מבלומפילד למי שחנה קרוב, שה׳ יעזור לו אבל האות אחרי הגול של זהבי?!?!!!!!! מי אתה?!? אם אתה קורא פה, שיהיה לך ברור שאני אמצא אותך ואני אדאג שלא תלחץ על שום כפתור בבלומיפלד לכל שארית חייך אתה לכל הפחות אוהד הפועל מסריח ובטוח עם אפס הבנה מה זה כדורגל ואוהדים ההנהלה צריכה ליצור משהו שיעזור לכפר על האקוסטיקה המסריחה בשער 11 לא יודע איך, שימציאו את הגלגל מצדי עד אז, אני לא בא בטענות לקהל. מה שיש זה טוב וזהו.
-
נכון אבל בליגה רבע מקצוענית כמו שלנו אתה עם 6-7 מינוסים כאלה ועדיין מרחק משחק ממקום ראשון. הפסד ראשון אחרי 13 משחקים, אז אפשר לא לאבד את העונה. אז בוא לפחות תתקן שניים שלושה דברים ונתקדם טיפה…. אבל נראה שהרומן הזה עם הסרבים צריך להסתיים מתישהו. כל המיץ׳ הזה בקנדה/ארה״ב לא יכול להביא איזה אמריקאי שיודע לאמן. מה יש, רק הם לוקחים מפה שחקנים. אולי נביא פעם אחת מישהו משם איזה הבחלה כזאת של מישהו שמבין בכללי איך דברים עובדים כשיש בעיות. נראה שעושים הכל עם הראש בקיר, אפשר להשתגע. כל משחק רולטה של הרכב.
-
יש ללאזטיץ׳ ראש בקיר בקשר לשיטה שלו התעקשות על חילופים מאוחרים מערכים לא מתאימים לפעמים לא מגיע לחילוף הרביעי אפילו בדקה 89 וכו׳ אבל דבר אחד אני לא מבין, זה צועק עוד מעונה שעברה(מניח שלאזטיץ׳ לא ישב לראות משחק משחק מעונה שעברה) האמצע שלנו שתקוע על קשר אחורי ואן אובריים / סיסוקו ואז מפנים פרץ וקניקובסקי לא עובד. בממוצע זה עובד אחת ל5, 6 משחקים. - עונה שעברה אחרי תקופה לא טובה שמו שם את עידו שחר וזה עבד, הלך לנו מגן ימני ואז עידו שחר יצטרף לאמצע כמגן ימני וזה משך עוד כמה משחקים והצלחנו לצלוח את הנפילה(של ה10 הפרש וכל זה) העונה, המשחק הכי ״קליל״ שלנו היה כשפטאצ׳י היה במקום פרץ וקניקובסקי לידו. אז אם דברים עובדים, למה לחזור אחורה. אתמול צד שמאל בקבוע עם לאיוס פלוס שני שחקנים שבאים אליו וצד ימין פטאצ׳י לבד לבד לבד. מצפים שהוא יעשה ניסים לבד. כלומר יש מקום להבין שפרץ וקניקובסקי זה אף פעם לא מספיק לטווח הארוך. צריך רוטציה(נכונה) איתם. לא משנה מי באגפים ומי בהגנה. רק ככה נתן את הגולים שלנו ומפה נסתדר. ברגע שהאמצע לא עובד אנחנו לא מגיעים ליותר משתי מצבים במחצית, זה מביך. לא משנה איזה חלוץ יהיה, זה מספר מצבים לא מספיק לכלום. הפסד ראשון אחרי 13 משחקים. יאללה יוצאים לדרך חדשה בשבת לא משנה מי על הקווים ומי על הדשא - אני שם
-
בשום מקום אין התייחסות לזה לא יאמן פה מתחילה הבעיה היה חייב ללכת לואר על זה
-
שחקנים שנכנסים דקה 60+ ומשחקים כאילו רצו כבר שעתיים. לא ברור לי. פרץ לא ברור, מדמון טייל באמצע עם הכדור בנונשלנטיות במקום לרוץ למעלה ודוידה כבד. אי אפשר בכוח לשחק בהילוך ראשון כשאתה לא באיזה 3-0. המשחק הזה יותר על השחקנים מאשר על המאמן אבל שניהם באו בהרגשה להעביר את המשחק. גם ההרכב וגם החילופים שוב מאוחרים.
-
היה מרפק/אגרוף מכוון ללא ספק 100% אדום מובהק היה חייב להיקרא לואר ההתעלמות של עבירות עלינו לא מפסיקה וההתעלמות ממשיכה השיא כמובן היה המשחק נגד חיפה אבל לא חסרות החלטות הזויות בכל המחזורים האחרונים
-
NO NO NO!!!!!! לא לא לא!!!!!!! פעם אחת ולתמיד הסבר לגבי עבירה ומיקום העבירה לא להקשיב לפרשנים שלא יודעים כלום ושום דבר לגבי החוק ולא להיגרר איתם בדעה. בעבירת משיכה, כלומר עם היד/ידיים מיקום העבירה הוא בסיום התפיסה/נפילה. כלומר אם התפיסה התחילה מחוץ לרחבה אבל נמשכה לתוך הרחבה אז מדובר במקרה של פנדל. בכל מצב של תאקל, מכה, בעיטה, מיקום העבירה הוא מיקום המגע. אין דבר כזה ברגל מגע מתמשך… פשוט אין!!! בחיים לא פנדל וגם התמונה עצמה שהעלו בספורט 5 מראה שזה מחוץ לרחבה כשכמה שורות מעל רשום ״לא ניתן לקבוע לפי זוויות המצלמה״ טמטום פלוס העלמת עין זה הכי קל. שתקנו אחרי המשחק נגד חיפה כי לא עשו מזה עניין כי ניצחנו. אבל יש פה מגמה מתמשכת כבר כמה משחקים. פשוט לא שורקים לנו על כלום, על שום עבירה. ומהצד השני ממציאים דברים.