-
- Birthday 05/08/1988
-
ההפסד מול ב"ש לא שבר אותי כי ידעתי שנפסיד, הוא שבר אותי כי אני יודע כמה עוד ליגה יש לנו קדימה. ושאנחנו חלשים מול הגדולות ושאסור לנו להתבזות ושחייבים להביא אירופה. והמקום היחיד שיש עוד עניין ותשוקה אמיתית (בתוך המלחמה) ורצון לראות את הקבוצה. ולשם שינוי היום אנחנו נפגשים מול קבוצה שהיא איכשהו אפילו יותר חלשה מאיתנו, קבוצה שגם עם הקישור הלא קיים שלנו אפשר לנצח והחשיבות של המשחק? הכי גדולה שיש. ניצחון פה מבטיח שמקום רביעי הולך לאירופה ומגדיל את הסיכויים שלנו להגיע לאירופה פי כמה וכמה ולכן, הכי חשוב שיכול להיות. דיילה מוגבל מאוד ובכל זאת מבצע לא מעט חילופים, משפתי כי גביע (ואנחנו לא אפסים כמו חיפה), קמארה חוזר להרכב, מדמון במקום פרחי המוצהב וסהיטי עדיין מהספסל. שופטת: (ספיר ברמן) מכורה ("השופטת הכי טובה בארץ", עד תוספת הזמן רציתי לתת לה רק רע- ולא מכור, כי היא שרקה רע לשני הצדדים, היא פאקינג לא הוציאה להם אף צהוב ב100 דקות הראשונות למשחק!!! ולנו כמה? 5? לא ראתה יד של אלף אחוז בפנדל (שהוחמץ), הגול הראשון שלהם הגיע אחרי שהכדור עבר את קו החוץ במטר!!! טעתה גם בגדולות כאילו היא עיוורת. אבל מילא הכל, מה הלך בתוספת זמן? נתנה 12!!!! דקות תוספת, אחרי שנתנה 7 ועצרה לואר אחרי 6, ואיך הגול שלהם מאושר??? לא מבין!!! שחקן שם (בנבדל) שוכב על משפתי לא נותן לו להגיע לכדור איך ואר מאשר גול כזה. בושה.) שחקנים: משפתי לא אשם כמו ויטור אבל כן יכל "לצאת גדול" בשער של אזולאי ולקחת אותו, בעט לפינה שלך. באסה. בשער השני הוא לא אשם כי.. אנסו אותו. חוצמזה היה לו משחק רגל מעולה ומשחק גובה בעייתי. משפתי.. רביבו מחצית ראשונה הגנתית רעה שלו, השתפר קצת בשניה. מבחינה התקיפת אדיר, הוקי אסיסט בראשון, בישול בשני וכיבוש בשלישי. הוא הכי חשוב אצלנו בהתקפה וזה מעמדה של מגן - כמעט לקח את המצטיין היום. קמארה לא חושב שהיה רע, הגיע להרבה כדורים בראש, עשה כמה פעולות הגנתיות טובות.. עשה גם כמה פחות טובות.. הייטור אלוהים ישמור, מילא האיבודים, הפספוסים, אבל מה שהיה שם בגול הראשון שלהם.. לא יאמן. סטלן אמיתי. אסנטה "התאושש" עם משחק טוב, גול א-ד-י-ר! שהחזיר אותנו למשחק משומקום, משחק אדיר בראש, לא חף מטעויות בהגנה אבל חזק וטוב כתמיד. נוי פחות גרוע מאשר מול ב"ש אבל רושם עוד משחק שמראה שהוא לבד לא יכול מול קישור של קבוצה סבירה, מאבד יותר מדי, אולי פעמיים עשה מהלך חיובי התקפי מהקישור, לא ברמה להחזיק לבד את האמצע. שחר לא קיים כל המשחק ואז שולח את הפנדל לאלף עזאזל, שמחתי שניגש לבעוט, התבדתי. כמעט עלה לנו במשחק. פרץ הצליח לא להחמיץ את המצב שלא ניתן להחמיץ, הצליח להחמיץ את בישול העונות של מדמון, היו לו כמה דברים חיוביים היום אבל באמת שהוא כל העונה רחוק מהיכולת המצופה בכל הבחינות ופשוט לא עוזר מספיק במגרש המגרש. דוידה פתח נחמד אבל נעלם די מהר, לא מספיק דומיננטי לא מספיק איכותי וחסר מספרים. וארלה משחק טוב שלו היום, כמה דריבלים מעולים, מסירות טובות, כמה חצאי איומים על השער. השתחררויות טובות, לא אדיר אבל אחד היחידים שהיה חיובי היום ורשם פעולות שקידמו אותנו והובילו (בסופו של דבר, למצבים ואף לשער) מדמון לדעתי המצטיין בקלות, כן היה אגואיסט 2-3 פעמים שמסירה שלו הייתה נגמרת בגול, אבל הביצוע בראשון + הביצוע בהחמצה של פרץ מהעקב זה לבד שווה הצטיינות, תוסיפו את הריצה כל המשחק, הגיע לכדורים אבודים והצליח לנווט אותם טוב, חטף, איים. ממנו זה הבסט שאפשר לצפות. *סיסוקו המושמץ הוכיח שגם אם הוא לא מספיק טוב ההבדל בינו/בליץ' לבין השלישייה שיש לנו היום זה ההבדל בין הקבוצה הכי חלשה בפלייאוף לקבוצה לגיטימית בפלייאוף, סהיטי הראה שהוא השחקן התקפה הכי איכותי שלנו ואם לא פותח בראשון אני רוצח מישהו. פיקנטריה: - כל סאגת המגרשים, האירוחים, ההגרלות. - ברגע האחרון מבוטלים 25,000 אנשים, שוב פעם 2000 מכל צד, בלי ארגונים בלי עידודים - מקבלים שוב גול שניה אחרי שכובשים - אזולאי חוגג מגעיל כמו אפס מול הקהל שלנו ששר לו כתגובה כל המשחק. מקווה שהוא בוכה בבית עדיין (למרות שמי הוא שיקבל יחס כזה..) - העקב (וכל המהלך) של מדמון, אם פרץ כובש את זה זה מתנגן בכל העולם. - מנצחים למרות החמצת פנדל במצב שאם אתה מחמיץ אתה מפסיד קל - חגיגות השחייה של אסנטה המלך! - קמארה אונס את חזיזה ההלום, רגע מתוק. קהל: קהל :\ אנחנו פשוט לא שווים כלום בלי הארגון וזה ממש מוריד הסיטואציה הזאת, אני מתפלל שלא אהיה לבד בדרבי ביום ראשון ויהיה לפחות כמות קהל שמאפשרת ארגון ועידוד ודחיפה, זה יהיה סופר משמעותי עבור מכבי (ועבורי), לא אכנס לנסיונות עידוד היום, איפה היו הטעויות ולמה אין דרך לעשות שום דבר גם ככה ואעבור לדבר על כמה אני שמח שניצחנו וכמה הניצחון הזה היה חשוב, זה ניצחון שמקדם אותנו מדרגה משמעותית לגבי אירופה, אנשים פה לא מבינים איך מכבי תראה שנה הבאה אם לא נתמודד על בתים אירופיים וזה משהו שאף אחד מכם לא רוצה לדמיין בכלל ולכן יצאתי מהמשחק היום מאושר עם שירים וריקודים בדרך חזרה, מקום רביעי מביא אירופה + 90 דק מאירופה בגביע. אמן. אפשר להמשיך לשמוח ולחגוג? לא ממש. עוד 4 ימים בלבד אנחנו "מארחים" דרבי, מול הפועל. אחרי שהפסדנו להם לראשונה מזה 12 שנים וזה כל מה שיש בראש עכשיו. לנצח דרבי, להתקבע במקום השלישי ולנסות לסיים את העונה בשלום. ראשון, 20:30, בלומפילד. (מקווה) שנתראה שם!
-
בדיוק נכנס ולא מצפה לעידוד אז לא חופר הכי חשוב בפער בפער בפער. יאללה מכבי.
-
רשמים מההפסד לב"ש בבלומפילד | 3-1 מביך שמוציא אותנו סופית מתמונת האליפות
Sawyer replied to Sawyer's topic in מדינת היהודים
הבעיה האמיתית היא שעלולים לסיים בלי אירופה ובנוסף יש לנו שלד ישראלי הכי חלש וחסר אופי שהיה ב15 שנים האחרונות, היצע הישראלים נמוך והמלחמה עליהם (בש ביתר חיפה הפועל) גדולה וגם זרים אין לך טובים ועם המלחמות האופציה להביא חדשים יורדת משמעותית (ובלי אירופה כמעט בלתי אפשרית) אתה נמצא בנקודה פוטנציאלית הכי רעה שהיית בעידן מיטש עם סיכוי לראשונה להגיע לעונה הבאה שאתה לא מועמד בכיר לאליפות - זה אסון בהתהוות. המון דברים צריכים לקרות בפרק זמן כמעט מיידי, אבל לפני הכל זה להשיג את הכרטיס לאירופה וכרגע הדרך המהירה לשם היא הגביע. המשחק ברביעי יהיה סופר סופר קריטי. חייבים לנצח אותו. -
רשמים מההפסד לב"ש בבלומפילד | 3-1 מביך שמוציא אותנו סופית מתמונת האליפות
Sawyer replied to Sawyer's topic in מדינת היהודים
הבעיה המקצועית הכי גדולה שלנו זה שפשוט אין לנו אמצע. מול קבוצה כמו בש זה הופך את פערי הכוחות לבלתי אפשריים לגישור. אתה עולה עם: נוי - אחלה בחור, שחקן רוטציה ראוי למכבי. אולי בעתיד אפילו לעמדת הפותח. כרגע לדעתי עוד לא שם (והיה במשחק נפל קיצוני) שחר - שחקן שלא יכול לעשות עבודת קישור, אוויר באמצע, לא ברמה הכל מה שקשור לעבודה במרכז המגרש. דור פרץ - כבר 3 שנים לא מנסה לעשות שום דבר שקשור למרכז המגרש אלא רק לשים גולים אם זה הקישור הכי טוב שלך יש לך 0 סיכוי להיות רלוונטי המשחקים כאלו. שום סיכוי. אם בליץ או סיסוקו חוזרים, יש לך בכמה התיאורטית את האפשרות להתמודד עם הגדולות ולהביא תוצאות, בלעדיהם אתה פשוט לא בתחרות. (על זה תוסיפו הגנה של מוכרים, כנפיים בינוניות במקרה הטוב וחלוץ אחד סביר בכל הסגל) -
התגעגעתי לכדורגל, התגעגתי למכבי. נכון שהמלחמה מחזירה הכל לפרופורציות ושאין באמת חשק לכדורגל ועדיין, זה חלק כ"כ משמעותי בחיים של כולנו ואם יש הזדמנות לראות את הקבוצה, גם אם אני יודע שחלום האליפות הוא הזיה שלא תתגשם השנה וגם אם אני יודע שב"ש בנקודת זמן הנוכחית היא רמה וחצי מעלינו, עדיין בא לי להנות קצת עם הקבוצה שלי בבלומפילד. למאמן החדש שלנו אופציות מוגבלות למדי, ההפתעה היחידה הייתה הייטור שעוד לא השלים שבוע בארץ וכבר נמצא עם חולצת ההרכב הראשון. שופט: (גל לייבוביץ') רע- (הם לא צריכים אותך, הם לא צריכים את העזרה שלך. למה אתה עושה הכל בשבילם? לא מגזים לפחות לפחות לפחות 5 צהובים של אלף אחוז שהוא פשוט לא חושב לשלוף להם שכשהם הפוכים אנחנו מקבלים צהוב לפני שהשחקן נפל על הרצפה, שער לא חוקי שלהם שאושר + אדום מומצא לחלוטין שהואר הציל אותו בשניהם. בן שרמוטה שונא מכבי) שחקנים: מליקה עצירה מדהימה אחת הייתה לו (ועוד כמה פחות משמעותיות), לא אשם בשערים, משחק רגל בעייתי מול הלחץ של של ב"ש, לא עליו נפל המשחק. רביבו הכל בסדר? מה קרה? למה כואב לך הגב כ"כ? ולמה מדקה 30 אתה גמור? לא מבין מה הסיפור אבל היה נראה כמו בן 45 במשחק פרישה. הייטור אולי הרע במכבי? תחרות קשה, מכירות ברמה שקשה לתאר, חוסר קשר למשחק. באסה. אסנטה לא טוב, כן היחיד שעשה פעולות הגנתיות והציל אותנו מדי פעם אבל גם איבד, הושפל (ע"י קנגווה בעיקר) וכשאתה היחיד שמצפים ממנו בהגנה אתה גם היחיד שמתאכזבים ממנו, גם אם היית הרע במיעוטו בחוליה. בן הרוש עוד מתמודד על הרע במגרש, פשוט משחק נוראי, איבודים חסרי אחריות, אפס תרומה התקפית, מפורפר באחד על אחד. באסה. נוי אני חוזר על עצמי אבל.. עוד מועמד. משחק נפל שלו, גם ככה אתה היחיד שעושה עבודה באמצע בחוליית הקישור, אתה לא יכול להרשות לעצמך לאבד אלף כדורים לקנגווה, ונטורה, אליאל, לעצמך, לדשא. חלאס. משחק נפל ומאז הצהוב בכלל היה גמור. שחר חסר כל תועלת באמצע, יש לו את היתרונות שלו מול השער ולפעמים באזורי ההתקפה אבל באמצע הוא פשוט אוויר, קשה מאוד לעיכול שהוא מולחם לנו להרכב. פרץ מה נאמר ומה נגיד, אפילו לא הגענו להזדמנויות שיכל להחמיץ בהם. לא עשה כלום כמו רוב העונה וכשכבר הייתה הזדמנות סבירה לעשות שוויון ולגנוב פה נקודה לא הצליח לכבוש. דוידה מעט מאוד מעורובת במשחק, פעולה ורבע נחמדות, רחוק מאוד מלהרשים (סהיטי שעלה במקומו הראה שאפשר להראות לא גרוע..) וארלה לא הגיע היום, לא הצליח בדריבל, כשהצליח איבד אח"כ, לא מדויק לא טוב היום. אבו פרחי מבין שהוא לא מכונת שערים אבל גם את העבודה עם הגב וחלוקת כדורים עשה בצורה סבירה לכל היותר, פנדל טוב, צהוב רע מאוד שמשאיר אותנו בלי אף חלוץ בגביע. בעיה. פיקנטריה: - משחק אחרון לעונה הסדירה 25/26, כמה כיף שתכף את נגמרת - משחק באמצע מלחמה, עם 1000 משתתפים בארוע כולל קהל, ארוע מוזר. - יושבים בשער 8.. תמיד מוזר. - קנגווה עם תנועת זין לקהל בירידה למחצית, הימורים כמה משחקים יקבל בחוץ? אני אומר גג אחד. - הפסד ראשון לב"ש בבלומפילד בליגה אחרי למעלה מעשור(?) חייב למות: לופז - באמת שמדובר בשחקן הכי מגעיל בליגה ביחד עם חזיזה, אני מאחל לו רק רק רק רע. פציעה נוראית שתסתבך למוות. באמת. דוחה, שקרן, הצגות, מנסה לסחוט כרטיסים, פאולים קשים בכוונה. הכל הכי דוחה שיכול להיות באמת דמות שאני לא יכול לראות. אמשיך לעקוב אחריו ואחכה למותו לחגיגות. (וגם קנגווה היום בן שרמוטה מסריח, לא שווה אבל נפרד) קהל: כמה ציפייה יכול להיות מכ-500 אוהדים בשער 8 ללא ארגון שיוביל אותם? אפס ציפייה וגם את זה הצלחנו לאכזב. לא מתלונן על נסיונות העידוד המביכים עם כל ארסנל השירים מהעשור האחרון ב12 דק הראשונות עוד לפני המני לוי, אבל הבוז ב2-1 להם, האווירה, השנאה העצמית שנשמעת עד למגרש כי אין קהל שימסך אותה. באסה, גם ה"אליטה" של האוהדים מבחינת הגעה למשחקים מלאה בהמון זבל. קשה לשמיעה, לא כיף. לא מבין למה הארגון לא בא, אמרתי למכבי עזבו ניקודים עזבו הגרלות רק ארגון + סוייר. כל דבר אחר לא משרת את המטרה של המועדון. לא חשבתי שיש לנו סיכוי לפני המשחק, אני יודע שאין לנו סיכוי אחריו ואני שמח שאחרוני המאמינים יורדים לקרקע. מטרות לעונה הזאת נשארו, שלוש במספר. לסיים מעל הפועל (ולא להפסיד להם), לקחת גביע ולהגיע לאירופה. כן יש חפיפה בין המטרות אבל בשורה התחתונה עם כל הגועל נפש והמלחמה והעונה הכי מגעילה שיש עדיין אסור לנו לשרוף כלום וצריכים בכוח לסיים אותה הכי פחות גרוע אפשר, לצערי הרבה עוד 3 ימים נוסעים לאצטדיון הכי מסריח בישראל, ליציע הכי מסריח בישראל (ויחי ההגרלות השקריות מול חיפה) למשחק שבניגוד להיום הוא משחק על החיים, משחק שאפשר וחייב לנצח כדי להשאיר חלום תואר בחיים, בעונה ככ מסריחה זה יהיה בונוס אדיר והבטחת אירופה. אם רוצים שזה יקרה צריכים שתתאפסו ב48 שעות הקרובות, ואם איראן תתן לנו תגיעו בהמוניכם, 12,500 אוהדים ששוכחים לרגע כמה הם (ומכבי) זבל ובאים להביא תואר, 180 דק מגביע. רביעי, 19:45, טדי. נתראה שם(?)
-
פףףףףףףף מסיימים את הבירה בשניט ויוצאים למשחק הכי חשוב העונה. משחק שכל תוצאה מלבד ניצחון מסיימת את הפנטזיות של האופטימיים ביותר ביננו. מי שזכה לבוא. תנו הכל. יאללה מכבי.
-
בהצלחה לזוכים (מנוקדים מושלם)
-
ההגרלה השמינית ברצף!! שהם מנצלים אותנו. 8/8. אין סטיות.סטטיסטיות כאלו. זה משהו שהמוח לא יכול לתפוס.
-
אם יש רצף אחד, בכל העולם שארוך יותר מרצף הדרבים שהיה לנו, זה רצף ההגרלות שחיפה מנצחת אותנו בהם. לא יאמן. אנחנו הזונות שלהם. בניגוד לדרבי, הרצף הזה ממשיך.
-
אין הזוי וסוריאליסטי מהארוע הזה, שעתיים אחרי נפילות ליד האצטדיון, בטווח טילים ללא התראה מוקדמת החיזבאללה שבלבנון ובאמצע מלחמה עם איראן. איכשהו אנחנו חוזרים לשחק כדורגל (תכלס כי אין ברירה, לא עושה את זה פחות הזוי) ומכבי, חסרת כמה זרים מוצאת את עצמה כשהעונה עוד ממש לא גמורה, גם אם האליפות נראת כמו פנטזיה רחוקה וכמעט בלתי אפשרית, המקום באירופה לא מובטח, לסיים מעל הפועל זה חובה! והגביע יכול להמתיק את העונה הזאת. המון מטרות בתקופה המוזרה הזאת ללא קהל כמובן נוסעים לסמי עופר למשחק שהוא חשוב מאוד מול קבוצה שעשתה את השיפור הכי גדול בינואר וצמאה לנקודות. זה לא יהיה פשוט אבל חייבים לנצח. יאללה מכבי!!
-
מבאס, היום זאת הייתה ההזדמנות האחרונה שלו אצלי (וזה כי אני אחד שלא אוהב לשרוף מוקדם + יודע לכבד ספורטאים גדולים על מה שעשו בעבר) אבל נראה שאין מנוס מהאמת. הוא פינישד. גם אם הוא נראה לא רע בסיבוב הראשון.. זה פשוט לא זה יותר. אחד הלוחמים האהובים כבר לא ברמה ולא רואה אותו מנצח טופ10 יותר בחיים. מקווה שעשה מספיק כסף ויפרוש לחיים הטובים שלו, מבאס לראות אותו ככה
-
למה בעצם שלא ירד(?) תסביר את הרציונל לדעתך אעביר הלאה אם אסכים..
-
ממש, אחרי החיתוך והכל :/ הכל נגדו בדרך לUFC לא יודע, גם אני לא הבנתי עד הסוף איך ניצח שחשבתי שילך לתיקו/מרפי, נטו על ההורדת נקודה על הביצים ועדיין.. סיים דומיננטי מאוד. לא שוד מטורף...
-
היי תראו, ארוע בלונדון. שעה נורמלית.. 01:30 לפני האזעקות של הלילה :/ היה קארד בסדר סהכ..
-
חג שמח לא יאמן שעבר ככה הרבה זמן