-
- Birthday 05/08/1988
-
אני חוזר אם זה לא היה ברור כל מי שחושב שיש סיכוי שלאזיטיץ יפוטר ו/או שזה ריאלי בתקופה הקרובה פשוט מנותק מהעולם הזה. שחררו את זה כי זה לא יקרה. זה לא יקרה כי אנחנו עדיין באירופה ומיטש לא יפטר בזמן כזה זה לא יקרה כי גם אם היכולת מאכזבת והתוצאות לא מדהימות אנחנו עדיין בנקודה סבירה מבחינת הליגה באירופה, בטח בהתחשב בעובדה שאנחנו הקבוצה היחידה בשתי מסגרות וזה לא יקרה כי מכבי לא מתנהלת בצורה הזאת ואין לזה שום תקדים. אנחנו יוצאים לרצף הכי חשוב שלנו העונה, ובפער. נתניה חיפה ביתר, ושני משחקים באירופה באמצע. המועדון צריך את האוהדים שלו מאחוריו, המועדון צריך תמיכה מלאה כדי להשיג את הנקודות החשובות במשחקים האלו. אם זה יקרה, אנחנו לגמרי בסיפור. אם לא? תתחילו שוב לנסות להרוס את המועדון עם בקשות לפיטורים - עד אז פשוט תתמכו.
- 74 תגובות
-
10
-
איכשהו בלי לשים לב נכנסנו לרצף הכי חשוב והכי קשה שיהיה לנו העונה, רצף משחקים שיכול להכריע לאן כל העונה הזאת הולכת. גם באירופה (פחות קריטי) ובעיקר בליגה, באמצע יש לנו את היום. משחק גביע מול ריינה בבית, אני יודע שזה לא מכביסטי אבל כבר כתבתי לפני, ההזדמנות האחרונה להפסיד בגביע לפני שזה יהיה כואב מדי, מצד שני במשחק בית כזה אתה רוצה לנצח, לייצר מחדש מומנטום אחרי איבוד הנקודות ולהגיע להמשך הרצף עם הפנים קדימה. לאזיטיץ' משתמש בסגל הרחב ומבצע כמה שינויים בהרכב במטרה לרענן קצת שחקנים חשובים. שופט: (יואב מזרחי) רע (קשה לי עם זה שתפיסות ברחבה כמו על ערן שהופכות לפנדלים קלים ומוצדקים לחיפה פשוט זוכות להתעלמות, קשה לי עם צהובים ברורים שהוא לא נתן להם אבל הכי גרוע זה הסמרטוטיות מול ריינה המסריחה שמבזבזת זמן כמו חולה ללא תגובה ובסוף אחרי שהוא ספר ספר את הדקות להוסיף 5, פשוט אנטי כדורגל) שחקנים: סלוגה לא יודע אם לא יכל להגיב קצת יותר טוב בשער הראשון, בשני בטח שלא. עושה רושם של שוער לגיטימי, בטח לא הרשים היום. אבל בהתחשב במה שיש לנו אולי הוא אופציה. רביבו אפתיע ואגיד שלדעתי היה בסדר יחסית, יחסית אחראי, לא רע הגנתית, סביר התקפית. הציל אותנו כמה פעמים. רז שלמה מצד אחד סיפק מספר לא סביר של כדורי עומק גדולים, אחד מהם תורגם לגול היחיד שלנו. מצד שני רשם יותר מדי טעויות בהגנה ומשחק הגנתי רע באופן כללי. למקין משחק רגל לא איכותי, טעויות בהגנה על גבול הביזיון בשער הראשון. לא מספיק טוב. אסנטה לא היה טוב אבל בחוליית הגנה כזאת נראה יחסית מהפחות גרועים מבחינה הגנתית, היה רחוק מלהרשים התקפית. סיסוקו גם היום היו כמה רגעים טובים אבל הם נבלעו בתוך משחק לא אחראי (שכמעט עלה לנו בגול לא פעם אחת) ולא מספיק איכותי, הפער מיוריס גדל ממשחק למשחק. שחר חושב שהשער שלו היה נפלא, לא מובן מאליו לכבוש משם כדור לא קל רוב השחקנים במכבי מחטיאים, מצד שני הציל גול על קו השער לערן (היה נבדל שם?) ועל אף הרצון, הדינמיות, התנועה לעומק פשוט לא מספיק איכותי בשני צידי המגרש. מדמון משחק קשה שלו לצפייה, קבלת החלטות לא טובה, ביצוע לא מלוטש לדברים שהוא כן מחליט לעשות, לא קיים באמצע. בעיה. לאיוס לא אגיד שהוא היה "טוב" אבל כן עשה את שלו במובן מסוים כשהכניס 3-4 כדורי רוחב מסוכנים אחרי שהשתמש במהירות שלו, אחד מהם תורגם לגול. מעל המצופה, מתחת לנדרש לפתוח בעמדה הזאת בקבוצה. פטאצ'י עוד משחק פחות מרשים שלו מבחינת מספרים, נעלם לדקות ארוכות במחצית השניה אבל עדיין רשם כמה מהלכי כדורגל לא רעים והכניס כמה כדורים מסוכנים. זה מה יש, לא מלוטש אבל עדיין יעיל באופן מסויים גם אם לא עקבי מספיק. ערן כמו רוב הקבוצה וכמו בכל המשחקים, החלוץ שלנו בבעיה של אספקת כדורים כך היה גם היום. כשכבר עשה מהלך אדיר הג'ינג'י מנע ממנו לסיים אותו ברשת. פיקנטריה: - מבצע דוגו והפלאפל לפני המשחק - עידו שחר עוצר את ערן זהבי (היה או לא נבדל) - מקבלים בפעם המי יודע כמה גול מכריע בתוספת הזמן - מסיימים את הדרך בגביע בשמינית הגמר חייב למות: ריינה -איכסה איזה קבוצה מטורפת, ב0-0 נשכבים על הדשא, לא משחקים מבזבזים זמן כאילו הארכה טובה להם, לא יאמן כמה גועל נפש בקבוצה אחת. קהל: נעזוב את הכמות המביכה שהגיעה (איך אין פה 15-20 אלף מינימום, מה ההסבר? לא מבין) ואת העידוד, שריקות לשופט וכ"ו. ההתנהגות של הקהל בסוף המשחק זה פשוט הזיה. זה נראה לי כאילו הקהל משתף פעולה עם ספורט5 וכל השונאים שלנו כדי לפגוע במועדון ולגמור לנו את העונה מוקדם מהצפוי. גם אני לא מרוצ מהמאמן, גם לי יש ביקורת אבל קצת ריאליות, קצת הבנה של המציאות. זה לא שהוא יפוטר וזה לא שאתם תעזרו בהתנהגות המפגרת והמביכה הזאת, אתם סתם עושים לנו נזק. לחפש לצאת על ערן, לצרוח כמו חולי כלבת לשחקנים שיתביישו וירדו לחדרי הלבשה. וואלה אתם חבורת הזויים, הייתי שם בתקופות הרעות באמת, הייתי שם כשהיינו בושה וחרפה של מועדון והתביישתי שזה המצב שלנו, זה כ"כ רחוק ממה שיש היום, כשהכל עוד בהשג יד. רציתי לדבר פה על למה ההפסד הזה הוא לא כזה נורא כי עומס משחקים הוא האויב מספר 1 שלנו וכשכל היריבות שלנו יתקדמו בגביע לנו יהיה טיפה אוויר לסגור פערים ולנסות להלחם על האליפות אבל כמו שזה נראה ככה עם התנהגות כזאת של הקהל, אתם מובילים אותנו לסיום מהיר של העונה. תתאפסו על עצמכם יא מביכים. שבת, 20:00, בלומפילד. מי שלא מסוגל להחזיק את עצמו, שלא יבוא. צריכים רק את האוהדים לא את האויבים.
-
נוקאאוט. רק ניצחון. לא חשוב איך. יאללה מכבי.
-
לא יודע. מניח שכן איפשהו בעולם. אני לא נתקלתי אבל צריך לחקור את הנושא. תופעה מדהימה. יודע מה. הכל נכון. באמת. כל מה שאתה כותב נכון. אבל אתה יודע מה יותר משמעותי מכל מה שכתבת? שהוא רץ לשופט בצדק כי היה פאול 100/100. פאול ששורקים בכל מגרש בעולם בכל רגע נתון ואין על זה עוררין. ואם הוא היה נשרק, לא הייתה עוד קרן והיית מנצח את המשחק. מבין? אז כן. איבדת בגלל שופט. חד וחלק.
-
תעזוב אותו, חשוב לו להראות כמה הוא שונא את לאזיטיץ + כמה גבר לא בכיין הוא אעלק לא הכריע השופט מול בש..בדיחה של תגובה. בדיחה של יוזר.
-
זה לחלוטין מקרים שונים. עזו מקבל דקות, מצליח ומשתפר בליגה לאומית והחל משבוע הבא בליגת העל. מליקה כבר נמצא במכבי, לא יקבל דקות במקום אחר ונכנס לתוך תפקיד של שוער. זה לא שחקן ששמים ברוטציה ולפעמים משחק יותר ולפעמים פחות. שוער מרגע שקיבל את האפודה הפותחת צריך לשחק ולקבל ביטחון. שוב, אני לא נגד מליקה לשוער הראשון ועכשיו. פשוט לא חושב שזה הדבר האופטימלי עבורנו וזה יכול לעלות לנו בנקודות קריטיות במאבק האליפות.
-
להבנתי מליקה "כמעט" בכשירות מלאה, שזה אומר שהוא כשיר כבר ומכבי סתם מושכים את זה. בכל מקרה במשחק הגביע הקרוב סלוגה אמור לפתוח(?) ואז השאלה היא מה יקרה בשבת מול נתניה. לא יודע, אופק מליקה שוער מוכשר מאוד עם פוטנציאל אבל לא מדובר פה בדניאל פרץ 2, לא מדובר פה באיזה עילוי יוצא דופן ששווה לך שיתגלח עלייך בגיל צעיר. לא יודע אם להקפיץ אותו עכשיו לעמדת השוער הראשון היא הדבר הכי נכון לנו מצד שני, לא יכולים להשאר עם משפתי ואני בספק רב אם יביאו שוער טוב בינואר. אז.. לא יודע. באמת לא יודע.
-
לא חושב שסלוגה ברמה מהקצת שאני מבין. אופק מליקה אולי? אני אפילו פוזל במחשבה על להביא את עומרי גלזר שהוא אישיות שאני לא מחבב כלל בלשון המעטה.
-
1. זה לא משהו שאפשר היה לשים אליו לב או לא לשים אליו לב בתחילת העונה כי כבר הייתה לנו עונה מלאה של משפתי ואי אפשר היה שלא לשים לב לעובדה שהוא השוער עם משחק הגובה הכי חלש שהיה למכבי, אבר. 2. לדעתי זה הפוך. משפתי גורם לחוסר ביטחון של ההגנה (גם בנייחים וגם בכלל) ולא הפוך. אם הייתי מחמיר עם התאוריה הייתי אומר שחלק מהירידה ביכולת של סטואיץ נובעת בגלל משפתי מהיכולת הרעה שלו לאחרונה (מעבר למשחק הגובה)
-
מבין שאתה כועס אבל לא צריך לא להבין כדורגל בהגזמה בגלל זה. השחקן היריב לא מנסה בכלל ללכת לכדור, לא מסתובב אחריו הכדור כבר עבר אותו והוא תוקף אקטיבית את פטאצ'י (ועוד עם יד) לתוך הגוף (חזה) 100% פאול. אפשר להגיד שואר לא חייב לשרוק, אנערף. אבל בלייב חייבת להיות פה שריקה ואז אין 2-1 ואתה חוזר (כנראה) עם 3 נקודות. גם על דוידה היה פנדל, לא יודע שוב למה זה אפילו לא נבדק.
-
שבוע מנוחה, כמה זמן לא היה לנו דבר כזה. אחריי רצף משחקים קשוח שנגמר ב5-1 מסחרר ומעודד מול אשדוד אנחנו מקבלים שבוע שלם של מנוחה בין משחקים וכולנו תקווה שזה יספיק למלא את המצברים כי יוצאים למשחק חוץ לא פשוט מול חדרה שנמצאת במומנטום טוב ובכללי לא אוהבת לספוג שערים ולאחר מכן, בליץ נוסף של משחקים עד המוות כשאין באמת הרבה מקום לפספס נקודות. לאזיטיץ' (המורחק) מעלה את ההרכב הכי חזק שיש לו לדעתו, לא מרבה בשינויים אבל לא ממשיך בקרדיט לערן. שופט: (דקל צינו) רע- (הפסילה של הגול הראשון אין מצב בחיים, הפאול על פטאצ'י בגול הראשון שלהם, אלף שעות בדיקה עד שנתן פנדל, עשו הכל שלא יהיה. פנדל על דוידה. החוסר אחידות בצהובים על עצירות מתפרצות שלא הוציא להם אפילו אחד לדעתי כל המשחק ולנו כל הזמן. פשוט שופט חלש, סמרטוטי ומפוחד שזיין אותנו עוד משחק ותרם את שלו לאיבוד הנקודות) שחקנים: משפתי עושה רושם שהוא הבעיה הכי גדולה שלנו בהרכב, כל קרן/חופשי זה התקף לב, ההגנה בפאניקה ואנחנו משלמים על זה משחק אחרי משחק, בלתי אפשרי. גומר אותי. רוסטם שמח לראות שהוא כשיר ושהוא אופציה, היה במשחק די סולידי, לא מאוד חד התקפית אבל לפחות לא מכר הרבה הגנתית. חשוב לנו שיהיה בסגל. שלמה הראה גם היום את האיכויות עם הכדור ובמסירה קדימה, חשוב מאוד בהנעת הכדור. במשחק ההגנתי הרגיש גם היום כמו בתקופה האחרונה קצת שייקי ולדעתי עדיין היה בסדר יחסית. סטואיץ' אמנם כבש שער חשוב בביצוע טוב ושאפו על כך, חוצמזה היה במשחק פשוט לא מספיק טוב היום. נמצא בנסיגה כבר תקופה אבל היום זה היה באמת מורגש. נחמיאס אפתיע ואגיד שהיה יחסית בסדר, תקף את הכדור לפני שהגיע ליריב וחטף ככה (ויצא) מספר רב של פעמים, כן פעמיים שלוש פספס וזה עלה לנו, כן היו לו סגירות לא טובות הגנתיות ולא מספיק איכות בהתקפה אבל כפלסטר היום היה סביר. יוריס הכי טוב במכבי, עושה עבודה גדולה כ6 ואח"כ גם כ8. משחרר את הקבוצה קדימה, מעביר כדורים טובים פשוט שחקן נפלא. אוהב אותו מאוד. גבי נאחל לבחור החלמה מהירה, לא מבין בדיוק את המצב (דורבן?) אבל חשוב שיהיה בסגל ברצף המטורף שבא עלינו. | סיסוקו קשה לי מאוד לאכול, לא אחראי, מאבד כדורים שמובילים למצבים לגול, אבל כן דינמי, מחלץ לא מעט ולפעמים יודע לדרבל ולקדם את ההתקפה בצורה טובה, גם שחרר בעיטה נהדרת שטננבאום בקושי הציל למשקוף. פרץ לא היה מספיק דומיננטי היום מבחינתי, לא משחק נפל ועשה דברים גם בקישור וגם קצת ברמה ההתקפית אבל הרגיש לי לא מספיק אכזרי היום ולא מספיק מסוכן. פטאצ'י לא היה ביום טוב מבחינת התכלס, לא רשם מספרים, לא איים או בישל כדורים גדולים. כן עשה הרבה עבודה, כן ירד בהגנה ועשה את הלחץ והרוויח כדורים צריך לשחק והרבה. דוידה קצת יותר חלבי היום, כן לקח פה ושם ואפילו איים יפה, יותר מדי ניסה עם הפאלש המיותר, לא הרגיש חד/טורף היום. תורג'מן פנדל טוב מאוד, משחק לא טוב שלו. כבר תקופה נמצא בפורמה פחות טובה. פיקנטריה: - כל השכונה על הלוח תוצאות של טבריה, באמת מביך. - מכבי מאבדת נקודות מטבריה משחק שני רצוף - סופגים דקה 85+ פעם חמישית? שישית? העונה בליגה, בלתי נסבל. - דקל צינו שופט אותנו פעם ראשונה בהיסטוריה? (הלוואי אחרונה) קהל: כמות מרשימה הצפינה עד לנוף הגליל למשחק החשוב הזה מול טבריה, לא הפתעה גדולה בהתחשב במומנטום שלנו ובביצועים שלנו בטבלה ובאירופה לאחרונה ועדיין מעודד לראות שהמשחק היה משחק ביתי, העידוד היה בסדר סה"כ, הרגיש שחסר קצת הטירוף ואולי גם אנחנו חשבנו שזה בכיס (בטח אחרי ה2-0), שוב היה חסר לי מאוד מאוד (מאוד) הבוז לשופט, השפעה על השיפוט ברגעים מכריעים בטח שמדובר בשופט חסר ביטחון וסמרטוטי כל כך. מאמין בכל הלב שאם היינו נופלים עליו מהדקה הראשונה בכל הגבוליים המשחק היה נגמר עם 3 נקודות אבל זה כבר מת וכבר הבנתי שזה לא ישתנה. אם נסתכל על התוצאה זה איבוד נקודות מאכזב מאוד, לא סופר נוראי מבחינה טבלאית כמובן אבל לפני רצף כזה באמת שלא היה מקום לאבד נקודות. צריכים להתחזק בינואר (יקרה), הלוואי שתיהיה הפתעה וינחת פה איזה שוער אדיר אבל זה לא יקרה אז גם עם זה נצטרך להתמודד. בכל מקרה הכל שטויות כי עוד 4 ימים משחק גביע (נוקאאוט) מול ריינה ואז רצף בלתי נתפס של משחקים בין נתניה לבית"ר, כולם משחק על אליפות מבחינתי. תבואו אש כי זה יכול להכריע הרבה לאן תלך העונה הזאת. רביעי, 20:30, בלומפילד. נתראה שם!
-
השרמוטות האלו שלא אוהבים לקבל גול וכבר לקחו לנו נקודות ומתים לקחת עוד. וואלה מלחמת עולם לדחוף את הקבוצה בכל הכוח להביא גולים משם יהיה בסדר. כל מי שבא, להלחם עד הסוף חברים. יאללה מכבי!!
-
ישששש איזה תזמון!! בול יתקרר לי לשבת לנסיעה לעימאד. אחלה גלעד בי, אחלה עמה. תאמינו לי.
-
כמו שאמרתי מההתחלה (או לא מההתחלה אבל מאמצע הסיבוב הראשון +-) יהיה קרב משולש לתוך הפלייאוף. מכבי-חיפה-בש, מניח שאחת מהן תיפול ממנו די מוקדם לתוך הפלייאוף, ביתר לא בסיפור. לא הייתה באף שלב באמת.