-
- Birthday 05/08/1988
-
לא יודע על רמת האכזריות אבל מבין שיגיע כזה, מי מתי למה? אלוהים יודע. מקווה שבקרוב. מה שחשוב זה לשמור על הסגל הקיים, רביבו, גבי והזרים כי אז אנחנו במרחק הקיצוני הזה ואולי עוד שחקן לסגל באמת מעולה* *חוץ משוער, שם הרמתי ידיים לצערי. ניהיה עם שוער בינוני גם העונה
-
המערכת של מכבי יודעת לטפל השחקנים מהסוג הזה. תנו לה את בקרדיט והשקט לעשות את זה. לא צריך להתרגש ולעשות דרמה ולצאת בהצהרות מכל שטות מקווה מאוד שעזו ישאר בסגל ושאמבונגו/זר לכנף (עדיף אחד שיודע גם לחלטר כחלוץ) יגיעו, ביחד עם פטאצי ודוידה הם יסגרו רביעיית כנף ראויה, האמבונגו יוכל לשחק חלוץ אם צריך (במידה תורג'מן נמכר) וגם יחזקאל יכול לשחק בכנף אם צריך קיצר, תנו לי עזו רגוע ואמבונגו/תואם אמבונגו חותם ואני רגוע מאוד לגבי ההתקפה שלנו.
-
חחחחחח מה אתם מדברים פה כאילו זה איזה חוסר מזל איסלם ראה שטופוריה בא אליו אז הוא ברח ממנו להלחם נגד ג'ק הלא מאיים יחסית. קל שבקלים.
-
כיוון חיובי מאוד חשוב להשאיר את גבי ועם כמה שזה מצחיק גם עת נחמיאס. רוי אם ילך בסוף איכשהו (לא נראה סביר כרגע) מכה גדולה. אסנטה סיסוקו פטאצי צריך לעשות מה שצריך כדי להשאיר ואז אנחנו מרחק האפריקאי לשמאל ואולי עוד כמה תיקונים קטנים (שוער...) מקבוצה שלא הייתה לנו על הנייר הרבה שנים..
-
פאפוס ההגרלה הכי גרועה ריגה ההגרלה השלישית הכי גרועה שתיהן בצמצום. נקווה שיהיה ריגה ולא פאפוס, מה אגיד לכם..
-
תעדכן מי מתי מה למה, חשוב. מרב קל הלילה?
-
לאלאלא אני דורש סקירה מלאה.
-
היה ואוו.. מדהים. באמת.. עדיין לא התאוששתי. לא בטופ10. בוודאות.
-
חחח ברור לי, רק נתת לי השראה. רציתי גם לתת קונספירציה מופרכת שלא מבוססת על כלום, להרגיש חלק מהח'ברה ושמע, אחלה קונספירציה. הייתי צריך להוסיף בסוף משהו בסגנון מכבי נהנת מאליפות, הארגון נהנה מכוח וכסף על החגיגות - ומי היחידים שנפגעים? האוהדים. כמו תמיד.
-
הרבה זמן לא הייתה פה קונספירציה טובה אז תנו לי להפריח אחת לאוויר למרות שאני יודע שזה שקר, מה אכפת לי. היה סיכום בין הארגון למכבי בשלב מוקדם שהארגון לא עושה בלאגן ולא עושה עבירות של נקודות ובתמורה שנקח אליפות מכבי לא יעשו חגיגות והארגון יגרוף את כל הרווחים של החגיגות גם אל תתפלאו אם המוצרים יצאו רק אחרי החגיגות של הארגון הם גם סיכמו ביניהם שמכבי לא תוציא מרצ' עד שהארגון ימכור את המלאי שלו בחגיגות בשישי איך יצא לי? קונספירציה טובה? אמין? יתפוס?
-
לקחנו ודאי, הייתי במשחק היה חגיגות הנפנו צלחת.
-
הזוי מבחינתי. מפספסים את המומנטום. כל יום שעובר הם מפספסים סכומי עתק במכירות. לא מבין את זה.
-
בודק מדי פעם יש פה מישהו שמוכן להודות שהוא מצביע לביבי או מישהו מהגוש שלו לרבות חרדים/בן גביר בבחירות הבאות? (במידה ויהיו)
-
דעתי בנושא לא מאוד משנה וגם לא אמרתי שלא יהיו חגיגות, זאת החלטת המועדון ואני בטוח שהם בודקים את האופציות ומשקללים את כל הנתונים אני רוצה רק להגיד כאן שמכבי תל אביב זה לא עומר אדם ולא נועה ריאל, לא מדובר פה במס שפתיים. אתם צריכים להבין שהמלחמה נושא החטופים נמצא בדמם של האנשים במערכת ושל העומד בראשם. אתם צריכים להבין את המעורבות ש"נכפתה" על עובדי המועדון שנקשרו ככה למשפחות האוהדים החטופים שלנו (זוכרים את זיו וגלי?) - יש יתרונות וחסרונות למודל הזה של מכבי של מיטש, למודל הג'נטלמני, האירופאי, שחותך מיד מכל בעיה מוסרית ומקדש ערכים שאנחנו לא רגילים לראות בכדורגל שלנו לא יודע מה יבחרו בסוף, לא יודע מה כל השיקולים אבל כן יודע מאוד לעומק כמה הנושא הזה בוער אצל כל ראשי המערכת אצלנו.