-
Last visited
Recent Profile Visitors
6,105 profile views
-
וסלי פטאצ'י חתם ל3 שנים עם אופציה לשנה נוספת
nirnir20 replied to erantheking21's topic in מדינת היהודים
מזכיר לכולם פה שחודשיים ראשונות היה בשוק מוחלט ונראה כמו צל של עצמו עד שנכנס לעניינים, רק אזור נובמבר באמת התחיל לתת תפוקה, בחצי שנה נתן פה מספרים של חייזר שהמון גולים זה ״כפתור גול״. מקווה שמכבי עושה הכל כדי להשאיר אותו עוד עונה, זה כוכב כדורגל שמנצח משחקים לבד. -
כץ מודיע שלא ישאר בהפועל חיפה שנה הבאה, כמה ימים לפני המחזור האחרון מול ב״ש, נקווה שלא יבואו במוד מכירת חיסול.
-
לא כבכיר, יכול לקבל הרבה יותר דקות, לא יודע אם זה יספיק לו, אבל כן יכל להיות שחקן הרבה יותר משמעותי העונה מבחינת דקות. היו הרבה משחקים שעלה דקה 80+ שבכיף הייתי מכניס אותו בדקה 60 לדוגמה, לא יודע אם זה מה שהיה מספק אותו.
-
יש בי תקווה שלאזטיץ׳ יעוף בקיץ וגולדהאר איכשהו ישכנע אותו, אבל זה סתם להתכחש למציאות, הוא לא היה מעלה כזה פוסט אם היה סיכוי שהוא ממשיך.
-
טקס בסיום? אתה מדמיין סיטואציה חס וחלילה שלא לוקחים אליפות ויש טקס פרידה מזהבי בסוף המשחק?
-
ה"שנאה" אליו זה כי הוא כמה וכמה פעמים העונה עשה פרצופים ופוזות של שחקן על חלל, שבפועל הוא בינוני מאוד עם חצי עונה שני מזעזע עד כה. אני תמיד אעודד אותו (וכל שחקן מכבי), אבל אני לגמרי מבין מאיפה ההייט. אתמול לדוגמה זה משחק שאני מצפה מחלוץ נורמלי במכבי לסיים עם שלושער, הוא שם פנדל וחירב לא מעט התקפות, פשוט קיבל את ההחלטה הכי גרועה שיכל כמה פעמים רצוף. אמ;לק - 3 מיליון יורו ועל הכתפיים.
-
חיפה יקבלו 3/4, שוב השאלה כמה יצליחו לתת, מקווה לניצחון מינימלי של ב"ש וניצחון ביותר מגול שלנו, זה אפשרי.
-
כל מה שאמרת אולי נכון, זה לא הופך אותם למשהו, הם קבוצה מפורקת, כנראה החיפה הכי חלשה בעשור האחרון.
-
חשוב לזכור שזה למעשה 2.5+ ולא +2 כי במצב של תיקו בהפרש שערים הם לוקחים. אני חושב שבכל משחק אנחנו יכולים לנצח ב+2/3 על הנייר. נתניה חלשים מאיתנו אפילו שהם בתקופה טובה, חיפה מפורקים ובית״ר יעלו עם הנוער כמה ימים לפני גמר גביע, יהיה קשה אבל לגמרי אפשרי ובגלל זה לא חותם על 1-0.
-
לא. למרות שאני לא חושב שב״ש תעשה 3/3, אני מקווה שהשחקנים שלנו באים במוד דריסה לכל משחק, 100% טירוף מהדקה הראשונה, שמים גול הולכים ושמים את הכדור בחצי סטייל 2003.
-
יתר מחזור 31 עליון, 30 תחתון - "איך הגלגל מסתובב"
nirnir20 replied to car.garsia's topic in מדינת היהודים
נתניה עושים הכל להפסיד פה, הורסים לעצמם התקפות ולא מרחיקים -
נכון, ואז פוטר.
-
כולם אמרו את זה, כולם גם פוטרו, לא היה מאמן במכבי שפתח עונה, לא לקח אליפות ונשאר לעוד עונה, זה לא יקרה גם העונה.