osfeee
משתמשים רשומים-
Last visited
About osfeee
- Birthday 09/10/1996
Recent Profile Visitors
2,405 profile views
-
"למה אי אפשר גם וגם??" (הלוואי שהבוז לשופט ולריביה היה חזק יותר)
-
פוש לילה מרגש יותר מפוסט Thank You של משפתי. תודה שהצגתם את הדיון מהימים האחרונים כאן כל כך יפה
-
רשמים מהניצחון על ק"ש בחוץ (נתניה) | 2-1 דחוק וקשה, אבל 3 נקודות חשובות
osfeee replied to Sawyer's topic in מדינת היהודים
חחחחחחח ברצינות המצאת ציטוט שלי כדי שאנשים יחשבו שזה מה שאמרתי???? שנינו כאן בפורום המון שנים, וואלה אני תופס אותך כאדם חכם יותר מזה. אתה לא חייב לקבל דעות של אחרים - אתה כן חייב לקבל שיש אנשים שחושבים אחרת ממך. -
חייב להגיד שתוך כדי המשחק לא הפסקתי לחשוב על הדרישה שלכם לא לשרוק בוז, אבל הדרך היחידה של אוהד ממוצע להביע את הדעה שלו כלפי הגישה של המאמן / המועדון / השחקנים אם צריך - היא בלשרוק בוז במגרש. (אם תזמינו אותי לפודקאסט יהיה לי מקום חדש להביע את הדעה ולא במגרש ) אני חושב שבוז במגרש כשהשיטה לא עובדת והמאמן ישן בעמידה (וגם השחקנים) הוא יותר טוב ויש לו סיכוי יותר טוב להשפיע מאשר שלט בקריית שלום או תגובה כועסת בפייסבוק. הגול שלנו הגיע אחרי שריקות בוז שגרמו לשחקנים להתחיל לשחק בקצב מהיר יותר, ולפעמים הניעור הזה מהקיפאון זה מה שהם צריכים. *אדגיש - קודם מעודדים חזק, ואז חזק יותר, אבל כשהפאנטיקס גם נרדמים והשחקנים בעולם משל עצמם - צריך לנער את כולם (הבוז מעיר גם את הפאנטיקס מסתבר) אחרי ששמעתי אתכם לא מעט שעות אני יודע להגיד שהערכים שלנו דומים ושאתם כמוני מצפים לראות מכבי דורסנית שבא לטרוף את הליגה. דיברתם יפה על זה שלא תמיד בכל עונה זה אפשרי - וככה הכדורגל. אני מסכים מאד, ועדיין תמיד ארצה את מכבי הכי גדולה הכי חזקה הכי מוצלחת! נ.ב השתמע בסוף הפרק של הפודקאסט הטוב בעולם לגילו שאתם נערכים לפרק נוסף רק בסוף העונה הסידרה ולפני הפליאוף. אל תהיו לאזטיץ', הקהל לא בנוי לעוד אכזבות
-
אני נגד לקלל - אבל הבוז הוא לגיטימי לחלוטין עבור כל מי שמצפה לראות מכבי עוצמתית ודורסת, ולא עומדת עם הכדור בחצי שלה כאילו יש שעון 24 שצריך לבזבז. הבוז הוא לשיטה של המאמן, ולא לשחקן כזה או אחר (כמו שמנסים להציג שהשוערים בפאניקה). רואים על השחקנים שהם רוצים לשחק מהר יותר והתקפי יותר, ורואים שהוא צועק להם לעצור להרגיע את המשחק וללכת אחורה. אגב, הגול הראשון שלנו הגיע אחרי השריקות בוז שליטרלו העירו את השחקנים מהשנ"צ שהם עשו שם. -
משחק עם פי אלף יותר חשק מסטויץ', לא מתבזה ומפקיר כמו רביבו, יודע לזהות שטחים מתים באמצע ולדחוף קדימה. בשביל שחקן בגילו הוא מספיק טוב
-
לא יכול לראות עוד דקה את השיטה ההזויה של בלם או שוער שעומד עם הכדור בלי לזוז. אין לזה ערך, זה לא מקדם, זה לא מרתיע קבוצות יריבות - הן באות ולוחצות אותנו כאילו אנחנו הפועל חדרה. ואם כבר מצליחים ״לצאת״ מהלחץ אז מאבדים כדור שנייה אחרי. עוד הפעם מקרן שלנו יוצאת התקפה מתפרצת שלהם (שוב צהוב ליוריס) ושוב פעם קרן קצרה שמגיעה חזרה עד לשוער שלנו. על מה אתם מתאמנים?? (נכון גם בלי קשר לקרנות) עד עכשיו מנסה להבין את החילוף ששם רביעיית התקפה מפחידה (זהבי פטאצ׳י תורג׳מן מדמון) דווקא כשאנחנו מובילים 2-1 וצריכים לשמור על היתרון. הדקות האחרונות שכולם נעמדו במקום לשים עוד גול (כולל הגול שנפסל) עוד יחזרו אלינו כשהאליפות תוכרע על יחס שערים. מאד לא מכביסטי מצידם. נגמרו התירוצים - אין אירופה וטיסות, אני גביע ונסיעות. לא רואה שום סיבה שמכבי לא יעלו בדקה הראשונה לטרוף את הדשא כדי לקחת אליפות. -
קראתי את כל ההודעות כאן ואני טוען שאין דרך הרמטית למנוע להכניס לאצטדיון פירו (או סכין, או פצצה), ואין דרך למנוע ממטומטמים (עדיף מאשר עבריינים?) לזרוק פירו או מצית למגרש. אבל כן אפשר לפעול בהרתעה אישית כלפי מי שעובר על החוק. סבע מת או קללה לשופט היום הם לא עבירה על החוק - לעומת זריקת חפצים למגרש, שימוש באמל"ח, להסתובב רעול פנים וכו' שהם כן. אם יש מחאה זה על החוק, לא על הדרכים לאכוף אותו. אגב, "שיהיה לך בהצלחה עוד כמה שנים" שמעתי גם כשהייתה חובה להיכנס עם מסיכה למשחקים בקורונה. עברו כמה שנים והכל אחלה. לסיכום ולמה ששאלת, קראתי את כל הטענות נגד המהלך, זכותי להחזיק בדעה אחרת, וזכותי להאמין שהדרך מניעה הזאת יעילה יותר מדרכים אחרות.
-
אם הם לא היו משתמשים כל כך ותיקים בפורום הייתי בטוח שזה המסכנים מהצד השני של הכביש. גם אם נהיה מקום 12 איתו הם יגידו שהוא אליל שהשאיר אותנו ליגה.
-
באמת עשית השוואה בין פגיעה פיזית לבין מצלמה שמצלמת? הפתרון של המצלמה "מייתר" את הבידוק - תכניס מה שאתה רוצה איך שאתה רוצה, כשהמצלמה זיהתה אותך עובר על החוק אז עברת על החוק. כמו שאף אחד לא הגביל לך את המנוע במכונית לעד 120 (=הגבלה מה להכניס לאצטדיון), אבל אם עברת על החוק מצלמים לך את הרכב ושולחים לך דוח או זימון לבית משפט. יש כל כך הרבה דרכים לעודד את הקבוצה, פירו זאת לא הדרך היחידה. תופים, לבוא בצהוב (סליחה שפגעתי באולטראס), דגלים, חצוצרה, מגפונים.. כל אלו דוחפים את הקבוצה לא פחות מרימון עשן. אפשר לתמוך בקבוצה גם בלי לעבור על אף חוק - לא פירו, לא לזרוק מצית או כוס למגרש, לא לנהום לשחורים, לא לשיר על אונס או על טועמה מחבל.
-
רק מי שעבריין מתנגד שיצלמו אותו / יסרקו אותו במגנומטר. בנוגע לטענה לענישה שלא בצדק - סוף סוף זה יהיה מוצלם עם הוכחות ש"לא עשיתם כלום" כל שאר התירוצים על גניבת זהות - מקווה שהטענתם את הטלפון הכשר שלכם, נעלתם את הדלת של הבית שלא תוכלו לצאת, וזרקתם כל מכשיר חשמלי שמחובר אצלכם בבית.
-
היה נבדל פאסיבי בגול של ביתר. יש שחקן שמסתיר לשוער והוא נמצא בעמדת נבדל (גם בבעיטה, וגם כשפוגע בשחקן ביתר בדרך). לא אשכח לשניר לוי את הטעות עם השתי מכות ועוד עשרות טעויות ו״סדרת חינוך״ תוך כדי המשחק. מכבי יצאו אפסים על ה״ניסיון״ למנוע מאוהדי בית״ר להיכנס ליציע. אלף אוהדים שעשו בית ספר למכבי ולמשטרה. היו חייבים להיערך לזה לפני ברמה של להכניס שוטרים ליציע כי זה סכנת חיים (מישהו יכול לדמיין מה קורה אם פתאום אנחנו מובילים 3-0 או מקבלים פנדל שהם לא אהבו??) המאמן הזה הוא כישלון וכל מי שעוד מגן עליו הוא שונא מכבי לפחות כמו היריבים שלנו. לא יכול לעבור בשקט על זה שמאשים את הקהל בפאניקה של השחקנים. אתם הפאניקה!!! לא סולח לסלוגה שגרם לי לפלוט ״אולי משפתי עדיף״ (12 איבודי כדור ישירים לשוער זה חריג + מסירות הזייה לסיפורו שעם הגב לכל המגרש) מילה רעה לקהל הרחב שהתנפלו על כרטיסים אבל השאירו את הגרון בבית. שאפו לפאניקטס שלא נגררו לאגו של אבוקות (בכלל מתחילת העונה), אבל לא יזיק להכניס עוד תוף/תופים ליציע או לעשות מאמצים להגדיל את הגוש הקטן (קצת ימינה או שמאלה בשער 11 וכבר לא שומעים מה שרים. אם צריך שיעיפו ילדים שלובשים שחור ועושים סלפי עם חולצה שהם שילמו עליה 500 ₪ כדי להיות מגניבים) אהבתי את הפיק עידוד לפני הגול שביתר, בלומפילד חגג כאילו הבקענו גול. כמעט צפוי שנחטוף אחרי זה כי השחקנים שלנו משום מה רועדים כשמעודדים אותם.
-
איך משהו עוד מסוגל להגן עליו? האדיוט עוד החליט להאשים את הקהל שמכניס את השוערים לפאניקה!