Jump to content

maccabi-king

משתמשים רשומים
    43
  • Last visited

Recent Profile Visitors

4,539 profile views
  1. אם יש למיץ' שכל, פטאצ'י מושאל בינואר מצידי גם לבני יהודה או קבוצה אחרת רנדומלית בלאומית או כל קבוצה באירופה שתהיה מוכנה להשאיל אותו והולכים בכל הכוח על מילסון
  2. הוא גמוררר עיייף מתתתת כולם ראו את זה אבל לאזטיץ האהבל החליט למחוק לשרוף להרוג את יוריס נמאסססס
  3. היה ענק, פשוט ענק באמת הוא חלק ענק בניצחון הזה
  4. אז אולי כדאי שסוף סוף המאמן והשחקנים יקחו את עצמם בידיים וינצחו כמו שצריך כדי שגם טעויות שיפוט לא יזיזו לנו כבר שתי משחקים שהם שוכחים איך לשחק
  5. נהואל זה הפטאצ'י שלהם מבחינת תהליך המכירה אחד שרצו קיץ שלם במחיר יותר נורמלי אבל קלטו שמדובר בבעלים טמבל שלא משחרר בקלות את השחקן וצריכים להתקפל בכל בקשה מוגזמת של אותם הבעלים
  6. יכול להיות דל"פ אבל חשוב להגיד: אני לא הולך לעזוב את מכבי בגלל השטות הזאת הם תכלס כנראה הקופת חולים הכי טובה שיש
  7. אחי זה מאוד פשוט, שחקן שזר לכדורגל לא יכול לעשות דברים כאלה גם 10 דקות, לא רק מחצית כרגע בעיקר רואים שרובי עשה לו עוול וספסל אותו במשך חצי עונה וגם ככה קשה לזר פה להתאקלם אז הוא פשוט הוריד לו את כל הביטחון ועובדה שלאז'טיץ מאמין בו וממשיך לשים אותו בהרכב, ועובדה שכל משחק הוא התעלה ברמה עוד קצת ועוד קצת, עד שהוא התפוצץ לגמרי מול באצ'קה לאזטיץ' לא מטומטם, רואים שיש לו מוח שמבין כדורגל ויודע מי מתאים לשיטה שלו ולא אז סלח לי שהדעה של לאזטיץ' על אדו יותר חשובה לי מהדעה שלך שמעולם לא ראית אותו מתאמן ואתה מסתמך על משחקים בו לקח לבחור הזה זמן לצבור ביטחון נכון, במשחקים הראשונים של העונה הוא היה פח, אבל אתה יכול להיות בטוח שלאזטיץ ראה הכל, הוא לא עיוור ואם הוא המשיך לתת לו קרדיט, כנראה שהוא ידע שזה פחות קשור לכדורגל אלא לביטחון עצמי והתאקלמות והורדת חלודה שרובי צבר לו פה אנשים פה עוד יאכלו יפה יפה את הכובע לגביו
  8. אשמח לדעת מי מהזרים לדעתך זר לכדורגל אני מאוד מקווה שלא תגיד אדו אחרי ההצגה מול באצ'קה
  9. באמת שאפשר להגיד שהעונה יש לנו את אחד הסגלים הכי טובים מאז שמיץ' הגיע, כולל בימים היפים של ג'ורדי לא יודע איך זה יגמר(מאוד מקווה באליפות סוחפת, בינינו חיפה איבדה יותר מדי כוכבים) אבל זה באמת סגל תאווה לעיניים עצם זה שדן ביטון, שחקן מוביל בעונות הקודמות, בכלל לא מוצא את מקומו במכבי, אומר הרבה
  10. מספיק שהוא ידע לעשות מהלכים שיגרמו כמו עם מילסון לכל היריבה לשים את העיניים אליו וכבר זה תרומה מעולה כי זה יפנה מקום לשאר השחקנים גם מילסון לא שם פה מיליון שערים צריך גם לזכור שהבוגרים של סאנטוס זה כמה רמות מעל הליגה שלנו, לא כזה פשוט לילד בן 20 להיות שם ממש טוב, מוכשר ככל שיהיה הליגה שלנו זה כבר משחק ילדים לעומת הליגה הברזילאית
  11. פדראו בלם, בלמים פחות אחראים לשמור על הכנפיים הוא יותר יהיה במצאפ מול מי שיהיה המגן שמאלי או ימני(תלוי איפה לאזטיץ רוצה לשים אותו במשחק כמו נגד חיפה)
  12. רואים שזה מאמן שבא עם הוראות מסודרות ועם שיטה מסודרת ואימונים ברמה גבוהה ביותר זה מאמן שלדעתי ככל שתתקדם העונה אורן קדוש יראה לנו כל פעם איזה חוכמה אדירה טמונה במשחק שהוא גורם לשחקנים לשחק
  13. אמן הטיסה הבאה הוא נופל מהמטוס
  14. הבן זונה הכי גדול שקיים בעיתונות של הספורט רק חרא יוצא לו מהפה ראה שהאוהדים מעודדים את לאיוס, חפר עד שמצא איזה לייק מסכן שהוא עשה לסלאח
  15. שיתפו את זה בערוץ וואטסאפ של אוהדי מכבי, אמין לדעתכם? נראה טוב בכלל?
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.