Jump to content

קובי החולוני

משתמשים רשומים
    8
  • Last visited

Everything posted by קובי החולוני

1. לא שוער על אבל בניגוד למשפתי הוא שוער.
  2. כמה נהוראי נקנה מיליון וחצי? לדעתי שווה את ההימור
  3. לא יודע, מוזר שדווקא אחרי שהתחילו דיבורים עליו הוא הגיע לראות את סיסוקו, היו לו הרבה הזדמנויות העונה רוצה להאחז במשהו, יש חוסר רציני מהחלון האחרון
  4. שמעתי שדיארה היה המשחק היום ביחד עם הסוכן שלו, יש גם תמונה מישהו יכול לאמת? כנראה שיש סיכום לעונה הבאה או משהו בכיוון
  5. בדרכ אני לא עושה את זה, אבל הפעם חרגתי ממנהגי ופתחתי יציע העיתונות שום מילה על המשחק, זה הגיוני הדבר הזה? מתי הערוץ הזה נסגר לעזאזל?
  6. רמת ביצוע גבוהה ביותר ועוד הסיומת בימין, פייייייי
  7. ולייבוביץ הבן זונהההההההההההה
  8. ברור גם אני אין מה לחפש, וזה אחרי שמשחק אחרי משחק זה הולך ונהיה גרוע יותר לאן זה עוד יגיע?
  9. ממש דומה לשער נגד באר שבע רק הרבה יותר מרשים לדעתי
  10. שגיב יחזקאל הוא בעצם גולסה החדש כשהוא כשיר ומשחק הוא מהטובים בקבוצה, הבעיה שרוב העונה הוא פצוע כרוני, בלתי אפשרי לבנות עליו
  11. מקווה שהוא צודק, מאמין שהוא ממציא .
  12. שמישהו יזכיר לו שפסלו לנו 4 גולים במשחק אחד בעצם ב2 משחקים, פעם אחת נגד פתח תקווה של קוזוך בעונה שעבר ועוד פעם אחת נגד נתניה לפני כמה עונות כשלא ניצחנו באותו משחק
  13. לא היו פה בזבוזי זמן ההחלטת ואר על היד של קינדה הייתה מהירה יחסית וגם נבלעה בתוך המכות שהיה שם במשך דקה וחצי מקסימום 3-4 דקות היה משקף אבל 8? קבוצות שוכבות נגדנו לא משחקות משחק שלם ומוסיפים 3 דקות זה ביזיון שלא יתואר
  14. ערס מגעיל אחד השחקנים הדוחים והשנואים בהיסטוריה
  15. אם יש צדק בעולם הם יפסידו היום למרות שהם הרבה יותר טובים מהפועל חיפה
  16. מפתיע שפסלו בכלל באמת שלא ציפיתי למרות שזה הכי ברור ולא צריך הילוך חוזר בכלל שוב שניר לוי שרמוטה
  17. קינדה עצר עם היד, בואו נראה אם יפסלו, יש לי הרגשה שלא
  18. אחרי כל האדומים שהיו צריכים לקבל ולא קיבלו אתה רוצה שיוציא צהוב על התחזות? חחחחחחחח
  19. למישהו יש תשובה? חיפה קיבלו אדום העונה מתוך מאות האדומים שהגיעו להם?
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.