Jump to content

קובי החולוני

משתמשים רשומים
    8
  • Last visited

Everything posted by קובי החולוני

1. מעולה משדרים שלא רוצים למכור כרגע וטוב שכך
  2. איך זה יכול להיות ששחקן העשור קינגס קנגוואה לא מקבל הצעה אחת, והילד מ״באמא שלי הלך סורוקה באמא שלי״ כל יום מקבל הצעה יותר גבוהה יותר מאתמול במיליון וחצי יורו ככל שיש יותר ביקוש על נהוראי אני הייתי קובע תג מחיר אסטרונומי, לא 15 מיליון לקחתם, אם לא תודה רבה
  3. אנשים לא לומדים לא לקחת ברצינות תוצאות ממשחקי אימון, עם כל הכבוד שרוצים לנצח גם אני רוצה אבל זה לא הכי חשוב ולא המטרה העיקרית במשחק הזה
  4. איך ראית שרשמתי שבגלל יובאנוביץ לא לקחנו אליפות? רשמתי שהוא חלוץ נהדר נתן תקופה מצוינת אצלנו ובכל זאת זה לא הספיק כדי להרים את הקבוצה שלב אחד קדימה וכנראה שזה גם מה שיהיה בחיפה מהמר ששערים הוא יתן (גם דין דוד נתן והרבה כן?) זה לא מה שיחזיר את חיפה למאבק האליפות בכל מקרה מבאס שמגיע לשם
  5. אני פה כדי להזכיר שעם כמה שיובאנוביץ חלוץ נהדר (או לפחות אנחנו זוכרים אותו כזה) עדיין לא לקחנו איתו את האליפות, ובנוסף אליו היו גם סטיפה פריצה וערן זהבי יובאנוביץ מגיע לקבוצה במומנטום רע וכנראה שגם שם הוא לא יהיה המושיע
  6. נכון אבל דווקא המספרים של אמבונגו או יותר מרשימים פא רחוק ממנו בשערים ומעמדת הכנף, עפ״י הסרטונים הוא משתתף מצויין בהנעת כדור יש לו דריבל לא רע בכלל וגם מבשל בוא נראה אם יגיע או לא, אני דווקא בעדו
  7. משנה בקטנה, לא קריטי זהבי חרוט בהיסטוריה של מכבי באותיות זהב(י) בתור אוהד מכבי שעבר את השנים הכי שחורות של המועדון אני אכיר לו תודה לכל החיים, מה שהוא נתן לנו זה בלתי נתפס וההתנהגות שלו ברגעים כל כך קשים רק הגבירה לי את האהבה אליו, וכמובן הסיומת של כל הדבר הזה אגדה אמיתית זה לא ישנה אפילו במילימטר אם יהיה בביתר לעונת פרישה, זה כן יבאס שלא פרש אצלנו אחרי הכל אבל אני בטוח שאם זה היה תלוי רק בו הוא היה מעדיף לפרוש כאן מכאן והלאה אני מפרגן לו בכל מה שיעשה (חוץ מנגדנו כמובן) והלוואי שישבור את השיא של העפיפון (למרות שיש לערן 200 שערים יותר ממנו בקריירה)
  8. בהנחה ופטאצי נשאר ופרסטיז מגיע למה אנחנו צריכים עוד 10? לא יודע למה אני לא מרגיש שקט בכלל בעמדת החלוץ הייתי רוצה שיגיע איזה חלוץ עם פוטנציאל אבל בפרופיל נמוך מניקולאסקו, עזיבה של תורג׳מן זה כמעט וודאי, וניקולאסקו ומדמון זה לא מספיק לדעתי
  9. הזיה אם הוא נמכר בפחות ממה שמילסון נמכר. יותר צעיר ממנו, פוטנציאל יותר גדול, ברזילאי, מספרים טובים יותר חייב לתת תג מחיר אסטרונומי, גם כדי לנסות לשמור עליו עונה נוספת, וגם אם לא אז שנוציא אותו במחיר שיא שיקפיץ אותנו עוד שלב קדימה בסכום של מכירת שחקנים
  10. קרוב לסגירה זה לא סגירה עד שאין חתימה ולחיצת יד עם ג׳ורדי אין אמונה
  11. השתכנעתי עושה רושם של שחקן קבוצתי מאוד, משתתף טוב בהנעת כדור, מהיר, עוצמתי, דריבל טוב, טכני, סיומת לא רעה בכלל, סחט המון פנדלים בסרטון הזה ובכללי נראה שקשה מאוד לעצור אותו בקיצור מתי חותם?
  12. יש לו״ז של משחקי אימון?
  13. לא ראיתי מה כתב אבל במקרה שמעתי שעלה אתמול לקראת סוף התוכנית של 5 באוויר והתחיל לנבוח שלא יחשבו שעזו יצא בהשאלה והוא ילך למכירה ומכבי לא רוצים אותו ובסביבת השחקן מצפים שיימכר רק האגודל יודע מה קורה במכבי, ברור שיזדיין החתיכת פוץ הזה
  14. במומנטום רע מאוד בשנים האחרונות מה שמגביר את הסיכויים שזה יקרה אם חיפה ילכו על זה ולמרות זאת אני ממש מקווה שזה לא יקרה
  15. באסה לקבוצות שיצטרכו להפסיד כנראה 2 ברצף סתם מחפשים על מה להתבכיין, לא משנה הרבה רק סיבה להגיד ״נגדם שיחקו פתוח נגדנו התבנקרו״
  16. בדיוק מה שחשבתי מצד שני אני כן יכול קצת להבין ולקבל שאנחנו מועדון גדול יותר מהשאר עם קבלות מה שנקרא על שחקנים שהוצאנו בשנים האחרונות והעוגנים האלה הם שחקנים צעירים בעל פוטנציאל ותקרה גבוהה מאוד עדיין לא ברור לי איך שחקנים זרים מצוינים באמת כמו קנגוואה וונטורה לא מבוקשים בליגות יותר טובות משלנו אחרי עונה מעולה שלהם ובכל זאת ואחרי הכל לשחרר יותר מחצי הרכב במכה (למקין רביבו אסאנטה פטאצי גבי תורג׳מן יוריס ואפשר גם להוסיף את זהבי) זה הרבה הרבה יותר מידי ולא יודע באמת איך אפשר להתמודד עם זה ולהעמיד פה שוב קבוצה בעונה הבאה שתתחרה על האליפות עבודה קשה לצוות המקצועי העונה, לא מקנא בהם
  17. תעדכן גם בחדשות יותר טובות להבא
  18. חשוב לתת להם בראש שם דווקא השנה
  19. מקווה שאסאנטה ישאר אני בטוח שבעונה הבאה הוא יהיה יותר טוב ויציב אם אנחנו שואפים להתקדם באירופה וליגת האלופות בכלל אנחנו חייבים המשכיות גם בגזרת הזרים (הטובים)
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.