Jump to content

קובי החולוני

משתמשים רשומים
    8
  • Last visited

Everything posted by קובי החולוני

1. אחרי כל האדומים שהיו צריכים לקבל ולא קיבלו אתה רוצה שיוציא צהוב על התחזות? חחחחחחחח
  2. למישהו יש תשובה? חיפה קיבלו אדום העונה מתוך מאות האדומים שהגיעו להם?
  3. בקשה לכל המתייפייפים אל תגידו עליו שופט גרוע, הוא מכור והוא בן של זונה, גם אמא שלו זונה וגם אבא שלו זונה
  4. חחחחח לא ראיתי את זה אל תגיד לי שהוא לא שרק פה כלום
  5. תגידו חיפה קיבלו בכלל אדום העונה? רק עכשיו המחשבה מהירה עולה לי 10 מקרים של שחקנים שלהם שהיו צריכים להיות מורחקים ולא הורחקו, יש תקדים לדבר כזה?
  6. תגידו בדקו את הגלישה של סק בואר בכלל? זה ניסיון רצח הדבר הזה כל מחזור יש 5 אדומים כאלה רק כשזה נוגע לחיפה יש חוקים אחרים פשוט הזיה להקיא עליהם
  7. זה מאמן שמקום שלישי בשבילו זה הישג
  8. מעריך מאוד מאוד את התגובה המפורטת שלך, ושוב אגיד שלדעתי הפודקאסט שלכם הוא הפודקאסט הטוב בעולם לגילו ואני מסכים כמעט במאה אחוז עם כל דבר שאתם אומרים בפרט אלייך אני חלילה לא מפקפק במכביסטיות שלך, אני יכול להבין מאיפה נובע ההתבטאות הזאת, ואם הראש קוביה היה שם את זה זה אכן היה ״שער אליפות״ גם אני הייתי אומר ככה, כמו השער של פרץ נגד סכנין בעונה שעברה כמו הטילוגסי ההערה שלי היא שלדעתי אתה יכול לייחס שער אליפות רק אם הכדור נכנס, אם הוא לא נכנס אז איבדת נקודות, קורה, זה קרה לך גם בעונה קודמת ובסוף לקחת את הצלחת, אולי זה יכנס בפלייאוף נגד באר שבע או חיפה ואז נגיד שזה שער אליפות? בואו נשמור על אופטימיות עד השניה האחרונה
  9. ויקי, להגיד נגמרה העונה אחרי תיקו 1 נגד ביתר בבלומפילד כשאתה מרחק 2 נקודות מהמקום הראשון זה הדבר הכי לא מכביסטי ששמעתי, בטח ששניה אחרי אתם אומרים שחיפה חזק במירוץ כשהם במרחק 6 נקודות מהמקום הראשון 4 מאיתנו ובכללי נראים רע מאוד חוץ מזה אוהב אתכם מאוד, המשיכו בעשיה
  10. חחח הייתי חייב לשחרר, תרתי משמע וברצינות, זה הסגל, זה המאמן, היריבות לא מפחידות והמרחק מהפסגה הוא מרחק נגיעה מה שנשאר זה לתמוך ולתת גב לקבוצה אם לא נקח את זה בסוף נשחט את כולם כרגע זה בכלל לא בשמיים, פשוט לשנות גישה
  11. נושא חדש- דף חדש !! רכש לא הגיע, כולנו מאוכזבים, האמון בלאזטיץ שואף לאפס, ועם זאת ולמרות הכל יש פה סגל שלדעת רבים הוא הסגל הטוב בליגה על אף המגרעות והחוסרים היום קיבלנו גם את הניצחון טכני שהגיע לנו, המסע האירופי המפרך נגמר וכרגע אנחנו במקום השני מרחק 2 נקודות מהמקום הראשון זה כלום !!! מה שנשאר לנו האוהדים זה לעשות סוויץ, בבקשה להפסיק עם הבוזים המיותרים לסלוגה/משפתי, ללאזטיץ לפרץ או לשעיר לעזאזל התורן, זה מה שיש ועם זה ננצח בואו נצא לדרך חדשה בבקשה בואו נתמוך בקבוצה, בואו ניתן פוש עד סוף העונה, כל מי שמגיע למשחקים לתת הגרון ולעמוד מאחורי הקבוצה . אני מאמין שאפשר לעשות את זה, ואני מאמין שבסוף זה יקרה אני מקווה שכל הקהל ייישר קו ונצא מפה לדרך חדשה, מהמשחק הקרוב ועד סוף העונה אין תירוצים !!! באים, נותנים הכל, וזה שלנו יאלה מכבי !!!
  12. רק אצלנו עסקאות נופלות אחת אחרי השניה ולא מצליחים להחתים אף שחקן, מעניין איך זה לא קורה בקבוצות אחרות? משלמות יותר? כנראה שלא יותר אטרקטיביות? כנראה שלא משחקות באירופה? לא אז איך לעזאזל זה קורה????
  13. זה שהוא פה עד סוף העונה זה וודאי לגבי החלק השני של המשפט, אני מקווה.
  14. פטאצי נותן תחת בהגנה, הוא בכלל לא חור
  15. לא… אם כל היריבות שלך לצמרת התחזקו ורק אתה לא כשאתה חייב חיזוק !! אז כנראה שלא רוצים מספיק
  16. כוסעמעמק עם החלון הזה יותר עצבים מהמשחק אתמול, אני רותח מעצבים איזה אדישות
  17. וואי בול גם ככה כולם פה על קוצים מחכים לתגובות של קמחי ובסוף פותחים פה דיון ארוך על סלוגה
  18. תמצמץ, שים את הכסף ותגיד תודה רבה למה מחכים?
  19. מה הקטע של סיסוקו שמתעקש למזמז את הכדור באמצע עד שמאבד ומוציא מתפרצת מנגד? כל כך קשה לשחרר פס לשחקן ליד? גמר אותנו 55 דקות וגמר אותנו לאזטיץ היה חייב להוציא אותו במחצית
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.