Jump to content

קובי החולוני

משתמשים רשומים
    8
  • Last visited

Everything posted by קובי החולוני

1. שוב טעות שיפוט מחריבה קבוצה ישראלית
  2. מה יש לחיימוב כל פעם שבועט מהאוויר נופל כמו כוסית בלומפילד קצת פחות
  3. מחכה לראות אותו בדרבי מתפקד תוך כדי בוז צורם קללות ואיומים
  4. איזה רגל ארוכה, בוא נגיד שאת הגול הראשון מול פלזן איתו במקום קרלוס לא היינו מקבלים
  5. מה הוא חושב שהוא אצל קבן הילד קקי הזה
  6. קצת נהיה פה הפועל עם כל ההתבכיינות הזאת וההרגשת אנדרדוג ניצחית שנהיה פה. מסכים פלזן יותר טובים, ויכול גם לשים את השלישי, בחוץ הם יהיו עוד יותר טובים, אבל במשחק אחד עם טיבי במקום גרסיה והתעלות של ההגנה אי אפשר לנצח קבוצה כמו פלזן בחוץ? קודם כל צריך לשאוף לנצח, כשנהיה בעמדת ניצחון ונצטרך גול אחד אז כבר כולם יהיו אופטימיים.
  7. מהלכים גדולים של זהבי אבל אני חייב לציין שלפי דעתי אם השוער של פלזן היה קצת מכיר את יצחקי והיה יודע שהוא קצת כבד ולא מהיר אז הוא היה מגיע לכדור הרבה לפניו, היה קצת מזל בגול הזה אבל עדיין גול גדול
  8. תן לי לנחש, השחקן השני יש לו שם פרטי כמו לבן שלך בעתיד בעזרת השם
  9. אין לי דרך עדינה להגיד את זה בלי לצאת מתנשא, אבל לא בקטע רע אחי, אתה לא מבין אם אתה אומר דבר כזה, בין 3 השוערים הטובים בליגה אם לא הטוב שביניהם
  10. התגעגענו ♡ גול שרק הוא יודע לתת, שחקן אחר בטח היה פוגע במשקוף או מנסה לעבור את השוער (אהחם אהחם) חוץ מזה עוד כמה נגיעות קסומות ומצב ענק עם חוסר מזל רק שימשיך ככה
  11. רכש טוב, שימשיך בהתלהבות הזאת
  12. לא אחי, עם טיבי לדעתי אתה לא מקבל את הגולים האלה
  13. ורמוט ריקן ויצחקי היו היום תענוג לעיניים, הכישרון של ורמוט ויצחקי בא סוף סוף לידי ביטוי וכל כך כיף לראות את זה, והמלחמה של ריקן, כאילו עלה מהנוער לפני שניה מדהימה, גם לו יש כדורגל ואני מצפה לראות את שלושתם משחקים יותר..
  14. בוודאי שאפשר, פלזן לא בשמיים כמו שעשו אותם, הם קבוצה שעומדת טוב, זה אתה שלא עמדת טוב בהגנה, סך הכל ההתקפה ייצרה מצבים.. שורה תחתונה אתה תפתח שם ב 1-0 במחצית הראשונה וכולם יאמינו
  15. חילופים מושלמים.. צריך לפתוח ככה ולהעלות את טבח ומיכה מהספסל
  16. בן בסט ממש לא אשם שההגנה נראית כמו שהיא נראית, מותר לטעות בהתקפה, בהגנה לטעות זה קריטי
  17. קרלוס איטי איטי איטי
  18. מזכיר לי את התקופה של "למה, יאוו, מה סוזה הזה עושההה, אין לו מושג" והתגובות של אחרי כל משחק "אני שוב אוכל את הכובע" הלוואי שיהיה כמעט כמו סוזה. בהצלחה לנו !
  19. פףףףף 160 מיליון זה רבע גמר ליגת האלופות
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.