Jump to content

קובי החולוני

משתמשים רשומים
    8
  • Last visited

1 Follower

About קובי החולוני

• Birthday 25/09/1990

Recent Profile Visitors

3,411 profile views
  1. רק על האכילת ראשים מכל האנשים ש׳״אוהדים״ ביתר אני לא רוצה שיקחו כל אדם שני שראה איזה פעם אחת כדורגל והחליט שהוא אוהב את בית״ר כי הם ירושלים יחגוג לי הראש, הם בכל פינה זה מכה שונא את הרגשי נחיתות של מקופחי הנגב אבל בגדול הם ממש לא מזיזים לי ואוהדים שלהם זה לא משהו שאתה נתקל בו יותר מידי מחוץ לרשתות
  2. כוכב כדורגל זה פשע שהוא לא פתח עד עכשיו
  3. ראית את כל המשחק? הפועל ירושלים היו לא פחות טובים ביתר רק ברבע שעה האחרונה הפעילה לחץ והצליחה להשוות מפנדל מומצא לגמרי לדעתי
  4. חייב ללכת כבר, הוא לא רוצה להיות פה ורואים את זה בראיונות שלו, הוא נשאר כדי שכנראה יפטרו אותו ויקבל את מלוא השכר כנראה שהוא השתכנע בכח ובלית ברירה לחזור, איבד את חדר הלבשה, לא שולט בשחקנים לא שולט במשחק לא מביא לנו שום דבר שימו את אייל לחמן במקומו הוא יוציא יותר שום משחק גדול לא ניצח העונה, גם משחקים שכביכול הם באנקרים לרוב ניצחנו בקושי רב והרבה בזכות שחקן על בליגה שלנו בדמות בליץ׳ חושש מאוד מהתבזויות רבות העונה אם החליטו שהוא נשאר עד סוף העונה בלי קשר לתוצאות ובכל מחיר אנחנו נסיים 30 נקודות מתחת למקום הראשון כולל התבזויות נגד ב״ש ביתר הפועל וחיפה ואפילו נתניה
  5. ברגע שאין בדיקת ואר או הילוך חוזר אפילו של זוית אחת על אירוע כזה משמעותי במשחק עונה זה אומר הכל
  6. וואלק לא מצחיק אותי מברוק לבכר על הנצחון הראשון, מאחל לו אחרי 4 תוצאות תיקו וניצחון ראשון שיחווה הפסד ראשון במחזור הבא ובכלל שיתחיל רצף של הפסדים
  7. גם ככה הוא לא הכי משמעותי שם העונה דן ביטון ואליאל פרץ הרבה יותר חשובים ממנו מתחילת העונה הנוכחית
  8. מחר תהיה אווירה של מחאה, האצטדיון יהיה חצי ריק כנראה מקווה שאיכשהו ננצח אחרי המשחק הזה יהיה זמן לנסות ליישר את ההדורים כי יש באר שבע חוץ ללא קהל ביום ראשון ואז שבוע עד הפועל פתח תקווה בבית צריכים למצוא פתרון בין הארגון להנהלה בשבוע וחצי מאמין שאם נבוא במצב טוב בטבלה זה יתן דרייב לשני הצדדים לרדת מהעץ
  9. ביתר לא תקח אליפות קבוצה של התלהבות והתקפה כרגע למרות איבוד נקודות שני ברצף של ב״ש הם עדיין פייבוריטים ברורים בעיניי
  10. ג׳ק אנגלידיס : אומרים שאנחנו לא מחוברים, מי שלא מחובר הם האנשים שהגיעו למתחם האימונים מספר פעמים ואיימו להרוג !!!! חברי צוות ושחקנים אני בהלם איזה איש הזוי ואיך נפלנו לא רואה איך אנחנו יוצאים מהסחרור שנכנסנו אליו עצוב לי ממש
  11. נגמרה העונה הזאת נקווה רק שההתרסקות הצפויה לא תפגע במועדון גם בשנים הבאות
  12. נראה לך שמיץ היה נכנע לקומץ של 20 אוהדים מתפרעים מטומטמים?
  13. מה הקשר? הם לא הפתרון צריך למצוא מחליף ראוי, ולאזטיץ צריך ללכת ככה או ככה בלי להצדיק מקרה אלימות
  14. הוא יפוטר אם לא עכשיו אז בביזיון הבא שיגיע והוא יגיע אבל הוא יפוטר לפני המשחק מול אשדוד לדעתי
  15. אני מקווה שהגיע כדי לארוז
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.