Jump to content

מנג'ר יונייטד

משתמשים רשומים
    2,789
  • Last visited

Everything posted by מנג'ר יונייטד

1. אני באמת לא יודע איך לאכול את המאמן הזה. מצד אחד, כמה שבועות ברצף שאנחנו מגיעים מוכנים מאוד ופותחים את המשחק כמו שצריך, עם אפשרות לגמור את הסיפור אחרי מחצית די יעילה. בנוסף, שיפור והפקת לקחים כמו פטאצ'י בתור השחקן שחותך לכיוון האמצע (הכדור שלו לפרץ בשער הראשון) כשרביבו על הקו לשם שינוי. מצד שני, ההגנה לא מצליחה להתייצב, מחציות שניות חלביות מאוד ושוב רביבו כבונה משחק בהתקפה במקום על הקו.
  2. זהבי אגדה. ההגנה שלנו חלשה, ואיכשהו דווקא השחקן הכי טוב בה, ששיחק לטעמי נפלא במחצית הראשונה ודי סבל מההוראות שסירסו אותו, הוחלף בהפסקה. החילופים היום היו בול. יוריס ותורג'מן שהרגו את המשחק ונתנו לזהבי ולסיסוקו מנוחה נחוצה, אחרי זה גם עידו שחר שאני פשוט לא מבין איך לא מקבל יותר דקות והזדמנויות, וגם מדמון כדי להחזיר לו את הביטחון.
  3. לא סכום ריאלי עבורו. מחיר מילסון יותר ריאלי אבל הלוואי שאתבדה. אני לגמרי יכול לראות מועדון מפורטוגל מגיש לנו הצעה של 10 מיליון יורו עליו ועל תורג'מן, אולי עם איזה 10%-20 ממכירה עתידית.
  4. הוא לא יישאר כאן בעונה הבאה. צריך להשלים עם זה. ככה, אם איכשהו ישאירו אותו, זאת תהייה הפתעה. השאלה המרכזית היא כמה נצליח לקבל עליו. מניח שמחיר דומה למילסון, אם לא יותר. מבאס ששוב נצטרך להחליף בקיץ את שני ספקי המספרים וייצור המצבים העיקריים שלנו - פטאצ'י ותורג'מן - אבל זה חלק מהמודל. לפתח, לקדם, לנצח, למכור ולעבור לבאים בתור בשרשרת הייצור.
  5. באמת שהשאלה הראשונה שעלתה לי היא למה, כי יש לנו את מדמון ואבו-פרחי, ואני לא בטוח שעבד הוא שדרוג גדול על שניהם. למה? שחקן בן 23 שהוא לא שובר שיוויון, לא בולט ולבטח לא צריך לבוא על חשבון ערימות הכישרון שיש לנו במחלקת הנוער וביוצאי מחלקת הנוער. רבאק.
  6. אני חושב שיוריס חייב להישאר כי הוא שחקן ברמה מעל כל מה שיש בליגה והוא יכול לשחק בכמה עמדות. כמובן שזה תלוי גם בזהות המאמן (לא מאמין שהוא יישאר אם לאזטיץ' יישאר). קניקובסקי שחקן נפלא, מחויב ונותן הכל אבל לטעמי הוא מיצה, ומעבר לזה שהוא מיצה, יש לנו שחקן לא פחות טוב ממנו בסגל בדמות עידו שחר, ושורה ארוכה של שחקנים צעירים שיכולים להשתלט על העמדה בשנים הקרובות כמו מגור. לגבי אסרס - חד משמעית. במקרה הגרוע הוא צריך להיות מושאל לקבוצה בה יוכל לקבל דקות משמעותיות ולהשתפשף, אבל זה רק אם הצוות המקצועי יראה אותו ויחליט שהוא עדיין לא מוכן לבוגרים. אל תזלזלו בחשיבות של דקות ראשונות בבוגרים באופן רציף. עזו הוא דוגמה מעולה לשדרוג שזה יכול לעשות לכשרונות. שוב, במקרים חריגים כמו גלוך, אין טעם בהשאלה ואפשר לקפוץ שני שלבים בבת אחת, אבל ברוב המקרים, כולל דניאל פרץ לדעתי, השאלה נכונה דווקא עזרה להשתלבות טובה יותר בעונת הבוגרים הראשונה כשחקן סגל או הרכב במכבי. אני לא יודע מספיק לגבי אסרס כדי להבין אם הוא גלוך או תורג'מן/עזו, אבל אם בעונה הבאה לא יהיה לנו לפחות שחקן צעיר אחד או שניים בהרכב ממחלקת הנוער שלנו (וכן, עידו שחר עונה להגדרה של צעיר מבחינתי, וכמובן עזו ואבו-פרחי), אתאכזב מאוד מההנהלה ומהצוות המקצועי.
  7. לא בטוח שהסיומת יכולה להשתפר משמעותית אבל הלוואי. עזו, בלאי, אבו פרחי, סביץ', יונתן אביב, אסרס ומגור - כולם שחקנים עם נתונים וכישרון שיכולים וצריכים להוביל למקום בסגל של הקבוצה הבוגרת. הרבה מזה תלוי באופן בו המערכת תטפל בהם.
  8. אני מת על שחר וחושב שהוא צריך לקבל הרבה יותר דקות והזדמנויות. עם זאת, יש מאמן והמאמן (חרף קבלת ההחלטות הבעייתית שלו) חושב שקניקובסקי ופרץ נותנים לנו סיכוי טוב יותר לזכות באליפות. הלוואי ששחר יקבל יותר דקות, אבל בכל מקרה לטעמי הוא יותר בעמדה של פרץ (הקדמי בשלישייה) מאשר קניקובסקי.
  9. לאבד יתרון 15 עם פחות מתשע דקות לסיום המשחק זה חריג אפילו בשביל מכבי סל.
  10. א. אני לא בטוח שמדמון כזה שנמוך על מה שיש לנו. הוא מוכשר ברמות קשות וראיתי מספיק ממנו גם בליגה וגם באירופה כדי לדעת שהוא יכול להתמודד. גם אבו-פרחי לגמרי שייך לאירוע. ב. ההשקעה הגדולה חייבת להיות בקישור - רצוי בכנף (שוב, תרחיש החלומות זה כנפיים של פטאצ'י, דוידה, זר אכזר ועזו), אבל אפשר גם בקישור ההתקפי. ג. חלוץ זר אומר שלא נהנה מאבו-פרחי בבוגרים ושנמשיך לעכב את ההתפתחות של מדמון, שרכשנו בכסף לא קטן.
  11. זהות ואיכות המאמן חשובה בכל מקרה, ולמעשה יותר חשובה אפילו מחלוץ זר או לא. מאמן טוב יכול לעשות קסמים עם חלק קדמי שיורכב מרוטציה של זר (או שניים), דוידה, מדמון, אבו-פרחי, ועזו. אני לא חושב שאדו ולאיוס ברמה מתאימה לסגל של מכבי תחרותית כרגע, מקווה מאוד שפטאצ'י יישאר בעונה הבאה ויוצא מנקודת הנחה שתורג'מן וזהבי לא ימשיכו איתנו אחרי הקיץ לצערי. לגבי עידו שחר - אם אני מאמן מכבי הוא מולחם להרכב לכמה שבועות. שחקן של מספרים ועבודה קשה. ייני של הקישור ההתקפי. בתרחיש בו נאבד את יוריס, פרץ וקניקובסקי, או אפילו שניים מהם, שחר צריך להיות העוגן של הקישור המרכזי או ההתקפי.
  12. מה? אבו פרחי שחקן הרכב בקבוצה שנמצאת בראש הפלייאוף התחתון, וזה כשהוא משחק לא בתפקיד שלו. בהנחה הסבירה שתורג'מן וזהבי יעזבו בקיץ, ומדמון יקודם לעמדת החלוץ הבכיר, אני שקט לגמרי עם אבו פרחי בתור מחליף שלו, לעונת התבשלות בסגנון מדמון.
  13. ניצחון רביעי ברציפות. עונה מבוזבזת אבל הסגל הזה בכל מקרה לא היה שווה הצלבה.
  14. אפשר להביא את אסף צור ולתת לו להתחרות עם מליקה על עמדת השוער המחליף והעתידי (אחד מהם יושאל כדי לקבל יותר ניסיון ודקות), אבל אני חושב ששוער זר עדיף על שניהם.
  15. מעתיק את זה גם לכאן - סרט בהפקת היורוליג על הזכייה של מכבי כדורסל ביורוליג ב-2014
  16. סרט בהפקת היורוליג על הזכייה האחרונה שלנו ביורוליג
  17. בהנחה הסבירה שתורג'מן יימכר וזהבי יעזוב, אבו-פרחי חייב לחזור. הוא ומדמון זה ירידה ברמה בהשוואה לתורג'מן ולזהבי אבל שניהם מאוד מוכשרים ויכולים בהחלט להוביל את החוד שלנו בעונה הבאה.
  18. הדבר החיובי היחיד שיכול לצאת מהמשחק של באר שבע זה צהוב חמישי לקנגאווה. אין סיכוי שבאר שבע יאבדו מולם נקודות.
  19. אתה קצת מגזים. מכבי לא בונה על שחקני סגל לפני שהם שיחקו עונה או שתיים בבוגרים. עזו ואסרס לא שיחקו דקה בבוגרים. אתה חושב שלמכבי ולקהל שלנו הייתה סבלנות בשביל שכר הלימוד שלהם? אני לא. דווקא בגלל זה הפרויקט עם קבוצת הבת בליגה הלאומית חשוב מאוד. ככה מבטיחים שהשחקנים האלה יקבלו את הדקות שהם צריכים בעונת הבוגרים הראשונה שלהם. חלק מהם לא מתקדמים מעולם מעבר לליגה השנייה, חלק מהם מתקדמים לליגת העל אבל לא נשארים ברמה של מכבי וחלק מהם מגיעים למכבי מוכנים ובעמדה טובה יותר לתרום לקבוצה שרצה בכל המסגרות אחרי שתי עונות או יותר של השאלה. הבעיה מתחילה כשלא מוכרים שחקנים בשיא כדי לפנות מקום למושאלים המבטיחים, ומחריפה כשמביאים שחקנים שלא עולים ברמתם על מה שיש לנו בנוער. ככה עידו שחר מוצא את עצמו ברצף השאלות בלתי נגמר וככה שרפנו כסף על לאיוס, אדו ומלדה, במקום להשקיע את זה בשחקן שהיה משדרג אותנו.
  20. הם היו איום. זה שהם שמו חליפות והעלו הצגה בשביל מדינות המערב לא משנה את מה שהם - ג'יהאדיסטים קיצוניים ששונאים את רוב העולם. טוב מאוד שלא נותנים שום אפשרות להתעצמות שם. הלוואי שהדרוזים ישמשו כחיץ בינינו לבינם. יהיה מבורך וייתן לנו שקט.
  21. ברור שיש. קודם כל, יש לנו על הספסל או בסגל נכון להיום את סיסוקו (שהוא רחוק מאוד מיוריס) ושחר (שלטעמי יכול להיות מחליף נהדר לקניקובסקי או לפרץ). בנוסף אליהם יש הרבה מאוד כשרונות בנוער, הבולט שבהם הוא אסרס אבל גם רועי מגור למשל כבר התאמן עם הבוגרים.
  22. תשאיר לעוד שבוע למרות שלדעתי הנושא מיצה ולא יוכל להתעלות מעבר למה שקרה השבוע. במקרה הכי גרוע תפתח נושא חדש ונאשים אותך בקיבעון כמו שמאשימים את לאזטיץ'.
  23. תודה למשינה. הכל תלוי בנו. מקווה מאוד שכולם כאן ובבלומפילד יידעו להתגייס למען המטרה. אליפות שנייה על הראש של כולם ועם מכבי נגד העולם (כולל, לפעמים, נגד המאמן שלנו שמקשה על הסגל להוציא את המיטב שבו).
  24. רביבו על הקו. עשה חלק ניכר מההבדל בהגנה וגם בהתקפה. ברגע שהשחקנים משחקים באותו מערך בשני צידי המגרש (פחות או יותר), הרבה יותר קל להתגונן. כולם עבדו היום על המגרש וזה בא לידי ביטוי בשיתוק של דיארה. שלמה פשוט נפלא וחיוני להנעת הכדור. לא יודע אם לייחס את היכולת המשופרת היום (לפחות בהגנה) לשחקנים שהרימו את רמת המשחק שלהם או לשינויים הקלים בהרכב ובמערך. ההיעדרות של שלמה בשבוע הבא יותר בעייתית בשבילנו מאשר ההיעדרות של פרץ.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.