Jump to content

מנג'ר יונייטד

משתמשים רשומים
    2,789
  • Last visited

Everything posted by מנג'ר יונייטד

1. ניצחון או שאין אליפות. מאוד פשוט.
  2. מדמון כוכב כדורגל עם אופי ואיכויות נדירים במחוזותינו. התווכחתי עם חבר לגבי זה אבל אני לגמרי שקט איתו בתור החלוץ שלנו בעונה הבאה אם תורג'מן וזהבי יעזבו.
  3. אם לא שבע הנקודות שלהם מולנו גם ההייפ היה פחות משמעותי.
  4. למקין דווקא עם משחק שני טוב בסך הכל. אני יותר שקט עם שלמה אבל למקין מילא את מקומו בצורה טובה גם היום וגם מול חיפה בבלומפילד (השער שלהם הגיע כשהוא שכב על הרצפה). אסנטה הוא שחקן ההגנה הכי טוב שלנו אבל המאמן הזה ממשיך להתעלל בו בלי סיבה. זה אומר יותר על לאזטיץ' מאשר על שחקן שיעשה קריירה טובה כפותח לגיטימי בקבוצות מרכז טבלה בליגה מהדרג השני באירופה (ע"ע הולנד/בלגיה/אוסטריה/פורטוגל). בניגוד לדעתו של סוייר, אני חושב שיוריס היה ההבדל הגדול היום. הוא סוגר הרבה יותר טוב בהגנה וגם במשחק בו לא בלט בהתקפה ובהנעת הכדור, רואים שהוא שחקן יותר טוב, מגוון ושלם מסיסוקו. קניקובסקי עשה את ההבדל. בשלושת השערים הוא היה ברחבה, בראשון הוא בעט את הכדור שנהדף לשער, בשני הוא בישל, בשלישי הוא משך שחקן. דבר אחד שמשגע אותי - עידו שחר (ולא כי הוא השחקן שהבנים שלי הכי אוהבים). איך ולמה הוא לא מקבל יותר הזדמנויות? הוא השחקן היחיד בסגל שיכול לתת לנו את השינוי מהספסל בהתקפה ואת האנרגיות שכל כך חסרות לנו. לתת לאדו דקות היום על חשבונו זה באמת עלבון. היה מצב מושלם להכניס אותו לעשרים דקות במקום קניקובסקי. אני מקווה מאוד שלא נפספס אותו ושהוא יהיה שחקן הרכב בעונה הבאה. בשבילו ובשבילנו.
  5. רק ניצחון. לא משנה איך. חייבים חמש מחמש בסיבוב השני בשביל אליפות.
  6. וואלה זה באמת מחזור לאבי ביטר. באר שבע ימשיכו ברצף הלא הגיוני שלהם, הפועל יעלו ליגה וסכנין ימשיכו במסע ההישרדות שלהם על חשבון הנמושות של הליגה.
  7. אף אחד כאן או בטדי לא באמת האמין או מאמין שנשווה. גם אחרי הגול של דוידה.
  8. הוצאנו נקודה משני משחקים מול קבוצות שאיבדו עניין. במקום לתת לנו תנופה, הגול שלנו הרג את המשחק סופית. מסכן עידו שחר. באמת. אין שחקן במכבי שאני מרחם עליו יותר ממנו. המאמן פשוט גומר אותו. הוא טוב בכל פעם שהוא על המגרש ומקבל אפס הזדמנויות.
  9. אדו במקום פטאצ'י זה באמת הרמת דגל לבן.
  10. קבוצה עם סף שבירה נמוך מדי. שבוע שני ברציפות שאנחנו מתפרקים אחרי ספיגה מיותרת. אני לא מבין איך עידו שחר לא מקבל דקות במקום דור פרץ. המאמן הזה עקשן ולא משנה כלום.
  11. כאמור, אי אפשר לקחת אליפות עם הגנה כזאת. אי אפשר גם לקחת אליפות עם מאמן שלא מצליח לייצב את ההגנה במשך עונה שלמה, שלא מצליח להוציא את המיטב מהשחקנים ושלא מסוגל לשנות שום דבר במהלך המשחקים. חבל. האליפות הייתה על הרצפה. עכשיו גם ניצחון על באר שבע לא יספיק.
  12. אי אפשר לקחת אליפות עם הגנה של ספיגה במשחק, במקרה הטוב. טעות כזאת דווקא בדקות טובות שלנו אבל הספיגה היא לא הבעיה, אלא חוסר ניצול המצבים וחוסר היכולת ליצור מצבים בהתקפה.
  13. לא נבקיע כאן גול בהרכב הזה. בטח לא כשזהבי ופרץ לא חדים ולא ממש במשחק.
  14. אתה צודק. זאת בעיה יותר עמוקה משחקן כזה או אחר. עם זאת, כבר שבועיים שואן אובריים בהרכב כדי לנצל את הנעת הכדור שלו אבל לא בא לידי ביטוי בחלק ההתקפי, ופרץ לא במשחק גם כן. אלה הרגעים ששחקן כמו שחר יכול וצריך לבוא לידי ביטוי.
  15. מרגיש כמו דברי כפירה אבל זהבי לא יבקיע כאן היום. מה אתם רוצים מסיסוקו? הוא טוב היום ועושה את העבודה. פטאצ'י בינתיים חלש ופרץ שוב לא הופיע. משחק המעברים שלנו בהתקפה היום נוראי. ההפקרות של בית"ר לא הובילה אפילו למצב אחד שלנו.
  16. איך זה לא צהוב לפדופיל איך. זה על גבול האדום.
  17. לא מתאים לזהבי אבל לדעתי בכל מקרה עדיף היה לתת לתורג'מן לבעוט. נתחרט על זה.
  18. שוב, כמו במשחק מול חיפה, אנחנו נספוג כאן שער. השאלה היא כמה נכבוש (ולאור ההרכב של בית"ר אפשר גם לשאול האם נספוג יותר משער אחד).
  19. היה כבר דיון על זה ולפחות לחלק מהעזיבות אנחנו ערוכים באופן טוב. בהגנה שלושה מהפותחים, ביחד עם נחמיאס, יחזקאל כשיחליטו לאלתר איתו כמגן, דוידזאדה (אם כשיר), זה לא רע. למשל בקישור, סיסוקו, שחר, פרץ (אם יישאר) ואסרס זה בסיס טוב מאוד. בכנפיים דוידה ועזו ביחד עם יחזקאל וזר או שניים זה בסיס טוב מאוד. אותו דבר לגבי מדמון ואבו פרחי בחוד. החיסרון המרכזי של השלד הזה הוא חוסר ניסיון. זה אומר שהזרים יצטרכו להיות מנוסים או בעלי יכולת לסחוב את הקבוצה. היתרון המרכזי הוא שזה ייתן לנו את הרענון שאנחנו משוועים אליו.
  20. לא הבנתי ולא ברור לי גם מה הצרה במלחמה ישירה עם איראן. איראן זה ראש הנחש ואם לא נטפל באיראן נמצא את עצמו עוד כמה שנים במצב לא פחות גרוע מהשבעה באוקטובר, בשילוב עם איום גרעיני.
  21. ברכות למחלקת הכדורעף של האגודה שהשלימה היום זכייה בדאבל, אחרי ניצחון נוסף במטה-אשר. מכבי-עף ניצחה 3:0 בסדרת הגמר, למרות יתרון ביתיות ליריבה. זאת האליפות ה-16 של מכבי-עף, שמחזיקה עכשיו - ביחד עם מטה אשר - בשיא הזכיות באליפות (לכל אחת מהן, אגב, גם תשע סגנויות). המטרה הבאה היא כיבוש פסגת האליפויות לבד ואז כיבוש שיא גביעי המדינה (מכבי כרגע שלישית עם 11 זכיות, שתיים פחות משיאנית הזכיות, אך מכבי היא שיאנית ההופעות בגמר עם 20 הופעות). בקיצור - אימפריה! תודה ענקית ליו"ר אסף ליבר, למאמן גל גלילי, לשחקנים, לצוות המקצועי ולאוהדים.
  22. משחק מאכזב. בזמן אמת הרגשנו כבויים (וגם בלומפילד, למעט הפנאטיקס, לא הרים מספיק), אבל אחרי התקציר אני חושב שאנחנו פראיירים. היה ברור מההתחלה שאנחנו נספוג שער אחד היום (בנוהל) והשאלה היא כמה נצליח להבקיע. לאזטיץ' לא עזר לנו גם כן. ההתעקשות על המסירות המסוכנות בחלק האחורי דרך סלוגה, החילוף המאוחר, וחוסר הגמישות מבחינת שינוי משהו בתבנית המשחק - כל הדברים האלה הקשו עלינו. הבעיה הגדולה היא שנשארו לנו עוד ארבעה משחקי חוץ, וקשה לי לראות איך לא נאבד נקודות בטדי.
  23. אוהדי חיפה באווירה שהמשחק מחר הוא רק שאלה של כמה ניתן להם. אני מודה ומתוודה שאני לא מבין למה. אין לי ספק שרפאלוב, סבע ודין דוד/מלמד שווים שער אחד מול ההגנה שלנו, אז השאלה היא כמה נצליח לכבוש ומתי.
  24. איזה מוקש יא אללה. הם יבואו להילחם על החיים ועל הכבוד שלהם אחרי המכירה השקטה שלהם לבאר שבע. בשיניים, ברגליים, בכל דרך אפשרית - רק ניצחון.
  25. נכון אבל אפשר להפיק הרבה יותר מהרביעיה האחורית, בעיקר עם שחקן הגנה נפלא כמו אסנטה ואגף שמאל מהטובים שהיו לנו עם רביבו ודוידזאדה (שכל אחד מהם מביא משהו אחר).
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.