-
Last visited
Content Type
Profiles
פורומים
לוח שנה
Everything posted by מנג'ר יונייטד
-
התלבטות בין שני תפקידים - בבקשה עזרה
מנג'ר יונייטד replied to Moshep's topic in פורום צבא - כי לפעמים אין ברירה
תראה מה נהייה ממך. העיקר התבכיינת לי ששיבצו אותך שם ואמרתי לך שתהנה. לפותח הנושא - עזוב שטויות, עובד חקר מודיעין זה אחד התפקידים המעניינים והתורמים ביותר בצבא. עובדים עם אנשים על רמה, וגם מה שתלמד הלאה (אפילו אם אתה רוצה לעבוד בהמשך הדרך בתחום המחשבים) מבחינת חשיבה והתנסחות יתרום לך ברמות שקשה לתאר. -
אתה מדבר על אליפות התיכונים במדי בליך ( ) רמת-גן. הם השתתפו גם באליפות העולם לתיכונים ועשו שם הישג מכובד (לא זוכר בדיוק לאיזה מקום הגיעו). כולכם התחלתם לחפור ובכלל לא עניתם לשאלה של הבחור שפתח את הנושא. אני אישית לא זוכר שהוא היה במכבי, ולפי מה שכתוב בויקיפדיה זה היה בעונת הדאבל אז עוד יותר נראה לי תמוה כי אני זוכר די טוב את הסגל מהעונה ההיא (העונה הראשונה שהלכתי לרוב המשחקים).
-
אבי היקר, קודם כל, אני מקווה שאין לך אפילו שמץ של ספק שלאיומים ולטלפונים אין קשר לארגון השחקן ה-12 ו/או לקומץ הקבוע שמגיע לכדוריד. אלימות מעולם לא הייתה דרכנו ומי כמוך יודע זאת. שנית, בעיניי משהו חשוד ומסריח מאוד במסר שהעביר לך השופט. נראה לי שמנסים בכוח להציג את ההגעה שלנו לכדוריד כ"כדורגלציה" שמביאה אלימות, כי מפחדים מהכוח ומהנוכחות שלנו. התלונות של מכבי ראשון בסיום המשחק מולם ביחד עם התלונות של השופט מראות לי שיש כאן מגמה חשודה מאוד להשמיץ אותנו על לא עוול בכפנו. כמעט בכל פעם שיש משחק צמרת ואנחנו מביאים הרבה קהל והשופטים מקפחים אותנו (ומי כמוך יודע שזה קורה הרבה מאוד), בסיום המשחק שוב עולות הטענות נגד האלימות מצידנו. אנחנו שורקים בוז, זה לגיטימי, אנחנו שרים שירי גנאי (שלא חורגים מגבולות הטעם הטוב) אבל מעולם לא נקטנו באלימות. זה אולי יישמע מוזר, אבל אל תהייו נאיבים ואל תתנו לאף אחד להשתמש בזה נגדכם, כי לדעתי המטרה של השופט הייתה להסיט את העניין מטעויות השיפוט הקשות נגד מכבי ל"אלימות של אוהדי מכבי". שוב אדגיש - מקרים כאלה לא מגיעים מבית היוצר שלנו (אני מכיר כל אחד ואחד מהאנשים שמגיעים לכדוריד ואני לא מכיר אפילו אחד שלומד בשוהם) ואנחנו מתנגדים להם בכל תוקף.
-
שכחת לשים את התפאורה הכי יפה שציריך עשו העונה. בעונה שעברה הם לקחו אליפות, אז בפתיחת העונה הם עשו תפאורת "Magic Moments" עם כרזות של כל הרגעים הגדולים מהעונה.
-
אני מסכים עם ההודעה שלך בגדול, אבל יש לי שתי הערות לסדר, שלצערי עדיין לא הופנמו: 1. גם שמעון מזרחי בכבודו ובעצמו לא זרק את אותם האנשים מכל המדרגות, למרות שהם מתנהגים בניגוד למה שהבטיחו לו מפורשות (לפרטים נא לפנות לארגון גייט 11). 2. חשוב מכך - כל הארגונים מסתדרים מעולה אחד עם השני, יש רק אחד שלא מסתדר איתם. אני לא יודע אם היית בהדר-יוסף, אבל אם תבוא פעם, תראה חבר'ה מהשחקן, מהגייט, מהלב הצהוב ומהסאב מעודדים ביחד בהרמוניה מושלמת.
-
We all hate Leeds scum we all hate Leeds scum אין דרך גרועה יותר להתחיל את השבוע. מילא להפסיד בבית לקבוצה מהליגה השלישית, מילא לעוף בסיבוב הראשון בפעם הראשונה בעידן פרגי, אבל דווקא ללידס? (מי שלא יודע, לידס היא הקבוצה השנייה הכי שנואה באולד טראפורד אחרי ליברפול - המפגש שלה עם היונייטד נחשב לשיא היריבות בין לנקשייר ויורקשייר)
-
ללא ספק אחד הסמלים הגדולים ביותר בתולדות המועדון שלנו, טוב לראות שהוא שומר על לויאליות למועדון למרות כפיות טובה מצד ההנהלות השונות לאורך השנים.
-
קבוצת העשור (איזו קבוצה במכבי הייתה הטובה ביותר) : הקבוצה של האליפות ללא ספק. שחקן העשור ( כמובן במכבי ששיחק בעשור האחרון ) : א. נימני - חצי עשור הספיק כדי להכתיר אותו משחק העשור : 3:2 בטדי בעונת אליפות - בפער. דרבי העשור : 2:0 משבצות נימני בוולה קורע את הרשת מול שער חמש תפאורת העשור : "ההיסטוריה מחייבת" בדרבי + דרבי שעשינו לב ו-100 עם פלקטים הרגע שהכי ריגש אתכם בעשור האחרון : הימנון ליגת האלופות באצטדיון רמת-גן
-
לאון - אתה כל הזמן שואל שאלות, ולי יש שתי שאלות אלייך: 1. אתה אמיתי? 2. למה אתה כל הזמן שואל על עניינים כספיים? אתה מהרשות לבקרה תקציבית של איגוד הכדורעף או שאתה לא סומך על שרגא ואנשי האגודה שהם יודעים לנהל את המועדון לתפארת? אפילו האוהדים שהולכים לכל מגרש לא מתעניינים בזה, כי זה לא עניינו. לעניין הנושא - שרגא כבר הצהיר כבר עשרות פעמים שכל השחקנים במכבי מחזיקים בחוזה לעונה אחת בלבד. אני מצטט ברשותכם: "אתם מכירים שלא רצה להישאר או שעזב מיוזמתו?"
-
מקרה קלאסי של שחקן שמצפים ממנו לדברים שהוא לא מסוגל. שיבחון לא היה מנהיג ולא יהיה מנהיג, הבעיה עם מאמנים בארץ שהם מתעקשים להתאים שחקן לשיטה שלהם במקום לחשוב איך להפיק ממנו את המקסימום. שיבחון צריך למלא אחד משני התפקידים הבאים: 1. לשחק מאחורי החלוץ במערך של 4:5:1, כי הוא הוכיח שהוא גולר. 2. להיות הג'וקר שעולה מהספסל ומנצל חוסר ריכוז ועייפות בהגנת היריב (משהו בסגנון דריקס של שנות ה-90). הוא לא שחקן כנף (איטי וחסר דריבל טוב וגם לא תורם בהגנה), לא מנהיג ולא פליימייקר. חבל שלא מפיקים את המקסימום.
-
ודים הוא בכלל אוקראיני.
-
אתם פשוט לא מבינים כמה השופטים הרסו היום את המשחק. עומר דבדה כנראה שבר את היד כבר בדקה ה-5, ודים ויריץ' נלקח לצילום בבית החולים, שתי הפציעות האלה בגלל עבירות גסות של אס"א. השופטים הרימו יד לפאסיבי בערך אחרי שתי מסירות בכל המחצית הראשונה ולא אפשרו לנו לפתח התקפות כמו שצריך. האדום לנמרוד כהן היה הזוי, וכמות הפעמים שנשארו ב-4 ואפילו ב-3 שחקנים הייתה שערורייתית. במחצית השנייה בקושי שיחקנו ב-6 שחקני שדה כי כל הזמן הרחיקו לנו. הרבה זמן לא ראיתי שיפוט כזה גרוע. זה הרס את המשחק. בשלוש השנים שלי במגרשי הכדוריד לא ראיתי משחק כל כך מכוער ונוראי, ולשופטים יש חלק ענק בזה. השחקנים שלנו נלחמו אפילו ששיחקו בלי שני הפיבוטים הראשונים (עומר שנפצע ונמרוד שהורחק), בלי שני השוטרים (ויריץ' ואונשה) ואפילו הצליחו להשוות בשלב מסוים במחצית השנייה. קשה מאוד לנצח משחק כשהשופטים כל כך נגדך. אני גאה בשחקנים על הלחימה שלהם ומקווה שאיגוד הכדוריד יטפל בבעיית השופטים כי בכל משחק מול הגדולות דופקים אותנו וזה נמאס כבר.
-
כן.
-
מעל 75 אוהדים כבר נרשמו אצלי, היום צובעים את הדר-יוסף ואת העיר בצהובבבב
-
נסגרה ההרשמה. הרשימות נערכו ועודכנו בהתאם למסלול: שעה 15:15 - קניון רחובות 5 אנשים שעה 15:30 - שער ראשון 6. שי חטאב 7. אוראל יוספוב (צהוב עכשיו צהוב תמיד) 8. ירדן שטרייכר 9. יועד מיכאל 10. איתי דלבה 11. תום מנטל 12. תומר לוי 13. תומר לוי 14. תומר לוי 15. ירדן שטרייכר שעה 15:45 - קניון חולון 16. ניר גליסר 17. שגיב קסטן 18. גיא לוי 19. יניב 20. נמרוד דניאלי
-
אתה לא מגיע עם גוטליב?
-
עדכון! ההסעה תצא ב-15:15 מקניון רחובות, תמשיך לשער ראשון ב-15:30 ומשם לקניון חולון ב-15:45. אנשי מודיעין - לצערי אף אחד מכם לא דיבר איתי במשך השבוע למרות הנושא הזה ומספר ניסיונות שלי לדבר עם קורן. אני מתנצל אבל הודעתם לי קצת מאוחר מדי.
-
תנו לנו לשמוח
-
ההודעה הרשמית: ארגון השחקן ה-12 חוזר לבלומפילד
מנג'ר יונייטד replied to ארגון השחקן ה-12's topic in מדינת היהודים
אין ספק - ארגון עם מעל 100 חברים, שמוותר על הבית שלו בשביל לבנות למכבי קהל לדורות, מונע משיקולים אגואיסטיים. בוא נסתכל על זה רגע בעיניים מפוכחות - עיזרו לאנשים שמחפשים את הרע בכוח (בלי להבין שאנחנו בכלל לא נהייה בדרבי חוץ): מצד אחד - כמה אנשים שאיכפת להם ממשחק אחד בלבד (דרבי) מולם ניצבים - אלף ומשהו מנויים ועוד כמה אוהדים שיאיישו את שערים 4-5, יכניסו למכבי כסף ויעשו אווירה ביתית שתעזור לקבוצה. אתם יודעים מה? שכנעתם אותי! השחקן ה-12 אגואיסטים! איך הם מרשים לעצמם לעזור לקבוצה עם אווירה ביתית במשך כל העונה וטיפוח הדור הבא של הקהל??? חושבים רק על עצמם! -
תיקון - כנראה 15:30 משער ראשון.
-
99% שכן. יש עוד אנשים מחולון שצריכים להחזיר תשובה היום.
-
איזה חודש עובר עלייך. מקווה שלא תסתחרר מרוב שמחות. ימבה מזל טוב לצדיק.
-
http://www.12p.co.il/news.asp?id=1300 רגע לפני בית"ר והחזרה לבלומפילד, ארגון השחקן ה-12 יתייצב כרגיל בהדר-יוסף כדי לתמוך בקבוצת הכדוריד בדרבי התל-אביבי הגדול. למי שהתגעגע, למי שעדיין לא נחשף לענף ולקבוצה המרגשת או למי שסתם מתחשק לו לתמוך במכבי ולראות שוב תפאורה של הארגון - יום שישי ב-17:00 בהדר-יוסף (שידור ישיר בערוץ הספורט) - צריכים אתכם כדי לצבוע את העיר בצהוב. הכניסה חינם אך יש צורך להירשם מראש (מספיק להשאיר כאן שם ומספר הכרטיסים המבוקש). הסעות ייצאו ממספר מקומות - ראשון-לציון, חולון, מודיעין ורחובות - כתלות בהיענות לנושא של ההסעות - http://forum.12p.co.il/index.php?showtopic=114631
-
ההודעה הרשמית: ארגון השחקן ה-12 חוזר לבלומפילד
מנג'ר יונייטד replied to ארגון השחקן ה-12's topic in מדינת היהודים
קודם כל, השחקן יישב בעיקר בשער 4, כי הוא קרוב יותר לשער 2 שזה שער של אוהדי מכבי. מה שמוביל אותי לנקודה הבאה והיא שכמו כמה אנשים שהסבירו כאן שהם ייכנסו דרך הכניסה של שער 4 בלבד, גם אתם יכולים לעשות אותו הדבר, או לחילופין לשבת בשער 2 בחלק שצמוד לשער 4. שערים 4-5 היו מאוכלסים ע"י אוהדי מכבי בעבר, רק בעשור וחצי האחרונים הוא הפך למעוז של הפועל. שער 7 הוא השער שמזוהה יותר מכל עם הפועל, לאלו מכם שהידע ההיסטורי שלהם לוקה בחסר. לגבי שער 8 - אי אפשר לממש שם את החזון של שער משפחות ונוער, וההנהלה גם לא מעוניינת שזה יהפוך לשער עידוד. כמו שאני רואה את זה יש שתי דרכים להסתכל על זה: 1. צורה לא בוגרת, ואף "ישראלית אופיינית", שעיקרה לחפש את הרע והשלילי בכל דבר. 2. צורה מפוכחת, שתיקח בחשבון את הפוטנציאל האדיר שאפשר לעשות בשער, שלא תתעלם מזה שמדובר בעיקר בשער 4, ואת התרומה של שער משפחות שיגדלו בו דורות על דורות של אוהדי מכבי לקבוצה שכולנו אוהבים. רק דמיינו את בלומפילד מלא משער 8 ועד שער 7, למעט אוהדי היריבה, בכל משחק. בעיניי זה חלום.