-
Last visited
About מנג'ר יונייטד
- Birthday 17/06/1984
Contact Methods
-
Website URL
http://
Recent Profile Visitors
12,813 profile views
-
גם נושא חדש אחרי שבוע אגדי וגם תפוח ירוק עדיף על אדום? שיקול דעת מוטעה יותר מאסנטה כמגן ימני.
-
מקווה שקטש יישאר לעונה נוספת. מה שהוא עשה בחודשיים האחרונים זה אמנות.
-
יופי מכבי. לא יעשו פליי אין אבל לפחות חזרו להיות מכבי.
-
גולסה הסרבי?
-
אמיר סהיטי מצטרף למכבי בהשאלה לחצי עונה+אופציית רכישה
מנג'ר יונייטד replied to קמחי's topic in מדינת היהודים
בדיוק מה שחשבתי. דוידה חזר למקומו ולתפקידו הטבעי - שחקן סגל שיכול לעלות מהספסל ולשנות משחקים עם המהירות שלו, ולקבל פה ושם דקות בהרכב. סהיטי מרשים במיוחד כי באגף שלו אין מגן שמשחק קבוע ותורם בהתקפה כמו רביבו. לא רואה סיבה להזיז אותו. -
אנדרדה היה נוראי בתור 50-50 ושחר זה נועם שוהם ואמיר שלח בהשוואה אליו. אולי אם בליץ' ישחק מאחוריו אפשר לשקול את אנדרדה כ-50-50 אבל כרגע נוי היחיד מכל הקישור שחייב להיות מולחם להרכב והעמדה הכי טובה שלו זה 50-50.
-
כן השלמתי עם זה שפרץ ימשיך לשחק בהרכב. אם פרץ בהרכב אני לא מקנא בדילמה של דיילה - האם להמשיך לנסות את פרץ בתור ה-10, למרות חוסר המחץ המחריד שלו, או להוריד אותו לשחק באותו קו עם איתמר נוי, במחיר של לסכן את הדחיפה קדימה והשליטה במרכז השדה, בשביל לקבל עוד שחקן שיאיים בהתקפה. במצב שפרץ 10, הייתי נותן לו חבל קצר מאוד עם החמצות ומחזיק את שחר חם על הספסל כדי לעלות ולתת את המספרים והשערים. ושוב, כמה חבל שאנדרדה לא מתחבר. אנדרדה בכושר ב-10 זה בדיוק מה שחסר לנו.
-
אני איתך וחושב שבכל מקרה, כן אליפות או לא, מה שמשנה זה איך שאנחנו נשחק ונתפקד. האליפות היא תמיד שלנו להפסיד. בכל עונה שאנחנו נתנהל בה כמו שצריך הסיכוי שלנו לאליפות גבוה ותלוי בנו בלי קשר ליריבות ולאיכותן. האליפות השנה לדעתי רחוקה מדי, ונצטרך לנצח כמעט את הכל עד לסיום עונה, עם קבוצה שלא בטוח שמסוגלת לנצח את הפועל חיפה בחוץ השבוע, אבל שילוב של סיום עונה חזק, מקום שני וגביע, יכול למנף אותנו לפתיחת עונה מוחצת בשנה הבאה. יש לי תקווה שנצליח להתייצב על הרכב שאפשר לרוץ איתו כמה משחקים, כולל אסנטה כבלם (פחות משנה לי אם קמארה או הייטור לידו כרגע, ואם בן הרוש לא מספק את הסחורה הייתי מעביר דווקא את הייטור לעמדת המגן), בליץ' ונוי במרכז הקישור, ושחר בתור העשר (לא איבדתי תקווה לגבי אנדרדה אבל זה לא מתחבר ואין לנו זמן לניסויים כרגע), ביחד עם סהיטי ו-וארלה בכנפיים ואבו פרחי בחוד (ואם הוא פצוע הייתי מנסה בלית ברירה את מדמון).
-
אחלה קאר.גרסיה. התאושש מהמשבר בטדי יותר מדיילה.
-
עוד לא סיימתי לכתוב את זה וחילופים שאמורים לתת לנו הזדמנות עם ההרכב ההכי חזק שלנו. תיקון: למה קמארה במקום בן הרוש ולא הייטור
-
אני באמת לא מבין למה נוי, שהוא הכי 8 שלנו, לא מקבל הזדמנות בעמדה שהכי מתאימה לו, עם קשר אחורי ראוי מאחוריו. בליץ/סיסוקו לצד נוי באמצע ואז ללכת על היד החמה ב-10 (כי לכל אחד מבין פרץ, אנדרדה, ושחר, יש מגבלות).
-
פרץ תמיד מולחם להרכב ועושה כמעט הכל נכון אבל חוסר המחץ שלו באמת פוגע במכבי. בסך הכל מחצית מייצגת למכבי של העונה. לא חושב שסיסוקו היה גרוע כמו שעשיתם ממנו כמו שהוא שוב מופקר על ידי הקשרים שלצידו. וארלה במחצית מעודדת.
-
אולי תיקו של הפועל. באר שבע קל. חיפה ינצחו שוב.
-
יופי מכבי. ממשיכים את הרצף עם תואר באחד מענפי הכדור.
-
מאכזב מאוד שהוא לא הולך על ההזדמנות הזאת. היחיד שיכול לייצר משהו באמצע.