Jump to content

turgi

משתמשים רשומים
    148
  • Last visited

5 Followers

About turgi

• Birthday 14/10/1987

Profile Information

Recent Profile Visitors

8,910 profile views
  1. יהיה פה הרבה רפש אז לא נותר רק להגיד שאני מאוד גאה במועדון הזה. שופט בן זונה.
  2. רז אמיר אומר משהו דומה בפודקאסט שלו. העלה גם קטע לטוויטר.
  3. אתה שוכח שלא משנה מה הם עושים, הם עובדים נכון. גם להביא שחקן שיכולת להביא לפני שלושה חודשים ביום האחרון של החלון. גם להביא שחקן התקפה בן 29 שיש לו בערך עשרים שערים בכל הקריירה. ועוד בטח לשים שם איזה 800K שכר לשנתיים שלוש. גם לפספס חלוץ ישראלי שלא מצטיין בכיבוש שערים, שגם אותו יכולת להביא ביוני אבל ניסיתי במהלך פאניקה בשעה האחרונה של החלון רק כדי לקבל סירוב.
  4. גם פלאשסקור ו365סקורס נתנו לדור פרץ
  5. נהדר משפתי מתחילת העונה, משחק שני שהוא מביא נקודות. אני יכול למצוא 6-7 אשמים בגול לפניו.
  6. הייתי מביא מגן ימני, שניים כנף שמאל, אחד כנף ימין כי הברזילאי זה לא זה ושני קשרי אמצע.
  7. שלושה חודשים הם מסרבים להוסיף 700K, אז פתאום תוך יום הם יוסיפו עוד 500 בנוסף? הם יודיעו לפולנים שהם מפעילים את השחרור, הוא יעלה על המטוס וינחת פה ולפולנים לא תהיה ברירה.
  8. יעני שוחד כדי שישחרר בלי לעשות רעש? אם יש סעיף יש סעיף
  9. זאת אומרת, הוא מצפה מחיפה לעוד כסף און טופ אוף ה-2.5 מיליון יורו שנקוב בסעיף השחרור?
  10. חייב להגיד שסיפור נהואל מטורלל אפילו בסטנדרטים הגבוהים של המטורללים האלה. מצד אחד יש סעיף מאוד ברור (שגם אותו עוד לא ראיתי כתב אחד נורמלי אומר שהפעילו). מצד שני הפולנים טוענים שהסעיף תקף רק לחלון בפולין (הגיוני, בהרבה מאוד מקרים יש לסעיף תאריך תפוגה וזה כדי לאפשר לקבוצה להביא תחליף).
  11. שחקן? קוראים פה להביא קבוצה חדשה. מגן ימני, שוער, כנף שמאל, ״עשר״, ״שמונה״.
  12. אבל למה באיצטדיון עם מסלול ריצה מסביב? למה לא בבודפשט? למה לא ברומא?
  13. לא שיש לי איזה דעה נחרצת על דן ביטון, אבל לפי האתרים גוני נאור הושאל להפועל תמורת תשלום שאני לא זוכר מה הוא ואופציית רכישה בשני מיליון שקלים.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.