Jump to content

פושטק

משתמשים רשומים
    960
Profile Information

Recent Profile Visitors

4,737 profile views
  1. באותו הקשר, זה גם אומר שאחרי כל הייצוא שחקנים המרשים שלנו, אפשר וצריך להביא שחקנים "יקרים" אם רוצים לשמור על אליפות ולהצליח באירופה.
  2. אני עדיין בדעה שלקחנו אליפות למרות המאמן ולא בזכות מקווה שהשתפר ולמד מטעויות ושיהיו לו מספיק שחקנים טובים שהוא יוכל לשלב
  3. אולי אם הם יפסידו הם יצליחו לייצר קלאסיקה בסגנון הזה שוב
  4. בכל הזדמנות אני מנסה להגן על הקהל שלהם אבל הם פשוט הופכים את זה לקשה עד בלתי אפשרי
  5. עוד 4 אליפויות יורדים מ-5 כוכבים בסמל ל-3, נכון?
  6. מי הגיעו עד כה בוודאות? אני מבולבל
  7. איך תעלה שלבים בלי רכש? זה כמו הביצה והתרנגולת
  8. יש לך גם חיילים שמסכנים את החיים שלהם 24/7 עכשיו בעזה ובכל הגזרות, ורבים מהם אוהדי מכבי לדעתך גם הם רוצים שתפסיק את החיים שלך ותפסיק לשמוח ולחגוג אירועים משמחים כי זה המצב שלהם כרגע?
  9. במדינה כמו ישראל אף פעם זה לא זמן טוב לחגוג... בעיני זה פשוט פרס לאויבים שלנו ולטרור ניצחו אותך ברגע שגרמו לך להרגיש ששנה שעברה והשנה זה "לא מתאים" לשמוח גבול דק עובר בין נאורות לבין טיפשות, סורי אח
  10. לא מצליח להבין את הקטע של לבטל חגיגות אליפות... מוכן להתערב שאם זו הייתה אליפות ירוקה אז כל חיפה הייתה כמו פסטיבל של מצעד הגאווה ואם זו הייתה אליפות אדומה אז בכלל...כל התקשורת הייתה הופכת את זה ליום חג וכל המסיבות באותו חודש היו בסימן אליפות של הפועל רק אנחנו במכבי חייבים לשחק אותה נאורים
  11. מוקי אחי... הגיע הזמן לשיר אליפות ממוקי
  12. המטרה של החמאס היא שנפסיק את החיים שלנו... לא רק שאפשר לחגוג, לדעתי זו חובה מוסרית שלנו
  13. מפוצץ לי את המוח שהוא לא עבר את נמני... שייתן אצלנו עוד שתי עונות חלומיות ושיעבור גם את מזרחי הוא יכול לעשות את זה
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.