Jump to content

maccabist1

משתמשים רשומים
    25
  • Last visited

Contact Methods

• Website URL
    http://

Profile Information

1. מסכים, כל עוד אין משחק חוזר גם תיקו תוצאה טובה
  2. כמו כל המשחקים האחרונים של מכבי,המשחק קשה לצפייה מרגיש בכל התקפה שזה ייגמר בגול. דור תורג׳מן לא קיבל כדור לגול כבר 5 משחקים
  3. מזל שיש דרבי סל היום לפחות
  4. הם אשכרה עוד מבקשים ממך 50 יורו דמי טיפול? לאן הגענו?
  5. לא אתפלא אם נראה עוד כמה אלפים ביציעי אייאקס
  6. מילסון לא רצה להיות פה גם לפני שריקות הבוז, באמת שאני לא מצליח מה השתנה כרגע? השריקות מיותרות אני מסכים,אבל זה נכון לגבי כל שחקן שלובש את החולצה של מכבי. מילסון לא רוצה להיות פה עוד מלפני,זה לא שפתאום מכבי יוותרו עליו בחצי מחיר (ואם כן אז אנחנו המטומטמים)
  7. לדעתי זה מעולה, אבל מה שיותר חשוב זה שלירן שטראובר מתגלה כמכביסט אמיתי,בכל מקום הוא תמיד מראה את אהבתו למכבי, לעומת שחקנים גדולים אחרים שלנו שרק מטנפים
  8. לא מבין גם את אלו שאומרים שצריך לפתוח לו החוזה ולשדרג לו את השכר? אתה רוצה שדרוג בשכר,אין בעיה תנהל מו"מ כמו גבר,תעמוד בהתחייבויות שלך,תגיע למחנה תתאמן,תשחק. מה שיגיע לך תקבל ואם לא,תביא את ההצעה המתאימה ותעזוב, לא מתאים לך? אתה מוזמן להגיע להתאמן בקריית שלום ולצפות מהמשחקים מהיציע. מעניין שאצל אותה א.א.ק שומעים כבר כמה שנים שהם מסרבים להצעות על ליוואי גרסיה והוא לא מורד. יאללה עם כל הכבוד למילסון הוא יצא אפס
  9. לדעתי קלעת בול! זה היה כ"כ ברור שהם יפתחו רבע שעה ראשונה בלחץ מטורף,לא מבין את הצורך להניע כדור מאחורה במצב כזה,בכל פעם שהם באמת ניסו ללחוץ איבדנו כדור. תעיפו כדורים לחלוצים אם צריך,אחרי 10 דקות ההתלהבות תרד ונוכל להשתלט על המשחק. הכנה מזעזעת למשחק
  10. יש כאן בסוף מגמה לא טובה, עד עכשיו לא ביקשו ת.ז,למה עכשיו כן? תעשה לבד את החשבון כמה זמן יקח לקחת ת.ז ולבדוק במסוף 15-20 אלף נראה מתי כל אחד יכנס לאיצטדיון בשבת.
  11. לא יודע אם זה קשור לרכבת הקלה, אבל היציאה מבלומפילד אתמול הייתה חלקה, לא זכור לי יציאה כזו מהירה עם הרכב מאז השיפוץ
  12. גם אני, יש המון זמן לחדש בלי חשש שיקחו לי את המקום
  13. מה הוא חושב לעצמו?שבאירופה הוא ישחק 90 דקות כל משחק. הילד שלו נמצא בקבוצה הגדולה בישראל עם שאיפות לעלות שלבים באירופה ולזכות בתארים,מי שטוב ישחק מי שלא טוב לא ישחק. כמה שאוסקר כשרוני זה עדיין לא מקנה לו כרטיס חופשי להרכב,הוא צריך להוכיח שזה מגיע לו,כל משחק מחדש,אפילו אם זה ל2 דקות.
  14. לא צריך להסביר את זה,גם אני מעדיף לשבת תחת גג ולא להרטב, אבל מה לעשות,מעולם מזג האוויר לא השפיע על ההחלטה שלי אם להגיע למשחק (בית או חוץ,זה לא משנה) או לא,וזה לא אמור להשפיע על אף אוהד אחר (כמובן שאני לא מדבר על ילדים וכו') לא יודע,לראות מישהו שמדבר על 3-4 משחקים בשנה שלא יגיע בגלל מזג האויר נשמע לי קצת מוגזם
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.