Jump to content

gilad-b

משתמשים רשומים
    590
  • Last visited

4 Followers

About gilad-b

• Birthday 13/06/1991

Recent Profile Visitors

7,334 profile views
  1. תודה אבא אל תתרגל
  2. דיברתי על זה גם במהלך הפרק (עם עצירה באמצע לחגיגות דרבי סל) בסוף כל פרק יש ׳מחנה׳ בקרב המאזינים שפחות מתחבר לרוח הדברים שנאמרו אני מאמין שזה טבעי ולגיטימי כשמדובר על שיחות אוהדים אותנטיות
  3. על העונה האחרונה פינה לא תספיק מושלם
  4. @osfeee היקר עצם זה שהבאנו אותך לדיון פנימי האם שווה לשרוק או לא זה סימן שהפוד הזה מקיים את החזון שלו להיות במה לדיונים רלוונטים לאוהדי מכבי (וגם במה לשאר זיוני השכל שלנו) מקווה שתמשיך להאזין ואני אצליח בסוף לשכנע אותך לשים את הזיטונים באקט המקביל (:
  5. @מכביסט חולוני אין מנוס תצטרך לעמוד ליד ויקי בגול הבא של מכבי. קירוב לבבות מובטח.
  6. אחלה אליאל היה טוב ברוב המקומות בהם שיחק אחרי מכבי אני מתבאס שהוא לא אצלנו
  7. השוער ואסרס להריץ הלאה חבל על הזמן
  8. אתם צריכים לשטוף את הפה עם מים וסבון
  9. גלו אחריות מי שמתעפץ שיקום לעמוד
  10. איפה כל הבייס שלי בפורום נעלמתם וואלק אתם אוייבים מבית בין טרלול לטרלול יש גם פרק חדש
  11. אין לי שום בעיה עם דיונים וביקורת של אוהדים בפורום, ברשתות, בפרלמנטים ואיפה שתרצה זה חלק בלתי נפרד מלהיות אוהד אני האחרון שיערער על זה ההתנגדות היא לאקטיביזם הרעיל בדמות בוז לחילופים, קללות למאמן בזמן משחק, שלטי מערכים בקריית שלום (חח..) וכל השיט הזה שעובדתית מעולם לא תרם במילימטר רק ההפך מי שחווה את השנים השחורות אוטומטית חרד מכל פעולה כזו ומכיר בהרסניות של האטמוספירה הזאת אז אוטומטית הוא מתוייג כ׳מגן המאמן׳ או כ׳משתיק ביקורת׳.
  12. ברור שזה העניין ׳מגנים עליו׳ כאילו יש למישהו משהו איתו, כאילו יש מישהו שלא חושב שהיה אפשר וצריך להיות היום במקום וביכולת טובים יותר פשוט לא מאמינים בדרך של לחרב את המועדון מבפנים ולקחת את המצב למקום עוד יותר גרוע בו המועדון מתנהל ע״פ צימאון הראשים של הקהל
  13. כושלה ארצות הקור
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.