Jump to content

ששון הצהוב

משתמשים רשומים
    43
  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

3,888 profile views
  1. גם את אלופת קפריסין בצ'מפיונס וגם את מחזיקת הגביע בלי כוכבית באלוף האלופים?? אין אכזרי מזה. מזל שלפחות מארחים את הגמר
  2. מישהו יודע לספר על העיר? זו עיר תיירותית לא? יש לקבוצה הזו בכלל קהל?
  3. מישהו בכלל שמע על מישהו שהצליח לרכוש?
  4. @Doubleתרחם, דאבל תרחם יש לי פוראבר ואני לא נו..לא נושם יש איזה לינק מחתרתי מאחורי הקלעים של לאן?
  5. מציע כרטיס אחד ליציע משפחות G של חיפה. השם יעזור לנו.
  6. מחפש כרטיס. אשמח להצלה.
  7. https://fb.watch/cQP3zwUKPE/ הסרט של אדיר מילר על דניאל שירן
  8. פרק מצוין. משהו נוסף על משינה הוא הבאנר של "האויב כבר לא מפחיד הוא רק זקוק לרחמים" לדעתי באזור הדרבי בלה-בלה (2006/7) או אפילו לפני. אחד המשפטים האלמותיים והמהותיים!
  9. אם אתה מדבר על ה - 3-1 ב - 2014 אז משחק אליפות פוטנציאלי איננו מוגדר גארבג' טיים. מה גם שזה לא מדויק שהיתה רק פעם אחת, כי למעשה כבר במשחק הליגה העוקב אחרי דרבי המוטות, הפסדנו 0-1 מפנדל של דאמרי. אם אני לא טועה הקבוצות שתיהן הוליכו את הטבלה לראשונה מזה עידנים. ומבחינת הספירה- באפריל יושלמו 11 שנים. פלוס כמה חודשי המתנה לתחילת שנה הבאה (לכל הפחות).
  10. אכן רצף שהתחיל והסתיים באלי אלי אאאלייי ביטון 2-0 (2 ב - 4 דקות). 0-3 (ברד בר"ג) 1-0 מסיקה 0-1 אלי ביטון את רמי חליס
  11. ב"ש זה ראשי תיבות בלתי שבירים? חשבתי שזה בני שרמוטות.
  12. נוימן בוטה: "אגואיסט, גרועים, חלשים..." איזה ניצחון קשה, ועוד בחוץ. היינו אז נחותים מהם משמעותית, הם היו עוצמתיים. וזה הגיע אחרי כמה דרבים בהם חסר לנו הדרוש ללירה לניצחון. זוכר שישבתי ב - 8 והועברנו על ידי המשטרה ל - 10. לגבי טועמה חייב לציין שכל הקריירה למרות כל החיצים נגדו, עד המשחק הזה וגם מאחרי המשחק הזה הוא היה הוגן, איבד את זה באותה פעם. היתה לו פאלטה נוספת בגמר הגביע כעוזר מאמן. ובנושא שירים - כמה קלאסי הצהוב עולה הקלאסי אחרי פיק/תנופה. ממש חסר לי שכבר אין אותו. אני מדבר על ההוא ששומעים אחרי הגול (1:52).
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.