Jump to content

Replay

משתמשים רשומים
    173
  • Last visited

4 Followers

Recent Profile Visitors

6,301 profile views
  1. אני עיוור גוונים, מותר לי אם אני לא טועה בשיפוץ של ההיכל השאירו בכוונה שיהיה מזכרת
  2. אין קשר, המשחק ההוא היה מכור עוד כשהשחקנים היו בחדר הלבשה ומפתיע אותי שאתה מוצא קשר בין המשחק ההוא למשחק של היום
  3. מי כמוך יודע אה? אגב אני הספקתי להיות בהיכל עוד כשהיה כיסאות כתומים, מניח שגם אתה
  4. אני לא בטוח שזה התאבדותי ולא נדע עד שלא תתייעץ עם עו"ד ואולי כדאי שבאמת תתייעץ. אמנם הדו"ח רק 100 שקל אבל זה 100 שקל שנעשקו ממך כי כמו שאתה אומר היתה שם יד מכוונת. מכיוון שעברתי כבר סיפור כזה עם אחת הרשויות והצלחתי שיבטלו לי דו"ח עשיתי עם עצמי חוק, דו"ח שקיבלתי בגלל טעות שלי אני אשלם בחפץ לב אבל דו"ח שקיבלתי כי העירייה עשתה מארב מכוון אני אלך איתם עד הסוף ואוציא להם את המיץ עד שהם יקבלו ממני כסף אם בכלל הם יקבלו. במקרה שלך בגלל שזה יד מכוונת והם פשוט עשקו 100 שקל במרמה - הייתי הולך מגיש בקשה לביטול על סמך מה שכתבתי לך ומתייעץ עם עורך דין. לך עד הקצה איתם אחי כי לא מגיע להם שקל
  5. אם האופציה להפעיל תשלום אחרי השעה 21:00 לא קיימת בסלופארק אז יש כאן באג או משהו דפוק אחר וזאת לא בעיה שלך תגיש בקשה לביטול דו"ח ותטען שהפעלת את התשלום על החניה (תשלח להם דו"ח חניות מהסלו פארק) ובהעדר אפשרות זאת בעיה שלהם כי לך לא היה מקום אחר לחנות בו אם הם לא מבטלים תלך איתם למשפט, אני הייתי עושה את זה
  6. העץ הזה עושה שם את האקוסטיקה, לא סתם שמו עץ
  7. לפי איך שתיארת את זה אין ספק שזה יד מכוונת סתם שאלה ולא מתוך ביקורת, בדקת את השלט של הכחול לבן לפני שהפעלת את הסלו? כי יש איזורים שבהם צריך לשלם גם אחרי שעה מסויימת עצה שלי, אולי כדאי לך להגיש ערעור על הדו"ח וזה רק בגלל ששילמת ורק טעית באיזור של החניה... לי קרה פעם שעיריית ירושלים הלא ידידותית ביטלו לי לפני כמה שנים דו"ח חניה, חניתי בכחול לבן והפעלתי מכשיר איזי פארק על קוד של עיר אחרת, הגשתי בקשה לביטול והסברתי להם שאני חונה בעיר מידי יום רק שחד פעמי התבלבלתי בקוד של הערים ושלחתי להם פירוט שמראה שבשעת קבלת הדו"ח האיזי פארק אכן היה מופעל, להפתעתי הם הסכימו לבטל את הדו"ח, ובמקרה שלי הם אפילו לא קיבלו כסף על החניה, לעומת זאת במקרה שלך הם קיבלו כסף על החניה כי כמו שאתה אומר הפעלת סלו פארק אז אולי הם יתחשבו ויבטלו.
  8. אחד הימים הכי שמחים שלי בשנה וחצי האחרונות
  9. עשששששששש (הטעות במקור)
  10. כן ראיתי, נראה כמו הצרות שלי ביום סגריר
  11. פטאצ'י קשר? קראתי נכון? זה או שהמאמן יוצא גדול או שהוא יוצא מהאיצטדיון ישירות למטוס
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.