Jump to content

Arthur Read

משתמשים רשומים
    3
  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

3,827 profile views
  1. חכה חכה... ברגע ששחקן של חיפה או ב"ש "יפצע" אז גם יזמנו את גבי במקומו
  2. היה מעניין לראות גם השוואה של מסירות מפתח/בישולים בין הרביעיה הזאת
  3. שים לב שאין לך דבר טוב אחד לכתוב עליו מבין הדברים שנדרשים ממאמן * בחירת הרכב - נכשל * בחירת מערך - נכשל * ניהול משחק - נכשל * ניהול חילופים - נכשל * ניהול סגל - נכשל * יחסים עם שחקנים ואנשי צוות - נכשל (עפ''י דיווחים שונים) * עמידה מול התקשורת ויחסים עם הקהל - נכשל * מבחן התוצאה - נכשל בגדול אתה אפילו לא יכול להגיד שהוא יושב על שכר נמוך ואנחנו חוסכים משהו - הוא מרוויח פה ארגזים בנוגע להחלפה של מאמן במהלך עונה, אולי שדרוג לא מובטח, אבל אני לא רואה איך אפשר לרדת שדרוג אף פעם לא מובטח גם אם מחליפים בסוף העונה, אז מה? לא נחליף אף מאמן לעולם?
  4. אני חייב לציין שהפנדל של פרץ נגד חדרה לא השפיע על המהלך בשום צורה מכיוון שהכדור עבר 2 מטר מעל השחקנים, ולכן לא הייתה שום עילה שבגינה ה-VAR צריך להתערב במהלך * כמובן שזה שונה לחלוטין אם השופט היה מחליט לשרוק על זה ברגע הדחיפה. הפנדל אתמול הוא פנדל ברור, ועוצמת הדחיפה לא משנה בכלל כי גם המגע הקל הזה הוציא את מדמון מאיזון ומנע ממנו כיבוש וודאי => פנדל קל + אדום קל הפנדל על מלמד הוא המצאה מחליאה של שופט יהיר ומחליא. גם אם היה שם מגע כלשהו, זה לא פנדל, וגם קדם למגע הזה דחיפה של מלמד עצמו על הבלם כחלק ממאבק לגיטימי על מיקום ברחבה
  5. אולי זה זמן טוב להשמיע לו את חוסר שביעות הרצון שלנו מהמצב
  6. אם סוגרים את העונה, אז אפשר לקלל את לאזטיץ'? או שזה "יפגע בסיכויים שלנו"?
  7. כי אנחנו נצמדים לדימויי גוף ונראות חיצונית מה לעשות שלדיארה ומילסון אין קרחת?
  8. הגיוני יותר שיהיה איצטדיון תת קרקעי
  9. עזבו רגע את הגול יש מצב שמצלם הסרטון דפק פליצה עם צליל גבוה בשניה 18 של הסרטון?
  10. אני גם אגלה לך בסוד שגולדברג היה אחרון לפני השער
  11. לשיטתכם, איך אוהד או אוהדים יכולים להביע את אי שביעות רצונם מהמאמן או משיטת המשחק? @Sawyer למה זה היה לגיטימי לדעתך לקלל את יצחקי בתור מנהל מקצועי, אבל לא את לאזטיץ? * אני לא שורק בוז למאמן או לשחקנים - לעולם * אני כן חוטא לפעמים בקללות נקודתיות לשחקנים אחרי מהלכים מטומטמים ברגע של כעס מתפרץ ורגעי
  12. אז אתה זורם עם ההמצאות של המאמן על המערך והשיטה המוזרים ומנסה לכפות על השחקנים שלא מתאימים לזה את השיטה אני אומר שאם מפסיקים עם ההמצאות, אז זה לא רק בהרכב אלא גם בשיטה משחקים 4-3-3 וככה זה נקרא "בלי המצאות" ו-"פשטות" זאדה מגן שמאל אסאנטה מגן ימין שלמה מגן בצד שמאל (עשה את זה מצויין בקו 4 בהגנה) נחמיאס בימין עם הקישור ומעלה שלך אני זורם
  13. שרפו לפונצאץ' את ההונדה של נמני
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.