Jump to content

Arthur Read

משתמשים רשומים
    3
  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

4,429 profile views
  1. אפשר לשלב את הנושא הזה עם הנושא על התקשורת בשבוע שעבר אחרי חילוץ נקי, וגול מספק נבדל של פרץ, התמקדו בשידורים חוזרים על ספק עבירה ברחבה על שועה עם קלוז-אפ פסיכי והקפאה של התמונה ברגע המגע למה במקרה הזה לא זכינו לראות את רגע הנגיעה ברביבו? למה לא ראינו קווים על הספק נבדל של פרץ? איך יכול להיות שבדיקת נבדל בוואר לרעתנו מתעכבים עליה 2-3 דקות, וכשזה לטובתנו אז המשיכו את המשחק אחרי 15 שניות? מי שלא רואה פה מגמה, ויד אחת של מספר גופים שונים הוא עיוור
  2. הלוואי שדוידה יהיה בשמאל לא יכול לראות אותו יותר מגיע עד לרחבה ולא מסוגל לתת קרוס
  3. זה חצי קשור לנושא הזה מטריף אותי שבמשחקים שלנו בבלומפילד נגד הגדולות (שהן לא הפועל) שמקבלות את יציעים 4-5, אנחנו משאירים להם שם את הבמה של האיש גדר
  4. איזה סמי? סמי שלנו?
  5. שני כדורים סגורים איך נדע שלא כתוב סמי עופר בשניהם? זה אמיתי אם רק אחרי שיגרילו, יראו מה כתוב גם בכדור השני עריכה: וואלה זרמו עם הרעיון הפתיעו
  6. אז שיר צדק אולי עונה על הקריטריונים שלך הוא די הצליח אחרי ק''ש אם נניח בצד את התוספי תזונה
  7. זר של בולבולים וזיקוקים הייתי מביא לו
  8. על מה אתה מדבר? אני יכול לספור על יד אחת "כמה משחקים" שבהם כן נראינו טוב במשך שנה וחצי
  9. זה מה שקורה כשאין מגן על הקו, ומי שמכניס את הכדור זה דוידה/יחזקאל שחייבים להחזיר אחורה כי אין עוד אף שחקן באיזור
  10. מהאתר הרשמי של מכבי גם אני מעדיף "מיטש" הכי נוראיים אלה שכותבים "הקנדי"
  11. אני לא יודע מה לגבי אמא שלו אבל הטיעון שלך לא סותר את הטיעון שלו
  12. @מנותקים יש חדש בנושא?
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.