-
Last visited
Recent Profile Visitors
3,948 profile views
-
המהלך של הגדלת מספר הזרים מבורך אבל בשביל להיות באמת הוגנים כלפי השחקנים הישראלים - חייבים להשוות את תנאי ההעסקה שלהם לדעתי הקבוצות צריכות לשלם מס שווה על הזרים כמו שמשלמות על הישראלים ארגון השחקנים צודק בטענות שלו לאפליה בנושא המיסוי
-
על כל יום של השבתה הייתי מאשר לרשום עוד זר עד שיפסיקו לשבות או שנגיע לסגל של 24 זרים בבוגרים ואם השביתה ממשיכה, מתחיל לרשום זרים לקבוצות נוער
-
ק"ש חוץ בין דצמבר לתחילת פברואר - בדיוק יהיה טורנדו
-
רק שלא נגיע למצב כמו באוקראינה שמשחררים את כל הזרים ללא תמורה בגלל המלחמה
-
סליחה שאני אומר את זה בבוטות, אבל השחקנים מתנהגים בחזירות שממש מרגיזה אותי שחקן חותם על חוזה מסויים מול קבוצה, וככל הנראה עומדות בפניו כמה אפשרויות צריך למצוא את האיזון בין שלושה גורמים: 1. משך החוזה 2. גובה השכר 3. סעיף יציאה (אם קיים בכלל, ומה הגובה שלו). כמו שזה נראה השחקנים רוצים להרוויח כמה שיותר כסף, ולשם כך מוכנים לחתום על חוזה ארוך טווח, ולוותר על סעיף יציאה (או לקבוע תג מחיר מאוד גבוה) מגיע רגע ששחקן רוצה "להתקדם" או "להגשים את החלום באירופה" ואז הוא מבקש או יותר נכון דורש שהקבוצה תוותר לו על יתרת הזמן של החוזה שנשאר, וגם שתתפשר על סעיף היציאה. למה? למה שהמועדון יעשה את זה? האם השחקן מוכן לבוא עכשיו כשהוא רוצה להשתחרר, ויחזיר את כל המשכורות שהוא קיבל עד עכשיו כחלק מהחוזה הזה? הרי גובה השכר שלך נבע בהכרח מקיומו של חוזה לעוד X שנים קדימה וסעיף יציאה גבוה (או לפי דרישת המועדון) כמה נוח לכעוס על המועדון שלא בא לקראתך, אבל המועדון הוא זה שנתן לך את הבמה, והשכר, והתנאים להפוך להיות מי שאתה מלכתחילה
-
שכחת את אסאנטה
-
נגמר הפסטיבל של רביבו והתחיל הקרנבל של פטאצ'י מה עם קנגאווה? לא פוחד מהטילים? למה אותו לא דוחפים לחו''ל בתקשורת שלנו? שחקן העונה בלי כוכבית אחרי הכל
- 2,756 תגובות
-
10
-
שרי היה שחקן ברמה של ליגה ישראלית בשלוש שנים שלו פה? שום הצעה בטריליון דולר שכר מטורקיה, סין, סעודיה או כל שדרוג אחר באירופה?
-
אני מאמין למה שאני רואה וראיתי אני רואה שהיום השחקנים שלנו מקבלים מיליון הצעות, ויש 60 כתבות יח"צ ביום על המכירות שלהם בזמן ששומעים צרצרים בנוגע לכוכבים של קבוצות אחרות שכולם היו משוכנעים שצריכים להיות "שחקן העונה בלי כוכבית" אני ראיתי שטוני וואקמה שחרך פה את הליגה 3 שנים ישב בלי חצי הצעה מחו"ל, וברגע שהוא החליף סוכן, הוא יצא מיד בחלון הבא. עכשיו יכול להיות באמת שב"ש פסלה על הסף כל חצי הצעה שעלתה אז או עולה היום. אבל איפה כל כתבות היח"צ? איפה "הרשעים לא מוכנים לשחרר ומונעים משחקנים להגשים את חלומם"? זה קורה רק במועדון אחד
- 2,756 תגובות
-
12
-
איך נמני עשה יפה את העבודה שלו וניסה לדחוף גם את וואקמה לקבוצות באירופה הא? הזין הזה היה תקוע בב"ש 3 שנים יותר מידי. שם פתאום כן עניין אותו האינטרס של המועדון - אפס עבודה אקטיבית למען הלקוח שלו דרך אגב, כמה ימים אח"כ וואקמה החליף סוכן
-
זאת בעיה שלו, לא של מכבי יש לו חוזה לעוד שנתיים, ומכבי רשאים לסרב גם אם יציעו טריליון יורו בין גלקטי הבית זונות צריך להיגמר - זה נכון שאתה רוצה להראות שהמועדון שלנו הוא מקפצה לליגות וקבוצות טובות יותר. אבל יש גם גבולות אם אתה לא יכול להביא בכסף שתקבל עבור רביבו שחקן שנותן אפילו חצי מהתפוקה שלו, אז זאת עיסקה לא משתלמת בסופו של דבר יש כאן מועדון ששואף להישגיות שלא מתבטאת רק בחשבון הבנק, אלא בארון התארים
-
נושא ציטוטים מהשדים(העולה החדשה) לעונת 25/26
Arthur Read replied to Raumdeuter's topic in מדינת היהודים
שיתבעו גם את הגששים על שני מערכונים שונים שמדברים על כמה שהם היו בבונים כבר לפני 40 שנה ד"ש משמעון כסאח -
נועם בן הרוש חתם במכבי תל אביב ל4 שנים
Arthur Read replied to erantheking21's topic in מדינת היהודים
-
נועם בן הרוש חתם במכבי תל אביב ל4 שנים
Arthur Read replied to erantheking21's topic in מדינת היהודים
בשנה הבאה נשב על המרפסת ונספור ציפורים נודדות