Jump to content

erantheking21

משתמשים רשומים
    37
  • Last visited

1 Follower

Contact Methods

• Website URL
    http://

Recent Profile Visitors

9,447 profile views
  1. סיסוקו הוא גם 6 וגם 8 בכל אופן במכבי אצל לזאטיץ' משחקים עם 2 8 ואחד 10.(פרץ) פשוט זה לא ניכר בגלל הבחירת שחקנים, אבל רואים הרבה את יוריס\סיסוקו לצד גבי. לא זוכר מתי פרץ היה 8 בזמן האחרון, הוא לא קרוב לאמצע.
  2. לא מאמין אבל אפשר להגיד בשקט ובזהירות שזה עוד סוג של ווקאמה שהיה מועמד אלינו ובסוף ויתרנו. לא שאני לא חושב שסיסוקו שחקן מצוין, אבל קנגוואה ליד גבי ויוריס היה עושה אותנו מושלמים.
  3. איך באר שבע מתחילת עונה כבדיחה, עם 2 רכשים שינו את הרמה ב6 דרגות..אם מוכרים את תורגמן ומשאירים אותו בהדאלה, שם גיטונים על קנגוואה, טעות שמכבי לא הביאה אותו בקיץ שרצתה
  4. משפתי רביבו שלמה סטואיץ' יחזקאל יוריס גבי מדמון פרץ פטאצ'י תורג'מן
  5. לזאטיץ' אוהב לעשות מיוריס 8, הוא אוהב קו של 4 עם גבי, יוריס ו 2 מגינים תוקפים, פרץ 10, 2 אגפים וחלוץ 1. אפשר לעשות מפאטצ'י 10 במקום פרץ בהרבה משחקים.
  6. יש על מה לעבוד איתו הפוטניצאל קיים ויש שם פוטנציאל רב, בניגוד לאדו שהוא כרגע שחקן מאוד צפוי ואפשר לסגור אותו בקלות למרות שהוא מהיר, פטאצ'י תחבולן לא קטן על שטח קטן וקשה מאוד לעצור אותו שיש לו בטחון, אבל כמו שאמרתי קבלת ההחלטות שלו לפעמים לא נכונה, גם זה השתפר.
  7. יש כמה עם פוטצניאל לא פחות גדול מהם כמו עזו, אסרס ועוד כמה שמות בנוער(זה שנפצע שכחתי את השם שלו)
  8. לגבי הגול על סטואיץ', מרגיש שהוא איבד ריכוז וחטף עצבים על נחמיאס תוך כדי המהלך, בגלל שנחמיאס לא סגר שם את החוץ, ראו שהוא בא בגישה עצבנית מאוד למהלך ואחרי זה הוא היכה בידיים על הרצפה, לא משהו אופיניי לו.
  9. סתם מתחושת בטן הרגשה שלי על קרב בין מכבי לבית"ר על בן הרוש בינואר
  10. יש על מה לעבוד אבל הכוון איתו טוב היה לו כמה מהלכים שראו שהתחיל להשתחרר לו קצת אחרי שנכנס היה השחקן הכי מסוכן בפער ונתן כמה מסירות מפתח חשובות מאוד.
  11. בליגה שאין הרבה מקום לזרים, זר צריך להיות קראק, מעל הליגה, אדו לא שחקן כזה(כרגע לפחות) הוא סה"כ עוד שחקן, אפילו גררו שהיה בוסרי בתחילת דרכו במכבי הראה קצת יותר ניצוצות ממנו, משהו בו לא שלם ואפילו לא חצי שלם, יש שם הרבה חסרונות, גם לא מדויק וגם לא עומד נכון ולא גורם לקבוצה להתאמץ יותר מדי לעצור אותו. אנחנו לא צריכים לעשות הרבה בפגרה הזאת(אם נעשה) אם עזו יחזור זה גם טוב, זה בטח עדיף כי הוא יותר מגוון ממנו...
  12. אני מקווה שלא רק במחצית אני מקווה שהיום הבינו כמה דברים
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.