Jump to content

erantheking21

משתמשים רשומים
    37
  • Last visited

1 Follower

Contact Methods

• Website URL
    http://

Recent Profile Visitors

10,378 profile views
  1. הבוס מגיע אני בלחץ
  2. אשתו לא מעונינת לגור כאן אפשר להבין, היא לא יהודיה והיא רוצה לחזור לגור כנראה בהולנד.
  3. סיכום בינתיים: עוזבים רשמית: יוריס :-( ערן :-( מתנדנדים: למקין(נגמר האופציה, לא ברור אם מכבי תצליח לרכוש אותו) אבישי כהן(מסיים חוזה, בוודאות עוזב מחכים לפוש רשמי) דוידזאדה(מסיים חוזה, אין אופציה, יחליט על עתידו) אדו(חתום על חוזה, אך לא ברור אם ישאר או יושאל\ימכר) סולוגה(מסיים חוזה, לא ברור אם יחדשו את החוזה) משפתי (מסיים חוזה, יש אופציה, לא ברור אם האופציה תמוממש) גבי(מסיים חוזה, כנראה פוזל לחו"ל) נחמיאס(מסיים חוזה, במו"מ להארכת חוזה, כרגע לא מגיעים איתו להסכם) עוד שחקנים שמבוקשים בחול עם חוזה: אסנטה, פטאצ'י, רביבו, תורג'מן יש גם את מלדה שאפשר להחשיב כשחקן שלא קיבל דקות ולא ברור אם ישאר. סיכמו: יואב ג'ראפי איתמר נוי בן לדרמן
  4. אהוב מבאס, משפחה לפני הכל תמיד יהיה לו מקום לחזור .
  5. היה מכבי לא מימשו אותו הבנתי ששחטאר מקבלים הצעות, יכולים אפילו לדרוש יותר מ1.6 כי המניה שלו בעליה .
  6. המחיר היה 1.6 עכשיו הוא שווה יותר מ1.6 מכבי עשו טעות פטאלית
  7. יהי זכרו ברוך עצובב
  8. מכבי מחזיקים מאוד מבן חמו, אם למקין לא ישאר , יש סיכוי לא קטן שהוא יהיה חלק מהסגל .
  9. איתי בן חמו:-) דוידזאדה 70 אחוז לא ישאר לצערי הרב וחבל כמה שאני אוהב את הפרסי, אבל לזאטיץ' והוא לא וכנראה שהאחרון ישאר לפניו, בדומה לערן.
  10. לדרמן ונוי זה עדיף על 2.5 מליון על יהושע באים בחינם, אני בטוח ששניהם מרוויחים כמו יוריס בערך, מקסימום? משחררים. מעציב שיוריס לא נשאר וזה המצב, אבל אין מה לעשות, אין לנו דרך לשנות את זה, מכבי רצו, לא הולך, כנ"ל גבי נראה שלא ישאר, זה לא חותם את הגולל שיחכו לגבי חודש ואז אם הוא לא ישאר, יחתימו זר או ישראלי(סביר להניח שלא יגיע ישראלי)
  11. לדרמן, נוי ויגיע גם לדעתי עוד קשר אחרון.
  12. רק בן הרוש תיאורטית כל השאר לא ברשותו(נוי, ג'ראפי, דיארה)
  13. אל תסתנוורו מהיכולת הפושעת שלהם מול ב"ש מחר הם יהיו אריות.
  14. נשגב מבינתי אם באמת מכבי לא תופסים מנועם בן הרוש, אם זה נכון, אנשים שם לא מבינים בכדורגל פשוט(אדו הוא דוגמא טובה) בן הרוש ילד בן 19 יכול לשחק מגן שמאלי וימני באותה רמה והוא התקפי מעולה וגם הגנתית טוב.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.