Jump to content

ravid

משתמשים רשומים
  • Posts

    177
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

13,033 profile views
  1. אחלה שחקן ואחלה אפסייד. יהיה שווה פה 13-14 בעונה בקלות
  2. אתה תתקע לטראמפ סכין בגב אחרי מה שהוא עשה בשבילנו ביום שישי?
  3. אף אחד לא יתחנן שתעצור כמו שחמאס מוכן שכל עזה תחרב ולא להכנע ולשחרר חטוף אחד. מה שיקרה בפועל הוא שתחטוף 40-50 טילים בליסטיים ביום שישמידו לך בסיסים, נכסים צבאיים, תשתיות ושכונות שלמות ללא יכולת להגן. זה כמו לעלות למשחק כדורגל בלי שוער.
  4. לא הייתי יוצא בהצהרות כאלה דבר ראשון אנחנו לא יודעים כמה מיירטים יש. אם הם עומדים להיגמר אז אנחנו לא יכולים להמשיך להילחם. דבר שני מבחינת מטרות המלחמה אנחנו במצב טוב מאוד. המטרות העיקריות שהן פגיעה במתקני הגרעין ותשתית ייצור הטילים כנראה הושגו. חוץ מזה השגנו הישגים נוספים- גם שיפור הרתעה מול האויבים הממשיים והפוטנציאלים שלנו, וגם שיפור דרמטי במצב המדיני שלנו גם מול המערב וגם מול העולם הסוני. המצב המדיני שלנו מול המערב היה קטסטרופה ערב התקיפה באיראן, והיום כולם מנשקים לנו את הרגליים פחות או יותר. בנוסף גם הבורסה טסה בשבוע שעבר. כרגע אנחנו נלחמים בעיקר על הישגים טקטיים נקודתיים כגון פגיעה במשגרים, מאגרי טילים, מפקדות בסיג' וכו', או מטרות אסטרטגיות בלתי ניתנות להשגה: החלפת המשטר באיראן, והשמדת חמאס. אין לנו שום סיכוי להביא להחלפת המשטר שם ויש שיאמרו שכל פצצה שאנחנו מורידים עליהם רק מחזקת אותו. זה הזמן לסגור גם את עזה.
  5. דו"צ מחרטטים אותנו מהיום הראשון ולא הפסיקו מאז
  6. הבעיה היא מטוס שיקח את הפצצה, לא הפצצה עצמה
  7. לא שמעתי אבל אם זה נכון זה יצא בתמונות לוויין בימים הקרובים
  8. הם ממש לא חותים ומטה. הם תקעו לך טילים והרסו את בתי הזיקוק וגרמו נזק משמעותי ב 8200 ובמכון ויצמן והרסו 20 בנייני מגורים בטיל אחד. אם הם עשו את זה פעם אחת, הם יכולים לעשות את זה שוב ושוב ולהכאיב לנו עוד יותר. כרגע הם פשוט מחכים לראות מה יעשו האמריקנים. לדעתי הם הבינו שירי עלינו עולה להם מחיר יקר באיבוד של משגרים, ולכן הם שומרים את הדברים הטובים שלהם לבסיסים וכלי שיט אמריקניים, מאזורים שחיל האוויר לא פועל בהם. להסיר את משמרות המהפכה ו/או המשטר זו מטרה לא ממש ריאלית.
  9. אין דבר כזה מטח "ספונטני". המודיעין האמריקאי כנראה היה מזהה ומזהיר אותנו כמה שעות קודם. אם זה היה מטח של 500-1000 טילים על מטרות איכותיות כמו הקריה, בתי זיקוק, תחנות כוח, בסיסי חיל האוויר וכו' באמת לא היינו יכולים לעשות יותר מדי כי מן הסתם זה היה מוגן בהגנה אווירית צפופה, ואולי היינו נאלצים לפתוח במכת מנע גרעינית, או שהאמריקאים היו תוקפים עם כל הכוח שלהם באזור ועוזרים לנו איכשהו. עכשיו תוסיף לזה גם 3000-4000 רקטות מלבנון...
  10. מצד אחד צודק מי שאומר שאם היתה יוצאת מתקפה מתואמת של כל הציר ב-7 באוקטובר, כנראה שהיו נהרגים עשרות אלפי ישראלים וקיום המדינה היה בסכנה. מצד שני החדירה המודיעינית לחיזבאללה ואיראן כל כך גבוהה, שכנראה היינו יודעים על זה מראש. ביבי לראשונה מזה שנים רבות משמש כמנהיג. אני מקווה שהוא משלים עכשיו את משימת חייו, וידע לפרוש כמו גדול ולא להמשיך להרוס ולפלג את העם. ריקוד האחרון (אין לי אשליות).
  11. למה שיביא למלחמת עולם? בדיוק להפך- אם טראמפ לא יתערב, זה עלול להתפרש בעולם ובעיקר בסין כבדלנות ואור ירוק לעשות מה שהם רוצים בטיוואן. אם יצטרף זו הפגנת כוח.
  12. כי ככה אתה חוסך מענקי אליפות
  13. רשמית: אין אליפות :/ בהחלטה מנהלית אחת העונה הפכה מלא רעה בכלל, לגרועה.
  14. התשובה בגוף השאלה כמו שאומרים
  15. יש מפגר אחד שצילם מקומה גבוהה בתל אביב והפיץ יציאות מיירטים מסוללה שמגינה על הקריה. יש יותר שיתוף מידע קריטי עם האויב מזה?
×
×
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.