Jump to content

itanar

משתמשים רשומים
    84
  • Last visited

Recent Profile Visitors

8,142 profile views
  1. טקטית השנה רע לנו הגדלת זרים. לא סתם אלונה ושחר רועשים בנושא. שיגדילו משנה הבאה. לגבי שועה, הצלחה בטוחה אצלנו אם יגיע.
  2. תחזית: יהיו 7 זרים בעונה הבאה.
  3. להתחיל לפתוח את הפנקסים של 8 זר על גבי.
  4. אם אנחנו עושים בתים ובית"ר לא, אל תופתעו אם יהיה מהלך על שועה. לא מידיעה.
  5. לא לא. כתבתי שהבעיה לא היתה פרסונלית, אבל שלמקין היה הבולט משחקני ההגנה במאני טיים.
  6. תופתע לטובה ממשחק הראש שלו.
  7. לא. אבל אני לא דוגמא במקרה של למקין, תפסתי ממנו לאורך כל העונה וכתבתי שהאפסייד גבוה מאוד. גם במשחקים שעשה טעויות וגולים עליו (היו כאלו) הוא בלט לי בעין. סוף העונה הוא היה הבלם הכי טוב שלנו. אין לנו כרגע בלם שיודע לתקוף את החלוץ בצורה אגרסיבית בכדור ראשון, אסאנטה פוטנציאל לזה אבל חייב להיות יותר דקות במשחק. נקווה ששלמה וסטואיץ יעלו את הרמה, עדיין בגיל שניתן להשתפר.
  8. ההגנה שלנו נראיתה מסננת כל העונה עם הבלמים הללו. בפלייאוף למקין וכל הקבוצה העלתה את רמת ההגנה. ההגנה לא השתפרה רק בגלל למקין אבל הוא היה הבולט משחקני ההגנה בפלייאוף ביחד עם רביבו. ההגנה חייבת חיזוק.
  9. כמה חסרונות בולטים של אסאנטה כבלם: לא אחראי, משחק ראש חלש, מאבד ריכוז. כבלם ימין ב3 בלמים החסרונות הללו קטנים, כאחד מ2 בלמים זה בלט ויבלוט.
  10. אנחנו לא משחקים עם ווינגר שמאל. הכל תלוי במה לאזטיץ רוצה לשחק. אם ממשיך עם אותו מערך, אז אמשיך לכתוב שצריך להביא בלם זר לפני ווינגר שמאל. ההגנה שלנו סימן שאלה גדול. יש לנו את שגיב, פטאצי, דוידה ועזו כשחקני התקפה לקווים. בן הרוש, גרופר ורביבו יתפסו את מקומות הווינגבקים. אם משנה מערך, אז כן, צריך להביא ווינגר שמאל.
  11. אידיאל: אנדזי על סיסוקו. אם ממשיכים עם ה3 בלמים חובה בלם זר נוסף. אם לא, אז קיצוני שמאלי.
  12. אני תופס מירדן כהן, הוא יותר הגנתי. גרופר יותר התקפי, עם מעט יותר אפסייד ומתאים יותר לעמדת הווינגבק.
  13. לפי רז, הדרום אפריקאי לא יגיע לישראל.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.