Jump to content

ebibo

משתמשים רשומים
    5
  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

4,998 profile views
  1. לא רק הסרטון של זיו פותח את המזוודה, בכל הפרסומים בימים האחרונים יש קטע עם משולשים וכאלו, מעניין מה זה אומר
  2. ממה שראיתי בכל התקופה שאני עוקב אחרי דון, הוא כבר עכשיו רמה מעל מוחמד בשיאו, הבעיה שמדובר בהפועל ירושלים לא מספיק אנשים רואים אותם ומבינים איזה שחקן הוא. הוא גם יכול לפתור בעיה בכל עמדה בגלל הוורסטיליות שלו, אם זה קשר אחורי, קשר 50/50, הקשר ההתקפי מתחת לחלוץ, אפילו שיחק בשמאל כמה משחקים. מאוד מזכיר את קנגוואה בשליטה בכדור ובאגרסיביות, סיומת קצת פחות איכותית אבל לדעתי זה ישתפר, הוא צעיר מקנגוואה ב 5 שנים בכל אופן ויש לו תקרת זכוכית היסטרית. אני לא אומר את זה הרבה לאורך ההיסטוריה כי אני לא מאלו שנכנסים לפאניקה אבל גם במקרה וואקמה אמרתי את זה, דון הוא זר שובר שוויון, אין הרבה כאלו, שווה גם 3 מיליון לדעתי.
  3. מאוד מקווה שסדריק לא שחקן ברמת הוואקמה, לא יודע למה תמיד שאני רואה אותו משחק נדלקת לי נורת ה"שחקן מטורף מעל הליגה"
  4. חבר טוען בתוקף שסגרנו עם מילסון וירדנו מאמבונגו, ידוע למישהו?
  5. אין שום מצב להשאיר את זהבי? מרגיש לי שעמדת החלוץ אצלנו עם ניקולאסקו טובה אבל לא בטוח מה נקבל, לא עדיף לעשות המון לחץ על זהבי ולנסות שישאר, מה שיש לו גם בגיל הזה ברגליים אין להרבה שחקנים
  6. הודעת מכבי שהחנות תהיה סגורה מה 6 לחודש עד ה 9 לחודש, בקיצור ב 10.06 יחשפו המדים, שיהיה בהצלחה
  7. כנראה שגבי צריך להיות פה בכל מקרה גם לאחר השינוי, נניח שיהיה כ 4-5 ישראלים בהרכב אני מניח שהוא כן ברשימה של ההכי טובים דור פרץ, דוידה, תורג'מן(עוזב כנראה), רביבו וגבי צריכים להיות הפותחים במצב הזה
  8. המיסוי זה באמת עניין, הייתי אולי הולך למהלך של ביטול כל הקנסות והשטויות ועושה שאם היום המיסוי הוא 25 אחוז על זר ו 50 אחוז על ישראלי אי אפשר לשנות את זה בחוקי המדינה כלכך מהר אז על כל זר שתחתים תשלם מס 25 אחוז מהשכר להתאחדות/מנהלת שילך לפיתוח השחקן הישראלי(מתקנים, תשתיות, מאמנים וכו') ככה יהיה שוויון בעלויות לפחות והכסף ילך למקום חיובי ושתיקו קצת את ארגון השחקנים
  9. בחייאת אם מתוך 7 זרים לקבוצה אין אחד שיכול לעמוד בתנאי המטורף(!!) של 200 אלף דולר ברוטו או כ 150 אלף דולר נטו כדי להירשם כזר 7 של אותה קבוצה אז שהקבוצה הזאת באמת לא תביא זר שביעי לליגת העל. לגבי זר 8 זה נראה באמת בעייתי אבל הבנתי ששם זה יהיה כנראה כולל עלות העסקה אז גם נראה לי שלרוב הקבוצות לא תהיה בעיה
  10. מה שזה יעשה לשחקנים בינוניים/טובים ישראלים זאת הבשורה האמיתית לדעתי, אם כיום כל איזה תורג'מן מוחזק בציפורניים ועד שאין הצעה של 6 מיליון פאונד הוא לא הולך נראה לי שעכשיו יהיה קצת יותר קל לישראלים לצאת לחו"ל, הצעה של 3-4 מיליון תספיק במחיר הזה מביאים שני זרים טובים
  11. עם הזרים שאנחנו מביאים לעומת האחרים אני חושב שוודקא נרוויח, מאז פרייס ומנספורד הזרים שלנו מעולים לדעתי
  12. אני במקום נחמיאס חותם כרגע על הדף הראשון שאני רואה שתקף חחח, לא משנה מה ורשום עליו מעל 200 אלף דולר אני חותם, לא חשוב באיזו קבוצה
  13. כפי שאני מכיר את מכבי, לא יהיה זר 8 בוודאות, אולי אולי יהיה זר 7 צריך גם לראות מה הצעד של ארגון השחקנים בטח תהיה שביתה ואח"כ יורידו זר אחד
  14. בשביל 3.5 מיליון מכבי בכלל לא צריכה לענות לטלפון שילמנו עליו 1.5 מיליון יורו, בעודף צריך להתחלק 40/60 עם הקבוצה הקודמת שלו, זה אומר רווח 1.2 על סיכון מטורף שלקחנו עם ילד ברזילאי. לדעתי צריך להציב תג מחיר של 12 ולהתפשר על 10 בבוא הזמן, 10 מיליון ייצג רווח נקי של 5 מיליון שזה מה שאנחנו צריכים לעשות על שחקן כזה.
  15. "אלכלך" טיפה את הנושא כי לא ידעתי איפה לכתוב אבל הפודיום מוציאים פודקאסט חדש של מכבי בלבד יקרא "הקונטרה", התחיל אתמול זה הראשון, לא צפיתי עדיין אבל בהמשך אתן חוות דעת גם עליו
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.