Jump to content

ebibo

משתמשים רשומים
    5
  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

5,009 profile views
  1. 13 שנה שלטנו בכדור וזה השתלם לנו עם 6 אליפויות, שנה אחת עם המון מזל בשנה שעברה, זה לא יקרה שוב לדעתי, אבל בסדר, בהצלחה לנו עם השיטה הזאת
  2. לי אישית זה לא עובר בגרון, יודע מה? בסדר במשחקים בטרנר לשגע אותם ככה אין בעיה ולצאת עליהם למתרפצות, אבל זה משחק שני נגדם אצלנו בבית שהם שולטים כל המשחק ואנחנו נראים אשפה, לא ככה אני מצפה ממכבי להיראות, אנחנו לא קבוצה נחותה מהם או עם שאיפות פחות גבוהות...אצלנו בבית אנחנו צריכים לבוא ולתת את הטון וגם לשלוט זה לא בושה, לדעתי פשוט המאמן לא יודע לעשות את זה.
  3. יאללה סדריק דון ולהגיד לגבי שהוא מוזמן להצטרף כשירצה באותו שכר של שנה שעברה
  4. באר שבע הרסו ללאזטיץ' את התכנית משחק, הוא תיכנן לשחק שוב על מתפרצות ומעברים מול ב"ש אבל האדום שינה הכל. לצערי זאת לא הדרך של מכבי לשחק ככה אפילו שזה הצליח בשנה שעברה
  5. מסכנים הקישור האחורי, גמר להם תבריאות, שים מישהו מהספסל תרענן
  6. תורג'מן מאמצע שנה שעברה זה שחקן פחות, למזלנו המאמן נתן לזהבי את המושכות בפלייאוף אבל לדעתי זה שוב יהיה ניכר
  7. מה הקטע עם בן הרוש? לא פתח במשחקי אימון ועכשיו מחוץ לסגל, הקטע שהוא הגיע יחסית מוקדם ולא ראיתי משהו של פציעה. לאזטיץ עושה לו מדמון?
  8. לדעתי מעולה שדאפא הלך להפועל, חשוב שהשחקנים הטובים והפוטנציאלים בארץ ילכו לכמה שיותר קבוצות, שמח שהפועל מצטרפת למירוץ הרכש הזה, תעשה הרבה צרות לב"ש או חיפה שתמיד היו זוללות את השחקנים האלו, שהפועל ובית"ר הצטרפו למאבק יהיה הרבה יותר קשה לחיפה וב"ש להתחמש בכל אלו. מבחינת מכבי לא מרגיש שזה בעיה בשבילנו, ברוב המכריע של המקרים אם נרצה שחקן מול אחת הקבוצות הוא יהיה שלנו. מה גם שצריך הרבה רכש בשביל להפריע לנו באמת ולא יספיק להם שחקן אחד של 1.8 מיליון
  9. צנצי בבית"ר זה בערך כמו שיואב זיו ירשום משהו על מכבי...
  10. יאללה בטח ב 11 מדים, גג 12, גמרו אותנו
  11. לא רק הסרטון של זיו פותח את המזוודה, בכל הפרסומים בימים האחרונים יש קטע עם משולשים וכאלו, מעניין מה זה אומר
  12. ממה שראיתי בכל התקופה שאני עוקב אחרי דון, הוא כבר עכשיו רמה מעל מוחמד בשיאו, הבעיה שמדובר בהפועל ירושלים לא מספיק אנשים רואים אותם ומבינים איזה שחקן הוא. הוא גם יכול לפתור בעיה בכל עמדה בגלל הוורסטיליות שלו, אם זה קשר אחורי, קשר 50/50, הקשר ההתקפי מתחת לחלוץ, אפילו שיחק בשמאל כמה משחקים. מאוד מזכיר את קנגוואה בשליטה בכדור ובאגרסיביות, סיומת קצת פחות איכותית אבל לדעתי זה ישתפר, הוא צעיר מקנגוואה ב 5 שנים בכל אופן ויש לו תקרת זכוכית היסטרית. אני לא אומר את זה הרבה לאורך ההיסטוריה כי אני לא מאלו שנכנסים לפאניקה אבל גם במקרה וואקמה אמרתי את זה, דון הוא זר שובר שוויון, אין הרבה כאלו, שווה גם 3 מיליון לדעתי.
  13. מאוד מקווה שסדריק לא שחקן ברמת הוואקמה, לא יודע למה תמיד שאני רואה אותו משחק נדלקת לי נורת ה"שחקן מטורף מעל הליגה"
  14. חבר טוען בתוקף שסגרנו עם מילסון וירדנו מאמבונגו, ידוע למישהו?
  15. אין שום מצב להשאיר את זהבי? מרגיש לי שעמדת החלוץ אצלנו עם ניקולאסקו טובה אבל לא בטוח מה נקבל, לא עדיף לעשות המון לחץ על זהבי ולנסות שישאר, מה שיש לו גם בגיל הזה ברגליים אין להרבה שחקנים
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.