Jump to content

yellow_blood

משתמשים רשומים
    34
  • Last visited

2 Followers

Recent Profile Visitors

10,428 profile views
  1. בתקופה אישית מאוד קשה? בוא לא נגזים. יש אנשים שלא גומרים את החודש ויותר גרוע אין להם מה לאכול או איפה לגור. זו תקופה קשה. הוא בנוד אחד שתוקע עושה יותר כסף ממה שכולנו נעשה בשנה שלמה. מוכן שלא ישירו לי ויתווכחו איתי על חדר במלון ולהתחלף איתו בחשבון בנק. כנס לפרופורציה. אף אחד לא אפס והוא בתקופה טובה מאוד ביחס לרוב האנשים בארץ
  2. בן כלב הסבע הזה. הוא בגובה של השלטי פרסומת, איך הוא כזה טוב? לא זכרתי אותו ככה
  3. אכל מהפך לפנים הטינופת
  4. בדיוק, ממש מזכיר את ה2-0 של ב"ש עלינו בטרנר באליפות השלישית שלהם. גם אז לא הפתיע אותי בכלל שעלו ליתרון וניצחו. הבטחון, הקהל, החוסר לחץ כי הם כבר זכו ב-2 אליפויות. כל אלה עשו את העבודה. לגבי העונה הבאה - במצב הנוכחי אתה צודק אבל דברים יכולים להשתנות וזה תלוי בנו ובמה נעשה
  5. יצאתי לחצי שעה לפני שהתחיל. אני בא רואה כבר 2-1, מהפך, אדום, עוד פנדל מוחמץ. מה הולך שם?
  6. במקומו אני ממשיך רגיל במה שהוא תיכנן אחרי הפרישה אבל תוך כדי נשאר שחקן פעיל כמה שנים, מבקש ממכבי להישאר בסגל בשכר סמלי ולהיכנס מחליף רק בשביל לבעוט פנדלים עד שהוא עובר + דואג למצלמה נסתרת בבית של אלון מזרחי ברגע שהוא עובר אותו כדי לקבל את ההתקף לב בלייב
  7. חחח כן, אין אליפות בגלל שהוא לא שיחק. מה אנשים פה לוקחים? yellowcake? אולי בכיוון של עוגיית חשיש. שחקן שהאיכות שלו יוצאת החוצה רק בגארבג' ובאווירה של סיום עונה.
  8. אסטון וילה - ווסטהאם Cosmic - חומץ בלסמי
  9. החלטה עקרונית שלא מזמנים שחקנים מתחת ל-1.40
  10. מעניינים את החריץ האמת
  11. בהנהלה שלנו שואלים מה זה? השכונה החדשה בחריש?
  12. כשהיה לך את גלוך. כרגע חוץ מגויאגון איזה שחקן יש אצלנו שיכול לשחק קדימה, ליצור מצבים ולעשות דריבלים? תראה אצל חיפה את שרי, אצילי, סבע, חזיזה וזה רק בשלוף. ולא שאני מוריד מאיך שהרועה עיזים על הקווים דירדר את הקבוצה. בלי קשר, יש הרבה מה לחזק ולשנות בסגל ובשדרה המקצועית לקראת העונה הבאה, אחרת נצטרך לחזות בקטסטרופה הלא נתפסת של אליפות רביעית רצופה לחיפה. אין חכמות, אין קסמים. זה אולי מספיק לגביע, לא לעונה שלמה
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.