Jump to content

YellowHell

משתמשים רשומים
    116
  • Last visited

Everything posted by YellowHell

1. יש חוק של המדינה שחובה לשדר משחקים באירופה לא?
  2. איפה באבין היום? האריס? נוסא?
  3. במידה ועוברים מתי המשחק הבא? בית או חוץ?
  4. אם בש לא מתחזקת אין לה סיכוי לאליפות. יש לה מאמן טוב 3-5 שחקנים בכירים כל השאר בינוניים. זה לא כישרון ולא עומק לאליפות.
  5. זאגרב באו לעבור, על הזין שלהם התוצאה. הם יעלו.
  6. לתת את השלישי לצאת לשם לטיול באווירה טובה. שער נקי היום גם כן חובה
  7. מעניין מידע על קוק אמדי אסיד גם יוסיף
  8. מונטניטה יעד זהב חובה חובה. רק תוודא שאתה במזג אוויר טוב, לפי התאריכים שכתבת אתה לא במזג אוויר טוב. לכן הייתי עושה לזה הייתי עושה ברזיל פרו קולומביה מקסיקו
  9. מה לגבי נווה צדק? איך שם?
  10. מה המצב בפלורנטין? מה קורה שם איך האזור המחירים
  11. אהלן חברס מתחיל ללמוד במכללה האקדמית ביפו, קרוב מאוד לבלומפילד. אני רוצה לגור בת"א בחלק המרכזי דרומי מערבי שלה. יש המלצות על רחובות מתאימים?
  12. מחפש דרך הגעה ממוסקבה לניזני ומקום לינה מומלץ בניזני
  13. יש פה פוטנציאל עצום. אם הקהל יתמוך בו ויעמוד מאחוריו גם במצבים קשים (הוא חסר ניסיון יחסית) הוא יתאהב בקהל וישאר פה לשנים. מקצועית הוא אמור להיות מעולה נבחר בהרכב 11 של הליגה הספרדית השנייה.
  14. לברון הרבה יותר גדול ממייקל, בכל פרטמר. לברון עושה הכל טוב יותר מאשר גורדן. אם תחליפו את לברון בגורדן הוא עושה את אותן העונות והאליפויות - תחליפו את גורדן בלברון הוא לא מגיע לגמר עם קליבלנד 07 וגם לא קליבלנד 18. לברון יקח לפחות עוד 2 טבעות עד שיפרוש לכל החוששים. עונה הבאה ביוסטון\פילדלפיה\לייקרס.
  15. כמה הופעות יש של שחקנים ששיחקו את כל ה48 דקות? לא כולל הארכות. לצורך העניין בעןנה הסדירה וגם בפלייאוף? זה משהו שקורה?
  16. איזה מפלצת!!! אגדה! איזה כיף לראות אותו. הכי גדול בהיסטוריה תואר הmvp זה של כל העונה כולל הפלייאוף או רק הסדירה?
  17. יואל גבע
  18. המשחק חודש אחרי שערן זהבי הותקף. המשחק פוצץ רק לאחר הפריצה השנייה.
  19. אהלן, אני מחפש מקרים בהם אוהד פרץ לדשא להכות שחקן. לא חשוב לי ענף (כדורגל, כדורסל, כדורעף..) ולא חשוב לי המפעל (צ'מפיונס, ליגה ב', יורוליג). מה שמעניין אותי בעיקר זה איך השופט צריך להתנהל במקרה כזה? האם יש חובה להרחיק את השחקן? לפוצץ את המשחק? לערוך משחק חוזר? מהות השאלה היא בנוגע לכדורסל הישראלי אך אין לי בעיה לקבל מקרים מענפים אחרים ומדינות שונות.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.