-
Last visited
About Krishi
- Birthday 23/11/1985
Recent Profile Visitors
7,337 profile views
-
רשמים מהניצחון על ק"ש בחוץ (נתניה) | 2-1 דחוק וקשה, אבל 3 נקודות חשובות
Krishi replied to Sawyer's topic in מדינת היהודים
זאת הקבוצה הכי לא ברורה של מכבי שראיתי בעשור האחרון. היו עונת שהקבוצה רצה כמו טיל, היו עונות שידעת שאתה כישלון ולא מספיק טוב. פה אתה לא יודע איך לאכול את זה, לצד משחקים נהדרים שאתה רואה תבניות משחק וקצב פתאום אתה נופל למשחקים שנראה כאילו אין כלום לא שיטה לא מהלכים השחקנים לא יודעים מה לעשות עם עצמם. זה פשוט הזיה. מה שהכי מרתיח אותי, וזה באופן כללי במכבי לאורך עונות שלמות ולא משנה מי המאמן, זה האיטיות והאדישות. כל חוץ/פאול/כדור 5 לוקח שנתיים להוציא. שים כדור ורוץ כבר יאללה אתה לא מוביל 5-0 מה זה האדישות הזאת. זה הכי מחרפן שיש. שחקנים הולכים על המגרש כאילו מצפים שהשער יפול להם ככה במקרה משום מקום. המזל שלנו העונה שהיריבות שלנו לצמרת מקרטעות גם, ושבמשחקים מולן אנחנו פתאום מתעלים על עצמנו ומשיגים את הנקודות. עכשיו יש לנו שבועות שלמים של מנוחה בין משחק למשחק, חייב לראות גרם כלשהו של שיפור. ויותר מזה, יציבות. קצת על השחקנים. סלוגה הציל לנו שער ביציאה מאוד אמיצה שאני בספק אם משפתי בכלל יוצא אליה ובטח לא דופק גליץ' כזה. משחק הרגל שלו קצת מפחיד והעצירות כדור שלו לא עוברות חלק 100% אבל הוא הכי טוב שיש לנו כרגע. על משפתי אין כבר מה להוסיף. אם מליקה חוזר לכושר שם אותו שוער מחליף לפחות עד סוף העונה. רביבו זה חושך לעיניים. גם בלי המשימות המיוחדות שלאזטיץ' מפיל עליו עם כניסות לאמצע. הוא פשוט לא שחקן חכם. אין מצב שדודזאדה כשיר ורביבו מועדף עליו בהרכב. פטאצ'י החליט שבמשחק הזה הוא כובש ויהי מה כאילו כל המשפחה שלו הגיע אתמול לישראל לצפות בו ביציע. כן אולי יש שיגידו שהיה קצת אגואיסט ופה ושם יכל למסור אבל אני אישית אהבתי את זה שהוא לוקח על עצמו ומנסה בכח לעשות את מה ששאר ההתקפה שלנו בקושי עושה - לבעוט לשער. מכל בעיטה גם אם לא שער יכול לצאת משהו, פעם שוער ימעד, או יפספס או איזה ריבאונד. זה עדיף מעוד רוחב ועוד רוחב ועוד הגבהה חסרת תכלית. אהבתי את הכניסה של מלדה, חייבים עוד גיוון התקפי, הוא לא שחקן כל כך גרוע כמו שעשו ממנו. ועוד יותר אהבתי את הכניסה של זהבי בתור 10. מתחלת העונה אני אומר שזה התפקיד שהכי יתאים לזהבי בכושרו הנוכחי, אולי זה התחלה של משהו חדש. ופיקנטריה לסיום - שער שני שהגיע בדיוק כששרנו את השורה "תנו הכל, שימו גול" היה משעשע. 3 נק' ראשונות בדרך ל15/15 עד תחילת הפלייאוף. עכשיו לזיין את העמלק. -
אחלה אבי ריקן, שיהיה המון בהצלחה. כמו כן, מה זה התפקיד המוזר הזה
-
הולך להיות פרק חם על משפתי אה....
-
הקבוצה משחקת טוב אבל לא מסוגלת להתמודד טוב עם מתפרצות. ומה שמטריד באמת שזה נראה נטו על השחקנים ולא בגלל איזה הוראה כזאת או אחרת. מחצית ראשונה נהדרת, מחצית שניה עוד יותר טובה. מה שלא נכנס בראשונה - נכנס בשניה. אנחנו מוצאים לאט לאט את הקצב שלנו, ומתחילים לנצל את המצבים שאנחנו מגיעים אליהם. אם אני לא טועה כבשנו איזה 4 שלשות וחמישייה במשחקים האחרונים (מלבד הצמד נגד ב"ש). זאת תפוקה יפה מאוד. אני לגמרי טים לאזטיץ', הוא בכיוון הנכון, קצת מתגלח עלינו, לפעמים קצת עקשן, אבל בכיוון הנכון.
-
האתר החדש נראה וזז יותר טוב, אבל החוסר אפשרות הזאת של שיוך בעלים זה נוראי. במינימום שהיו נותנים לפחות שיוך בעלים של מנויים מאותה משפחה. מה שכן אהבתי את זה שנתנו הודעה מוקדמת לבעלי ניקוד מסויים על המכירה לפני שפרסמו בציבור חחח מעניין מה היה המינימום ניקוד בשביל זה.
-
לאפל יש הרבה מלצות יחסית, זה ממה שלי יצא לראות. כל הסדרות האלה סבבה תלוי מה הסגנון שלך. ted lasso - סוג של דרמה קומדיית ספורט. silo - מתח פוסט אפוקליפטי wild horses - סדרת ריגול severance - מתח מדע בדיוני shrinking - דרמה קומית pachinko - דרמה תקופתית dark matter - מתח מדע בדיוני masters of the air - דרמת מתח מלחמתית presumed innocent - מתח משפטי sugar - מתח בלשי
-
הלכו לים מוקדם.. קרית ים...
-
רק את זההההההההההההה אני רוצהההההההההה
-
לאזטיץ' הוא מאמן יחסית צעיר שכרגע נמצא בשיא של הקריירה שלו. הוא נמצא בקבוצה שהיא קודם כל ברמה יותר גבוהה מכל מה שהכיר עד עכשיו, עם ציפיות ורמות לחץ פי כמה יותר גבוהות. ובנוסף היא גם הקבוצה הדומיננטית בליגה שברוב המשחקים שלה צריכה ליזום יותר ולהתמודד עם בונקרים. בנוסף יש עליו עוד עומס אדיר של כרגע מעל 10 משחקי חוץ באירופה. תוסיפו את המלחמה ומה לא, תקבלו מתכון של כאוס. עם זאת, הבן אדם מצליח לרגעים להראות שבכל זאת יש בו משהו. יש תבניות ותרגילים שאתה מזהה על המגרש שבזכותם הקבוצה מגיעה למצבים ומבקיעה או לחילופין מגינה בהצלחה מפני התקפות היריב (עובד יותר נגד התקפות מסודרות מאשר נגד מתפרצות). הסגל לא מושלם, אבל לדעתי הוא הכי טוב בליגה (כמו שהוא היה כבר מלא עונות, גם בכאלה שלא לקחנו בהן אליפות). ובעיקר רואים מאמן שמנסה דברים, שמחליף שיטות ועושה רוטציות ולא מתקבע על משהו אחד. לפעמים זה מצליח, לפעמים לא. האם הוא יכל להוציא מהסגל הזה יותר? אולי, רוב הסיכויים שכן. ועם זאת, הוא כבר עם 2 תארים, נקודה ממקום ראשון, שלב ליגה באירופה עם סיכוי לעלות לשלב הבא. אני מאמין שהוא עצמו כמאמן ילך וישתפר, ואיתו גם הקכוצה. ועוד יותר אני מאמין, שיש לנו פה סיכוי לזכות למאמן לכמה שנים טובות שיוביל אותנו לתקופה נהדרת (כמובן בכדורגל הכל נזיל, בטח במדינת ישראל)
-
זה היה ציוץ מטומטם ביותר, גם אם טכנית הוא נכון. הבן אדם באמת עסוק בהישרדות הפוליטית שלו תוך כדי מלחמה וזה קצת עצוב לראות. במיוחד שאם מסתכלים במאקרו הוא האשם העיקרי בזה שהוא גידל וטיפח את הדבר הזה כל כך הרבה שנים ולא חיסל אותם כבר לפני 14 שנה. וכן, זה שמתעסקים בזה עכשיו כל הזמן ולא רק הוא, גם בתקשורת, לא תורם במיוחד ללכידות והמאמץ המלחמתי. אבל מה אני אגיד לך, מאף צד כבר אין יותר מדי ציפיות. צריך לסמוך שהמפקדים בשטח מנווטים את הכוחות כמו שצריך בלי כל ההפרעות האלה.
-
וואו סויר מסתבר שאתה ביביסט הרבה יותר ממני. אפילו אני לא הצבעתי לו כל כך הרבה פעמים. תתנצל על זה שהבאת את ביבי עלינו עם החוסר אונה שלך. מסתבר שבגלל ביביסטים כמוך ביבי בשילטון והביא עלינו את האסון הזה.
-
אתה עוסק בדמורליזציה בעם בשעת מלחמה, זה לא יפה.
-
@amilov לא אמרת שאתה חוסם מי שמעלה פה שוב פוליטיקה?
-
עוד פעם אתה עסוק בלהסית ולפלג? אתה פוגע במאמץ המלחמתי סויר כדאי שתפסיק
-
אני די בטוח שהם לא מתכוונים להיכנס למנהרות ולהילחם שם איתם כי זה באמת יהיה מטומטם ויגרור הרבה אבידות. לא חסר להם אמצעים להרוג אותם בפנים בלי להיכנס או לחילופין לגרום להם לצאת.