Jump to content

Brandon Roy

משתמשים רשומים
    287
  • Last visited

About Brandon Roy

• Birthday 29/07/1992

Contact Methods

• Website URL
    http://

Recent Profile Visitors

5,390 profile views
  1. גלזר אוברייטד גדול וגם יקר. הוא בכלל לא משחק שם כרגע אחרי שאכל באותו משחק לפחות 2 גולים משפתי אחד לאחד.
  2. אתה לא תממש בקיץ את סעיף הרכישה שהוא סביב 1.5 מיליון יורו בכדי להעיף קיץ הבא.
  3. מאוד. המטרה הכי גדולה הקיץ זה להשאיר אותו. אני מקבל מה שאתה אומר, אני פשוט לא ארצה לראות מכבי מוציאה יותר מדי כספים על ישראלים בינוניים, במקום לנצל את הנוער. האידיאל הוא זר בעמדות הבעייתיות עם גיבוי של אלה העילויים שיש לנו מהנוער. לדוגמא דיארה בשמאל כשמאחוריו עזו. שחקן זר ב-6 או ב-8 כשמאחוריו לוטם אסרס - אם קבוצה בצ'פמפיונשיפ רוצה להחתים אותו עכשיו, אז כן, הוא יכול להיות שחקן 17-18 במכבי עונה הבאה.
  4. דיארה במקום אדו. בהנחה ויוריס וגבי יעזבו, מכבי יתקשו לנצל זר בעמדת השוער. בעיניי מליקה עם גיבוי של משפתי או ישראלי ותיק אחר כמו גד עמוס זה בסדר.
  5. אני במקום מכבי לוקח את הכסף ממכירה של תורג'מן, מביא את דון מהפועל ירושלים ודיארה מהפועל חיפה (מושאל אליה מריימס). שניהם צעירים, מכירים את הליגה, בעמדות נדרשות. כן סביר שהאפסייד מכירה יהיה מוגבל כי סכומי הרכישה, בהנחה ולא נעביר שחקנים, יהיו לא קטנים. העלות האובר שמשלמים מתקזז אל מול שחקנים שכבר מכירים את הליגה ולך יש יותר וודאות לגבי מה אתה עשוי לקבל.
  6. חשוב מאוד בעיניי. מעבר לזה שלשער 11 אסור להיות שער סגור וצריך לקבל אליו כל הזמן דם חדש, יש פה פרדוקס מסוים - מנוי כדורגל (וכנראה שבכלל כרטיס למשחק כדורגל) זה אחד הדברים שהתייקרו הכי פחות בעשור האחרון. עלות של מנוי לרוב השערים, בטח אם מנרמלים פר משחק היא נמוכה ולכן גם אוהדים שיודעים שלא יגיעו לרוב המשחקים, מחדשים ושומרים על המקום שלהם. הם יודעים שמספיק שהם יבואו לפעמיים חיפה, פעמיים ב"ש, פעמיים בית"ר ובעונות רגילות לפחות דרבי אחד, זה שווה. בבלומפילד קטן זה היה נבלע, אבל בבלומפילד שמלכתחילה המרכיב של הקהל הרחב הוא גדול יותר, אז אנחנו מגיעים למשחק כזה ועם מזג אוויר קצת חורפי, מקבלים מה שמקבלים.
  7. כנראה שכל הקבוצות שמסכימות לשמש כסוג של קבוצת בת, אלו כאלה שמסובכות עד הצוואר. גם עם בית"ר ת"א היה משהו בסוף.
  8. אחרי מה שהוא עשה לקבוצה שלו במחצית השנייה, צריך לבוא הרבה פחות זחוח.
  9. זיו אריה יסביר מה הוא עשה? במחצית השנייה לא היה לו לא התקפה ולא הגנה.
  10. קשר, חלוץ, מתחת לחלוץ. הכל הוא
  11. אני מעריך שמעתה זיו אריה יבוא פחות זחוח לראיונות מה שהוא עשה לקבוצה שלו, הוא צריך לבקש מהם סליחה.
  12. מלמד כבר יורד לספסל חחח
  13. מחצית ראשונה היה אדו לפניו אז הוא שיחק קשר. אבל גם פה איבדנו כדור, הוא חזר לעמדת המוצא שלו שהיא מגן כשהקבוצה הירבה תוקפת, זו הסיבה שהיה יותר קרוב לקו בכדי להרים עם הרגל החזקה.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.